Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Start 2021!

​Prosperitate, bucurie, iubire, sănătate!

​Anul acesta mi-am propus să susțin un workshop de două ore în care să lucrăm împreună pentru ca anul tău 2021 să fie creat cu ușurință din energia prosperității și a bucuriei.

În fiecare sfârșit de Decembrie îmi stabilesc obiectivele pentru anul următor și fac o analiză a anului care se încheie și constat cu bucurie că am obținut mai mult decât mi-am scris pe listă, că am învățat și că am evoluat mai mult decât mi-am propus.

Este bine să fii în flux, să te lași ghidat de energia divină, însă este important să știi ce vrei și să îți stabilești cu claritate fiecare obiectiv, fiindcă vorba aceea: ”Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă!”

Atunci când tu îi ceri Divinității și implici mintea ta conștientă, dar mai ales subconștientă, în crearea viitorului tău, lucrurile se întâmplă cu ușurință și ceea ce părea greu de obținut vine către tine firesc.

De ce?

Fiindcă tocmai atunci când mintea conștientă - adică dorințele tale -  sunt aliniate și susținute cu convingerile tale din subconștient și sunt susținute de Divinitate, poți spune că ești în flux, că totul ”curge”, cu ușurință în viața ta.

Când ești măcinat de frici, când crezi că nu ești suficient, că nu meriți sau că e prea mult pentru tine ceea ce îți dorești, evident că nu se întâmplă nimic.

Știu că în fiecare an în Decembrie, scrii dorințe care să fie îndeplinite anul ce vine.
Însă interiorul tău este la fel, nu renunți la nicio frică, nu schimbi nicio convingere limitativă, și atunci cum poate fi creat un alt fel de viitor cu aceleași ingrediente?

Îți propun ca de data aceasta să faci ceva diferit. Hai să ne întâlnim on-line, pentru a observa care sunt credințele limitative care te împiedică să îți creezi un an 2021 așa cum ți-l dorești. Să schimbăm starea din care îți creezi viitorul.

​Bonus

Pentru participare la workshop-ul START 2021, Primești un cadou excepțional: meditație
Live, pe un grup privat de Facebook, chiar în noaptea de Revelion, la ora 01:01!


Detalii, în cadrul workshopului de pe 21.12.2020, de la ora 19:00.

Când? - ​Luni ​21 decembrie, ora 19:00.


Ce vom face?

  • ​Vom identifica și schimba convingerile tale limitative cu privire la bani
  • ​Vom identifica și schimba convingerile tale limitative cu privire la relația de cuplu
  • ​Vom identifica și schimba convingerile tale limitative cu privire la sănătate
  • ​Vom identifica și schimba convingerile tale limitative cu privire la puterea ta de manifestare

Înscrie-te pe link-ul de mai jos pentru a participa la webinar.

​Prețul acestui webinar este promoțional, și anume 88 de lei, în perioada de lansare. Și pentru că informațiile pe care le vei primi sunt extrem de valoroase, după data de​ 18 Decembrie accesul la acest webinar va fi 280 lei.

​Cine sunt eu

​Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză.

De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician la nivel avansat THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 8 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.
​Sunt preocupată de starea mea de sănătate, a copilului meu și a tuturor celor cu care lucrez, motiv pentru care dezvolt programe care să îi susțină pe toți cei care au nevoie.

Iar de mai bine de 6 ani am apariții TV, la Antena , Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​Grup de susținere a stării de sănătate
Powered by Digitally.Plus

>