Gena Rusu > Servicii

Servicii

Omul este mai mult decât mintea lui, este mai mult decât corpul lui, este mai mult decât emoțiile lui.
Omul este creat din trup, minte și suflet. Iar orice fel de terapie care tratează doar una dintre aceste componente este incompletă.
De fiecare dată când mintea este în dezechilibru, sufletul și corpul suferă și ele.
De fiecare dată când sufletul – inima suferă, mintea și corpul suferă și ele. Și tot așa.

Corpul nu poate fi separat de minte și de suflet, pentru a fi tratat, așa cum nici blocajele mentale sau emoționale nu pot fi tratate separat de corp, pentru ca rezultatele să fie pentru tot restul vieții.

Pentru ca energia vitală să curgă lin prin corp, este nevoie să fie îndepărtate blocajele de la nivelul minții și al inimii.

În cadrul terapiilor și cursurilor mele, atenția este pe suflet, minte, corp și emoții, abordarea fiind holistică.

Te invit să experimentezi și să te bucuri de rezultate imediate.

Ușor
Rapid
Sigur
De durată

Mentoring 1 la 1, pentru a deveni un bun specialist în tehnici de vindecare a sufletului, a corpului și a minții.

Pentru a avea o carieră de succes în calitate de terapeut, coach sau consilier, este nevoie să te eliberezi mai întâi tu de anumite blocaje mentale și emoționale.

Poți face asta singură, testând tot felul de soluții până ajungi la cea care ți se potrivește sau putem lucra împreună, pentru a accelera rezolvarea acestei etape firești în parcursul oricărui terapeut.

Prețul unui set de 4 sesiuni de mentoring costă 500 de euro, iar o singură sesiune de mentoring costă 150 de euro.

Sesiuni individuale de terapie și coaching

În cadrul sesiunilor individuale, clientul este partenerul meu, care îmi captează toată atenția, cu intenția de a găsi cu ușurință blocajele și de a le elibera rapid.

Metodele mele sunt foarte simple, sunt foarte eficiente, iar rezultatele sunt imediate.

Omul este construit din corp, minte și suflet. Atunci când unul dintre ele nu funcționează bine sau este în dezechilibru și celelalte se dezechilibrează. Motiv pentru care este nevoie de o abordare a întregului pentru a echilibra complet mintea, corpul și sufletul.

Creez cursuri care au ca temă vindecarea rănilor sufletului, fiindcă atunci când sufletul este reîntregit și vindecat și corpul se vindecă, iar mintea se armonizează și ea.

Testimoniale

Cum nimic nu este întâmplător, am avut onoarea să câștig o terapie privată cu Gena, am discutat cu ea ca și când ne știam de o viață. M-am simțit acasă vorbind cu ea, este o persoană de o modestie de nedescris, simplă și gingașă, în același timp.

Îi mulțumesc Universului, că am avut această onoare! După terapia cu ea, am aflat și răspunsul pentru “buba din relația cu mama. Și, ca să mărturisesc totul, mi-a spus un lucru absolut divin pentru mine.

După ce i-am mărturisit că mă simt de parcă o cunosc dintotdeauna, ea mi-a spus că, într-o altă viață am fost surori .

Fac și meditațiile cu ea, care sunt un adevărat izvor de curățare .

Recomand cu tot dragul terapiile cu Gena, veți afla într-o ora răspunsuri pe care le căutați de-o viață .

Să fii binecuvantată, suflet minunat
Te iubesc, Gena!

Nicoleta Dinu

Buna ziua, dragele mele colege! Pentru că eu m am înscris în a doua parte a cursului “Vindecă-ți karma…” , am beneficiat de o sesiune-cadou, în privat, cu stimata noastră terapeut Gena. Vreau să spun că am vindecat, am eliberat multe, am învățat multe, motiv pentru care îi mulțumesc cu iubire, cu credință, cu bucurie, cu multă recunoștință.

Dar vreau să vă mărturisesc ceva intereasant. Ani de zile am trăit cu o energie negativă, despre care eu credeam că este un defect, dar, din fericire, Gena m-a ajutat să vindec acest “defect”, a eliberat această energie negativă care se manifesta astfel: de fiecare dată când deschideam dopul unei sticle, de apă, de suc, de ulei, etc, îmi cădea dopul din mână. Eu mă supăram de fiecare dată când scăpam dopul din mână, fără să mă gândesc că dețin o energie negativă atât de puternică și de lungă durată.

Vreau să vă mărturisesc că, de o săptămână, cât a trecut de la sesiunea cu Gena, nu îmi mai cade dopul din mână, iar asta pentru mine este ca un examen absolvit. Îi mulțumesc cu iubire, cu recunoștință Genei …. Să aveță o săptămână binecuvântată cu iubire divină, cu lumină divină , cu bucurie, cu recunoștință!!!

>