Gena Rusu - De 10 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Start 2022!

​Prosperitate, bucurie, iubire, sănătate!

Simplu Roz Trandafir Floare Postare Facebook
Woman, sitting at window at home, writes in notebook goals, plan, to do list, writer writing a book, Girl makes notes in diary, plans, Journalism is writing article, Student is preparing for seminar, Lifestyle.

Mi-am propus și anul acesta să susțin un atelier de două ore în care să lucrăm împreună pentru ca anul tău 2022 să fie creat cu ușurință din energia prosperității, a iubirii și a bucuriei.

În fiecare sfârșit de Decembrie îmi stabilesc obiectivele pentru anul următor și fac o analiză a anului care se încheie și constat cu bucurie că am obținut mai mult decât mi-am scris pe listă, că am învățat și că am evoluat mai mult decât mi-am propus.

Este bine să fii în flux, să te lași ghidat de energia divină, însă este important să știi ce vrei și să îți stabilești cu claritate fiecare obiectiv, fiindcă vorba aceea: “Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă!”

Atunci când tu îi ceri Divinității și implici mintea ta conștientă, dar mai ales subconștientă, în crearea viitorului tău, lucrurile se întâmplă cu ușurință și ceea ce părea greu de obținut vine către tine firesc.

gena-rusu-lp-01

De ce?

Fiindcă tocmai atunci când mintea conștientă – adică dorințele tale –  sunt aliniate și susținute cu convingerile tale din subconștient și sunt susținute de Divinitate, poți spune că ești în flux, că totul ”curge”, cu ușurință în viața ta.

Când ești măcinat de frici, când crezi că nu ești suficient, că nu meriți sau că e prea mult pentru tine ceea ce îți dorești, evident că nu se întâmplă nimic.

Știu că în fiecare an în Decembrie, scrii dorințe care să fie îndeplinite anul ce vine.

Însă interiorul tău este la fel, nu renunți la nicio frică, nu schimbi nicio convingere limitativă, și atunci cum poate fi creat un alt fel de viitor cu aceleași ingrediente?

Casual young woman lying on bed and using laptop at home. Technology, people concept

Pentru participare la workshop-ul START 2022, primești un cadou excepțional: meditație Live, pe un grup privat de Facebook, chiar în noaptea de Revelion, la ora 01:01!

Detalii, în cadrul workshopului de pe 21.12.2021, de la ora 21:00.

Îți propun ca de data aceasta să faci ceva diferit.
Hai să ne întâlnim on-line, pentru a observa care sunt credințele limitative care te împiedică să îți creezi un an 2022 așa cum ți-l dorești.
Să schimbăm starea din care îți creezi viitorul.

gr-lp-11

Când?
Marti 21 decembrie, ora 21:00

Happy woman with a sparkler

Prețul acestui webinar este promoțional, și anume 118 de lei, 
în perioada de lansare. 

 

Și pentru că informațiile pe care le vei primi sunt extrem de valoroase,
după data de 2o Decembrie accesul la acest webinar se va modifica.

​Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 9 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt creatoarea tehnicii Fast Healing, ca urmare a experienței de facilitator PSYCH-K la nivel avansat, de practician ThetaHealing, ca specialist în Medicină Energetică și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, ușor de practicat și cu rezultate rapide.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet.

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 9 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 10 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 7 ani am apariții TV, la Antena, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior

gena-rusu-despre-mine

Copyright 2022 | Gena Rusu - Grup de susținere a stării de sănătate

>