Gena Rusu - Fondator al Școlii de terapeuți Fast Healing Therapy

De 10 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K și Theta Healing

Tu, corpul tău și banii tăi


                        16 Aprilie 2022, 10:00 - 14:00


  • Ai simțit vreodată că nu mai poți?
  • Ai simțit vreodată că  ai corpul greu, epuizat, lipsit de energie?
  • Ai simțit vreodată dureri fizice de neexplicat?
  • Ai observat că atunci când ești supărat/ă, te doare corpul?
  • Ai observat cum se simte furia în corp? Dar stresul? Crezi că aceste două stări negative îți afectează sănătatea fizică?

Dacă ai răspuns “Da”, la cel puțin una din întrebările de mai sus, înseamnă că este momentul să acorzi mai multă atenție corpului tău

Am ales să fac un atelier live pentru a te reconecta cu corpul tău și pentru a conștientiza că:

  • interacționezi cu tot ceea ce există în această realitate tridimensională, prin intermediul corpului tău, iar lui îi acorzi cea mai puțină atenție

  • de când te naști îți folosești corpul, în tot ceea ce faci și îl critici, îl respingi și chiar îl urăști, motiv pentru care corpul tău este expresia rănilor sufletului tău
  • corpul tău contribuie la abundența ta financiară
  • starea de sănătate fizică este determinată de echilibrul emoțional, sufletesc și de convingerile tale limitative cu privire la corp

Fast Healing Therapy, într-o vreme în care totul se întâmplă pe repede înainte

Corpul tău are conștiință și comunică permanent cu tine, doar că nu ai fost învățat să îi dai atenție. 


Omul a acordat foarte puțină atenție corpului său, deși este cel prin care sufletul experimentează viața, este cel prin intermediul căruia simți bucuria sau tristețea, iubirea sau dezamăgirea. 


Prin intermediul corpului ești conectat la intuiție, fiindcă simți care este adevărul, însă de multe ori alegi să îl ignori, fiindcă intervine mintea care creează scenarii. 


Corpul tău are receptori pentru toate experiențele pe care le trăiești și te ajută să înțelegi realitatea, doar că limbajul lui este ignorat de tine. 


Dacă ai acorda mai multă atenție corpului, starea ta de sănătate ar fi mai bună, iar tu ai fi în armonie cu tine, suflet, cu mintea ta, precum și cu tot ceea ce este. 


Corpul este cel  mai bun aliat al tău, în această realitate. El este și barometrul tău pentru adevăr și pentru minciună, pentru abundență și pentru iubire, pentru absolut tot ce trăiești.


De aceea, este foarte important să restabilești relația cu el. Relație pe care ai avut-o la naștere, însă, pe care ai pierdut-o crescând. 


Cu cât te îndepărtezi mai mult de corpul tău, cu atât te vei simți mai separat, mai însingurat, mai dezamăgit.

Despre mine

Eu sunt fondator al Școlii de terapeuți fast Healing Therapy, specialist în Feng Shui Tradițional, în Astrologie chineză tradițională, În Medicină Energetică, în PSYCH-K, sunt practician ThetaHealing și creator al sistemului Fast Healing Therapy.
 
Sunt interesată de modul în care funcționează energiile de prin 2001. De atunci și până în prezent, am asimilat multă informație, am triat, am testat, am evaluat, am elaborat și am creat propriul sistem de terapii, ce poartă numele Fast Healing Therapy

Atelierul ”Tu, corpul tău și banii tăi” este creat pentru a-ți schimba complet perspectiva asupra realității și pentru a te conecta cu un potențial pe care nu îl bănuiești, dar care este mereu la îndemâna ta: energia corpului tău. 

TESTIMONIALE

Maria Nistor

Irina Nechita

"Binecuvântez clipa când am dat de pagina ta! Lucrez de ani buni cu energii prin tehnici și meditații, insă cand ajung la stări precum cele trăite împreuna cu tine, în grupul susținut de tine, exprim: uau! Ce-a dat peste mine? Mă simt onorată să experimentez în energia creată. Recunoștință tuturor."

i mulțumesc Genei că a apărut în viața mea ,chiar atunci când aveam nevoie.Intentia mea pe 2021 a fost de a mă vindeca pe toate planurile. Atunci am întâlnit-o pe Gena și am simțit să mă înscriu la Cursul:"Vindecă-ți sufletul și karma în 106 zile". Mai am de lucru cu mine, dar magia a apărut în viața mea! Am lucrat în meditațiile ghidate de Gena cu fricile mele, le-am îndepărtat și, ce crezi :acum visul meu de a avea o casă se concretizează! Îți mulțumesc, Gena, pentru că exiști, pentru că faci totul cu iubire pentru oameni! Aș dori ca, într-o zi ,să devin cea mai bună variantă a mea, pentru a oferi din "preaplinul" meu celorlalți (mai ales că lucrez cu suflete mici și nevinovate)!  Mă iubesc!Te iubesc! Vaăiubesc!Cu drag, Irina Nechita”


Simona

Mihaela Dima

Silvia Gioara

Mariana Ciofu

"Mulțumiri, recunoștință și binecuvântări infinite pentru minunatele învățături pe care le dăruiți tuturor pentru a conștientiza modul în care se trăiește viata, cu iubire și bucurie."

”Daaa ! O recomand pe minunata Gena Rusu, cu toată dragostea și iubirea mea. Este un om cu suflet cald, are o voce plăcută auzului, explica clar,sincer și la obiect pe înțelesul fiecărei persoane de ce întâmpină unele probleme negative în viața lor. Eu sincer îi mulțumesc cu multă recunoștință și multă dragoste pentru tot.”

Intr-un film era un om care aducea ploaia, e Gena, ea este omul care aduce liniștea sufletească aduce încrederea în tine, îți dă aceea putere în care tu nu mai credeai și da, nu ești într-un film ,ești în realitatea ta pe care cu drag , liniște și calm ea ți-a dat-o! Un om minunat! Te iubesc Gena! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

O recomand pe Gena Rusum deorece de la primele meditații am simțit o schimbare în viața mea, în modul de comportare, de comunicare. Am simțit liniștea sufletească, deci o schimbare profundă IN BINE.Marturisesc că nimic în viața aceasta nu e INTIMPLATOR... Când eram în prăpastie, am descoperit-o pe GENA. Multumesc, bunului Dumnezeu, că lucrează prin Oamenii. Ție, Gena RUSU, îți voi fi recunoscătoare toată viața. Ești ÎNGERUL meu PĂZITOR. Mă iubesc, Te Iubesc, Vă Iubesc, Cu deplină Recunoștință și iubire Infinită. Cu drag, Mariana Ciofu, din Arad”

Copyright 2021, Gena Rusu - Atelier on-line ”Tu, corpul tău și banii tăi” -
Powered by Digitally.Plus

>