Gena Rusu - De 9 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K si Theta Healing

Rugăciune pentru curățarea energiei negative și pentru protecție


  • Ai simțit vreodată că ești atacat energetic?
  • Ai simțit vreodată că ai nevoie de protecție energetică?
  • Ai simțit vreodată că îți pierzi energia în prezența anumitor oameni?
  • Ai simțit vreodată că ți se face rău după ce ai vorbit cu cineva?
  • Ai simțit vreodată că deciziile tale sunt influențate energetic de alte persoane sau de altceva?

Dacă ai răspuns “Da”, la cel puțin una din întrebările de mai sus, înseamnă că Rugăciunea pentru curățarea energiei negative și protecție este pentru tine.

Am creat această rugăciune, pentru a te ajuta să te eliberezi de energiile de vibrație joasă, care “se agață” de tine, în diferite situații:

  • atunci când interacționezi cu persoane încărcate cu energie negativă
  • atunci când intri în spații încărcate cu energie de vibrație joasă
  • atunci când intră în spațiul tău, în casa ta, în biroul tău, energii de vibrație joasă
  • și în multe alte situații de care nu ești conștient, pentru că au loc la nivel subtil, nevăzut
  • atunci când cineva proiectează asupra ta energii de vibrație joasă, prin algoritmi și formule care generează energie nefavorabilă ție

Cea mai bună protecție este energia de vibrație înaltă a emoțiilor și gândurilor tale, doar că nu poți rămâne mereu vesel, nu poți avea mereu sentimente de vibrație înaltă, astfel că este nevoie să fii susținut la nevoie.

Atunci când ești mereu nervos, agitat, furios sau stresat, energiile de vibrație joasă sunt cel mai ușor de accesat, iar tu poți fi foarte vulnerabil, chiar dacă îți creezi nenumărate scuturi de lumină, nenumărate sfere de protecție.

Acestea scad în intensitate și chiar sunt dizolvate de energia emoțiilor din câmpul tău energetic, de emoțiile din corpul tău.

Motiv pentru care este nevoie să ai un instrument puternic la îndemână care să te ajute oricând ai nevoie. Acest instrument este Rugăciunea de curățare energetică și de protecție.

Despre mine

Eu sunt specialist în Feng Shui Tradițional, în Astrologie chineză tradițională, În Medicină Energetică, în PSYCH-K, sunt practician ThetaHealing și creator al sistemului Fast Healing Therapy.
 
Sunt interesată de modul în care funcționează energiile de prin 2001. De atunci și până în prezent, am ajuns la multă informație, am triat, am testat, am evaluat, am elaborat și am creat propriul sistem de terapii.

Această rugăciune este rodul ultimilor ani de cercetare în ceea ce privește energiile de vibrație joasă și influența lor asupra omului.

TESTIMONIALE

Maria Nistor

"Binecuvântez clipa când am dat de pagina ta! Lucrez de ani buni cu energii prin tehnici și meditații, insă cand ajung la stări precum cele trăite împreuna cu tine, în grupul susținut de tine, exprim: uau! Ce-a dat peste mine? Mă simt onorată să experimentez în energia creată. Recunoștință tuturor."

Simona

"Mulțumiri, recunoștință și binecuvântări infinite pentru minunatele învățături pe care le dăruiți tuturor pentru a conștientiza modul în care se trăiește viata, cu iubire și bucurie."

Copyright 2021, Gena Rusu - Program gratuit de vindecare a Karmei prin meditație -
Powered by Digitally.Plus

>