Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Workshop pentru activarea energiei prosperității

3 pași esențiali pentru a atrage banii în viața ta

Banii sunt energie menită să circule cu lejeritate, pentru a aduce mai mulți bani în viața ta.

Banii sunt guvernați de legi simple, care sunt susținute de credințele tale și de ceea ce simți față de bani.

Când rostești acest cuvânt, poți simți bucurie, asumare, sau rușine, astfel că preferi să vorbești despre “bănuți”, în loc de bani, ca și când ar fi prea mult pentru tine.  

Gândește-te puțin la ceea ce simți atunci când spui ”bănuți”:

Simți rușine și parcă nu ești demn de ‘bani” sau simți apreciere și folosești un diminutiv, ca să arăți cât de mult îi apreciezi?

Prosperitatea sau bogăția este o stare, pe care o ai atunci când te simți împlinit.

Oricât de multe afirmații ai face zilnic, pentru a-ți schimba convingerile limitative cu privire la bani, dacă nu știi ce înseamnă și cum se simte “bogăția”/ “prosperitatea”, nu vei atrage ceea ce îți dorești.

 • Cum te simți, când spui: Sunt bogat/ă?
 • Simți jenă față de cuvânt, față de ceea ce înseamnă el sau îl poți pronunța plin/ă de bucurie?
 • Ce preferi: Să fii prosper sau să fii bogat?
 • Ce înseamnă prosperitatea pentru tine? Dar bogăția?
 • Dacă ai o sumă mare de bani, o cheltuiești pe toată, fiind convins că vei face alta, oricând îți dorești sau vei pune banii deoparte și vei cheltui foarte puțin, ca să ai bani pentru “zile negre”?
 • Dacă economisești, crezi că ai ieșit din programul de lipsuri financiare? Crezi că ai încredere în tine, că tu ești cel care a făcut suma aceea mare de bani și tot tu poți genera alt context, în care să faci la fel de mulți bani sau chiar mai mulți?
 • Ce spui cel mai des despre banii pe care îi ai?
 • Ce ai auzit cel mai des spunându-se în familia ta despre bani?

Toate răspunsurile acestor întrebări sunt la tine și te pot ajuta să te deblochezi, să îți activezi energia prosperității, pentru a atrage mai mulți bani în viața ta.

Pe 24 aprilie, susțin un workshop extrem de important, cu tehnici simple și eficiente de deblocare a minții tale în ceea ce privește relația ta cu banii și de eliminare a emoțiilor negative captive din relația ta cu banii.

​Te invit la acest workshop, dacă:

 • îți dorești să ai mai muți bani
 • îți dorești să depășești anumite blocaje financiare
 • îți dorești să știi cum se simte prosperitatea și ce înseamnă ea
 • să depășești un anume prag financiar
 • să îți creezi o viață prosperă

Totul are un început și un sfârșit. Pentru a intra în altă etapă a vieții tale, este nevoie să renunți la obiceiuri mentale vechi, la emoții vechi, mai ales în această eră a Vărsătorului, în care este important să fii în fluxul energiei care vine de la Sine tău și de la Atoatecreator.

Chiar și atunci când vine vorba despre bani, este important de știut că aceasta este tot o energie care poate curge ușor prin viața ta sau care se poate bloca și poate crea “noduri”, care opresc curgerea acestei energii.
A venit momentul să atragi și această energie în
viața ta.

Pe 24 Aprilie, de la ora 10:00, până la 13:00, te voi îndruma să deblochezi cele trei componente esențiale care te ajută să fii în fluxul banilor sau nu. Depinde de tine, să te deschizi și să le accepți în viața ta, eu îți ofer instrumentele.

Unde? Pe un grup secret de Facebook voi susține acest webinar.

După înscriere, vei primi link de acces, pe mail.

​Cine sunt eu

​Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză.

De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician la nivel avansat THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 8 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.
​Sunt preocupată de starea mea de sănătate, a copilului meu și a tuturor celor cu care lucrez, motiv pentru care dezvolt programe care să îi susțină pe toți cei care au nevoie.

Iar de mai bine de 6 ani am apariții TV, la Antena , Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Copyright 2021, Gena Rusu - Powered by Digitally.Plus

>