Gena Rusu > Testimoniale

Testimoniale

“Cum nimic nu este întâmplător, am avut onoarea să câștig o terapie privată cu Gena, am discutat cu ea ca și când ne știam de o viață. M-am simțit acasă vorbind cu ea, este o persoană de o modestie de nedescris, simplă și gingașă, în același timp.
Îi mulțumesc Universului, că am avut această onoare! După terapia cu ea, am aflat și răspunsul pentru “buba din relația cu mama. Și, ca să mărturisesc totul, mi-a spus un lucru absolut divin pentru mine. După ce i-am mărturisit că mă simt de parcă o cunosc dintotdeauna, ea mi-a spus că, într-o altă viață am fost surori .
Fac și meditațiile cu ea, care sunt un adevărat izvor de curățare .
Recomand cu tot dragul terapiile cu Gena, veți afla într-o ora răspunsuri pe care le căutați de-o viață .
Să fii binecuvantată, suflet minunat
Te iubesc, Gena!”

Nicoleta Dinu

«Te îmbrățișez cu drag, pe tine, Suflet treaz, care citești aceste rânduri….
Mă bucur să fiu aici printre sute de licurici …
Pașii mei au pornit către Gena (la îndrumarea unui Om tare drag mie, Alina Șutu) cu un an și un pic în urmă.
Când am cunoscut-o, mi s-au deschis porțile Universului meu interior și m-am descoperit pe mine…o Alina foarte bine ascunsă printre umbre, frici și programe limitative.
Primul curs făcut cu Gena a fost cel de Astrologie chineză tradițională, un curs absolut minunat care a făcut conturul unei noi identități….sau mai bine spus conturul adevăratei mele identități… În acest “contur” am început să pun picătură cu picătură din esența Eului meu…
Cu siguranța acest an a fost pentru mine un an de autocunoaștere și descoperire de sine…
Cursul de consilier spiritual al Genei este bagheta magică a acestui an de autocunoaștere și descoperire….pentru că ajunsesem să acumulez multe picături în conturul meu, dar (exista un mare dar), cu cât mă descopeream mai mult ,cu atât îmi țineam Eul meu interior la distanța….De ce?
De ce, am aflat cu ajutorul Genei, iar ceea ce a urmat după a fost o mare de lacrimi revărsată într-un ocean de iubire de sine. În sfârșit mi-am acceptat esența Eului interior.
Cuvintele-mi sunt prea puține pentru a exprima sentimentele de iubire născute într-un Eu acceptat… în acea zi (de 5 noiembrie), am renăscut și m-am iubit mai mult ca niciodată în existența asta, pentru că acum am un răspuns la întrebarea “Cine sunt EU?” și pot să-l strig din toți rărunchii unei lumi întregi.
Din punct de vedere teoretic, cursul este extrem de bine structurat și explicat dumnezeiește de Gena Rusu…dar (din nou un dar), cu siguranță nu asta îl face magic….dincolo de partea “lumească”, există un alt aspect pe care nu îl putem vedea sau poate da….. este acel strop de Lumina Divină Pură care te sărută din cap până-n picioare și te trimite în inima Universului.
Este partea nevăzută, cea care te cheamă, dacă simți această chemare, acest curs este pentru tine, iar la finalul cursului, vei ști cu siguranță să ghidezi Suflete spre Divinul din ele, să le aline și să se descopere.

Ghidul spiritual este cel ce conturează și îmbunătățește structura pământească a Sufletului cu instrumentele lui Dumnezeu.

Dragă suflețel, îți mulțumesc că ai avut răbdare să-mi citești cuvintele și îmi doresc să fii și tu unul dintre ghizii spirituali, să formăm cu toții o pânză de Lumina pe cupola lumii.
Semnat,
Un Suflet plin de Iubire
»

Alina Vlădescu

«Bine v-am găsit , suflete dragi!
Sunt o ființă care, de când am început să-mi pun întrebări și să caut răspunsuri, am primit răspunsuri prin apariția în universul meu a unor suflete dragi, mentori, mulțumită cărora acum mă cunosc, mă dezvolt și mi se deschid porțile către autocunoaștere, creștere și recunoștință eternă pentru tot ceea ce am și voi avea!!!
Și-așa Universul a adus o în realitatea mea pe Gena, care a sădit în mine semințele cunoașterii , ale acceptării și ale iertării, a lucrat cu convingerile mele… (nimic nu e întâmplător, numele ei vine din greacă veche și înseamnă sămânța pură, originară; rădăcina.)
Am fost alături în programele gratuite, dar mai ales în cele propuse de a fi răsplătită pentru munca și pentru efortul ei, și va asigur că în spatele fiecărui rând sau fraze live e o muncă imensă !
Sunt nerăbdătoare să începem cursul de Ba Zi avansați și de mastermind!!
Îți mulțumesc cu recunoștință, Gena
Îmi doresc să mergem cât mai departe pe acest drum al cunoașterii și vă invit pe toți să urmați cursurile Genei. suflete dragi !!
»

Stela Demeter

“Buna ziua, dragele mele colege! Pentru că eu m am înscris în a doua parte a cursului “Vindecă-ți karma…” , am beneficiat de o sesiune-cadou, în privat, cu stimata noastră terapeut Gena. Vreau să spun că am vindecat, am eliberat multe, am învățat multe, motiv pentru care îi mulțumesc cu iubire, cu credință, cu bucurie, cu multă recunoștință. Dar vreau să vă mărturisesc ceva intereasant. Ani de zile am trăit cu o energie negativă, despre care eu credeam că este un defect, dar, din fericire, Gena m-a ajutat să vindec acest “defect”, a eliberat această energie negativă care se manifesta astfel: de fiecare dată când deschideam dopul unei sticle, de apă, de suc, de ulei, etc, îmi cădea dopul din mână. Eu mă supăram de fiecare dată când scăpam dopul din mână, fără să mă gândesc că dețin o energie negativă atât de puternică și de lungă durată. Vreau să vă mărturisesc că, de o săptămână, cât a trecut de la sesiunea cu Gena, nu îmi mai cade dopul din mână, iar asta pentru mine este ca un examen absolvit. Îi mulțumesc cu iubire, cu recunoștință Genei …. Să aveță o săptămână binecuvântată cu iubire divină, cu lumină divină , cu bucurie, cu recunoștință!!!

Recenzii Facebook

>