Curs online Gratuit 
TREI Metode simple de a scăpa de frici

Luni 3 Februarie, Miercuri 5 Februarie, Sâmbătă 8 Februarie - ora 19.00

Viața noastră este plină de frici. Încă din copilărie ni se induce frica pentru a fi controlați de părinți. Celebrul Bau Bau, cu care copilul face cunoștință încă din primii ani de viață, instalează frica în corpul acestuia, apoi își face apariția în majoritatea momentelor importante.

 Astfel, omul ajunge să fie guvernat și limitat de frică, în loc să fie liber să ia decizii, să acționeze conform dorințelor lui.

Mai întâi apare frica de a nu-i supăra pe ceilalți, apoi frica de a nu greși, frica de eșec, frica de a-și asuma un risc necesar, frica de suferință, frica de a-și trăi viața conform propriilor valori și dorințe și multe alte frici care limitează omul.

Frica este o emoție cu o vibrație extrem de joasă, care menține omul într-o stare de conștiință joasă.

Atunci când acționezi din frică atragi evenimente pe aceeași frecvență a fricii, adică nefavorabile ție. Însă, atunci când acționezi din iubire, care are o frecvență foarte înaltă, conform lui Hawkins, atragi evenimente favorabile ție.


Și mai e ceva! NU este întâmplătoare zicala: ”De ce ți-e frică, nu scapi!” În înțelepciunea lui, poporul român a descifrat codul de ”funcționare” a omului, și anume: el atrage evenimentele din viața lui, în funcție de vibrația emoțiilor pe care le trăiește. Astfel, a ajuns la această concluzie simplă și clară: De ce ți-e frică, nu scapi!

Hai să scăpăm de frici și să trăim în iubire necondiționată pentru noi și pentru întreaga Creație!

Luni, 3 februarie, miercuri, 5 februarie, și sâmbătă, 8 februarie, susțin câte un webinar live, pe pagina mea de Facebook, pe această temă, a fricilor, și vă ofer trei metode simple de eliminare  fricii.

Vă aștept cu drag,
Gena

​Trei metode simple de eliminare a fricii:

​Eliminarea fricii prin Iertare și acceptare.

​Eiminarea fricii, prin accesarea subconștientului - exercițiu PSYCH-K

​Meditație de eliminare a fricii

​Trei metode simple de eliminare a fricii:

​Eliminarea fricii prin Iertare și acceptare.

​Eiminarea fricii, prin accesarea subconștientului - exercițiu PSYCH-K

​Meditație de eliminare a fricii

© 20​20 Gena Rusu. Toate drepturile rezervate. Made with ❤ by Seo24.ro

>