__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__

Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Vindecă-ți cele mai profunde răni ale sufletului în 28 de zile

​Set de exerciții și de meditații interactive

00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
​Secunde

​Omul experimentează rănile sufletești până când le conștientizează cauza și alege să le vindece.

De-a lungul existenței treci prin etape în care ies la suprafață, pe rând, rănile sufletești, pentru că doar prin experiență le poți înțelege rolul în viața ta.

Și anume acela de a evolua, de a crește spiritual, profesional, familial, social prin echilibrarea lor.

Doar că poți obține succesul în toate planurile tale și fără suferință!

Îți poți trăi viața în bucurie, fără să mai experimentezi trădarea sau nedreptatea la un nivel atât de profund!

Există o vorbă: “rău cu rău, dar mai rău fără rău”!

Și asta pentru că există un program mental colectiv al autopedepsei și al autosabotării, moștenit din generație, în generație!

​“Răul” , din această zicală, fără de care este “mai rău” este, de fapt, dependența de suferință și obișnuința de a trăi zilnic în suferință.

Practic, din copilărie, ai experimentat cele mai profunde răni, mai întâi în relația cu părinții, te-ai simțit abandonat, respins, nedreptățit în diverse situații, apoi in relația cu prietenii, la școală, când te-ai îndrăgostit prima dată, la primul job și tot așa, șirul suferințelor generate de rănile sufletești continuă la nesfârșit dacă nu iei decizia de a le vindeca.

A venit momentul să te privești, să îți cunoști sufletul și să afli care sunt rănile lui!

Vin în ajutorul tău cu un program de vindecare de 28 de zile, în care vor fi exerciții de conștientizare și meditații.

Mai precis, am creat un grup de Facebook, cu acces limitat, pentru cei care doresc să lucreze pentru îmbunătățirea vieții lor prin vindecarea rănilor sufletești.

​​O dată la două zile voi posta o meditație pe grupul de Facebook, iar între meditații vor fi exerciții, afirmații, întrebări la care vei răspunde pentru a conștientiza ceea ce e nevoie să schimbi în viața ta, ca să te vindeci psiho-emoțional sau chiar fizic.

În total vor fi 14 meditații puternice de activare a ADN-ului, de regenerare și revitalizare celulară, de curățare și energizare a chakrelor, în așa fel încât să ai instrumente puternice de lucru, oricând dorești.

Accesul în grup va fi nelimitat. Totul va rămâne pe grup, iar tu vei putea lucra și după ce se vor încheia cele 28 de zile, oricând vei simți nevoia.

Cum ar fi viața ta fără acel rău cu care ești obișnuită?

Cum ar fi viața ta fără trădare, nedreptate, abandon, umilință, respingere?

Cum ar fi viața ta fără suferință?

Te invit să descoperi alături de mine în programul on-line de 28 de zile.

​Cine sunt eu

​Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză.

De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician la nivel avansat THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 8 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.
​Sunt preocupată de starea mea de sănătate, a copilului meu și a tuturor celor cu care lucrez, motiv pentru care dezvolt programe care să îi susțină pe toți cei care au nevoie.

Iar de mai bine de 6 ani am apariții TV, la Antena , Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Să recapitulăm ce vei primi în acest program:


  • ​28 de zile de conștientizări
  • ​14 meditații
  • ​28 de exerciții și afirmații
  • ​​Vindecarea celor mai profunde răni ale sufletului: Rana de abandon, de respingere, de trădare, de nedreptate, de umilire
  • ​Susținerea mea  și a grupului
  • ​Posibilitatea de a-ți upgrada starea de sănătate
  • Posibilitatea de a-ți schimba complet viața și obiceiurile
00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
​Secunde

BONUS

4 clipuri cu sunete vindecătoare care restructureaza la nivel celular, ajută la eliminarea emoțiilor negative captive și a programelor limitative

+

2 Sesiuni live de întrebări și răspunsuri

Testimoniale

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​Grup de susținere a stării de sănătate
Powered by Digitally.Plus