​Gena Rusu - ​De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Reprogramează-ți subconștientul și redobândește-ți puterea de a acționa

​Tehnici și metode simple de schimbare a convingerilor limitative

Îți mărturisesc că am structurat acest curs ținând cont de drumul pe care l-am parcurs eu spre echilibrare emoțională și nu numai.

Am fost o femeie nefericită și neîmplinită în relația de cuplu, am fost o adolescentă dezamăgită de lume, de prieteni, de primul iubit, de mamă, am fost un copil trist care nu a știut ce înseamnă joaca. Pe când aveam un an și nouă luni tatăl meu a murit.

În acel moment, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost prezentă la înmormântarea lui, ba mai mult am stat la căpătâiul lui până a fost dus la mormânt și am adunat în suflet și în subconștient atât de multă suferință, încât tot ce am atras de la acel moment, până pe la 36 de ani, a însemnat doar suferință.

Am fost adoptată de o mătușă, însă la scurt timp am devenit o povară și am simțit asta din plin. Acum știu că doar așa a putut să se manifeste față de mine. Era la rândul ei obosită, stresată, rănită sufletește. Îi sunt recunoscătoare că m-a crescut, este și acum lângă mine și o susțin cu bucurie, fiindcă mi-am învățat lecțiile și mi-am vindecat sufletul.

Părinții, frații, rudele în general, sunt cei mai mari maeștri ai noștri.
Îmi amintesc că, în copilărie, am avut un singur moment în care mi-am simțit sufletul liber și ușor. Nu voi uita niciodată acele clipe. În rest, până la 36 de ani, am simțit doar suferință, apăsare sufletească, stres și tristețe.

Au fost momente când m-am întrebat ce mai caut pe aici, în această viață, fiindcă nu mai găseam nici o soluție, nu mai vedeam nicio ieșire, însă ceva m-a determinat să caut în continuare, dar într-o altă direcție. Aceea a vindecării sufletului. Astfel, în timp, am ajuns să fiu calmă, liniștită interior, fiindcă întotdeauna am afișat un calm exemplar la exterior, însă în sufletul meu era mereu furtună.

Eram bună cu ceilalți și extrem de dură cu mine. Mă autopedepseam ca să sufăr și mai mult și astfel atrăgeam și mai multe situații care mă făceau să sufăr. Nu mă consideram demnă de a fi iubită, așa că am fost tratată conform acestei convingeri.

Și pentru că nu mă iubeam nici eu, corpul meu s-a îmbolnăvit. Acela a fost primul moment, pe la 32 de ani, când mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva. Și am renunțat să mă mai sacrific pentru o relație disfuncțională, în care așteptam mereu ca el să mă vadă și să mă aprecieze, în timp ce eu îl veneram.

Timpul a trecut, eu mi-am vindecat sufletul, acum sunt o mamă singură, asumată, fericită, împlinită, cu o carieră frumoasă și o viață plină de frumos.

Și dacă eu mi-am găsit echilibrul, poți și tu.

Am pregătit pentru tine toate metodele care m-au ajutat pe mine să mă echilibrez și mult mai mult, fiindcă de atunci caut mereu soluții de vindecare psiho-emoțională și fizică, pe care le aplic în ședințele individuale și de grup.

Acest curs este pentru tine, dacă:

 • Te-ai sătur​​​​​at să fii mereu stresat, nervos, obosit
 • Consideri că ai suferit destul din cauza oamenilor din viața ta
 • Crezi că a venit timpul să îți acorzi atenție
 • Vrei să înțelegi care este cauza problemelor tale
 • Vrei să găsești soluții pentru blocajele din viața ta

Investiție Curs: doar 1​67euro pentru plata integrală ​sau 1​97euro plătit în doua rate.

00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
Secunde

Structura cursului

Perioada cursului: ​20 ​februarie - ​26 ​martie 2020

Cursul este alcătuit din șase webinarii, timp de șase săptamani în fiecare joi seara,
fiecare modul are două ore și este prezentat live, on-line.

Modulul l: Vindecarea relației cu părinții.

Modulul al II-lea: Iubirea de sine, acceptarea de sine, aprecierea de sine

Modulul al III-lea: Vindecarea primei iubiri.

Modulul al IV-lea:Relația cu banii, eliminarea programelor și convingerilor limitative

Modulul al V-lea: Redobândirea puterii personale.

Modulul al VI-lea: Îmi iubesc corpul și sunt sănătos

Bonusuri

 • Reducere de 50% la prețul unei diagrame a destinului realizată de mine. De la 100 euro, la 50 de euro.
 • Reducere de 50% la prețul unei ședințe de terapie cu mine, de la 400 de lei, la 200 de lei ședința, pentru primele patru ședințe.
 • 50% din prețul unei evaluări Feng Shui a casei și/ sau a biroului tău. Evaluarea Feng Shui și remediile se plătesc la metru pătrat. De la 7 euro mp, reducere la 3.5 euro mp.

Să recapitulăm ce vei primi:

 • 6 webinarii live, de câte două ore fiecare, o dată pe săptămână
 • Suportul meu în timpul săptămânii, de la un webinar la altul, pe un grup de Facebook unde vor avea acces doar cei înscriși la curs. Aici vei pune întrebări, iar eu îți voi răspunde.
 • Exerciții, tehnici și metode de reprogramare a subconștientului
 • Exerciții și tehnici de eliminare a emoțiilor negative captive în corp
 • Meditații
 • Acces pe viață la toate materialele din curs și la toate lecțiile.

Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet
Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.
Sunt mama unui băiețel de 7 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 5 ani am apariții TV, la Antena , Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

garanție​

Cursul acesta este pentru tine, dacă te-ai săturat de blocajele din viața ta, dacă te-ai săturat să suferi și crezi că a venit vremea să îți redobândești puterea de a acționa spre binele tău și al celorlalți. Să te simți împlinit, liniștit, echilibrat și în pace cu tot ceea ce experimentezi în viața ta.

Ai 15 zile lucrătoare la dispoziție să ceri banii înapoi,
de la momentul înscrierii în curs, dacă nu ești mulțumită.

00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
Secun​de

TESTIMONIALE


​Alina Vladescu

”Stau de aseara si imi caut cele mai potrivite cuvinte pentru a-mi exprima trairile din aceasta minunata calatorie.

M-am indragostit de Gena din primul moment in care am auzit-o.....este imposibil sa nu o iubesti....m-a cucerit de la primul cuvant prin blandetea, simplitatea, intelepciunea (de multe ori am exclamat :waw pe cat de valoroasa sj mareata este pe atat de simpla si umila...lucruri care ii inobileaza si mai mult sufletul). Sunt ferm convinsa ca nu numai eu m-am indragostit de Gena (sa ridice mana cine se simte vizat😉) si cu multa sinceritate spun ca' mi-as dori dori sa fie numai pentru mine, sa ma asculte si sa ma vada doar pe mine (Gena nu te speria ...am lucrat cu aceste emotii si sunt ok ..😇)....spun aceste lucruri pentru a sublinia setea mea si dorinta arzatoare de a invata de la ea....

Am pornit in acest curs in primul rand pentru a-mi descoperi mama, sau mai bine zis pentru a-mi iubi mama cu sufletul si ochii de copil...asa cum o iubeam pe mama in copilarie… Lucrasem deja la acest aspect ,dar nu la nivel de subconstient)... Poate nu aveam multe lucruri de rezolvat… nu stiu ce sa spun, dar e ca si cum as fi dat o perdea la o parte (aceasta perdea se poate numi Ego...nu stiu), dar s-au intamplat lucruri minunate in mine.

Lucrand cu situatiile in care ma credeam eu nedreptatita si punanadu-ma in hainele ei, sa vad lucrurile si din perspectiva ei....ceea ce am inteles eu despre ea este ca a suferit enorm, Ca si-a simtit sufletul impartit in bucati, ca este o persoana extrem de sensibila si careia ii cer azi iertare ...Din hainele ei am inteles-o mult mai bine, iar azi ii multumesc nemarginit ca m-a crescut si mi-a dat lectii de invatat pentru care eu azi sunt exact cum mi-am dorit sa fiu....si sunt enorm de fericita ca prin sensibilitatea mea ii seman ei. Dupa acest curs nu doar imi iubesc mama cum o iubeam de copil, chiar mai mult decat atunci pentru ca azi o inteleg.

Dupa acest curs eu sunt indragostita de tot ce inseamna viata, de oameni, de plante de culori de cer de tot....este ca si cum abia acum incepe viata.

Va multumesc cu recunostinta tuturor si va imbratisez cu toata puterea mea de om indragostit de viata”​Elena Gavriloiu

​Raspunsul mamei Alinei Vladescu, cursanta si ea :”Cu lacrimi in ochi de emotie si bucurie,nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a putea sa-ti multumesc, copile drag! Ma bucur cu toata fiinta mea ca ai reusit sa intelegi si sa nu te mai indoiesti de dragostea ce ti-o port! Ma bucur pentru ca reusim sa invatam lectii si sa constientizam impreuna! Ma bucur pentru ca am pornit pe drumul spre cunoastere impreuna! Ma simt mandra si onorata de rezultatele tale!

Multumesc cu recunostinta Gena pentru ca ai adus cu maiestrie, bucuria in sufletul copilului meu! Multumesc ca ai facut o mama si o fiica sa se regaseasca si sa-si dea seama ca nu s-au pierdut niciodata! Infinita iubire si recunostinta atat tie Gena ,cat si copilului meu minunat!”Dana Barboianu

​”Despre cursul de reprogramare a subconstientului...

Reusesc azi sa trimit Genei Rusu gandurile mele de recunoştință pentru temele propuse care m-au zguduit profund. Realizez ca am mult de lucru cu mine si ma bucur pentru inceputul bun facut.
Cursul a fost bine structurat, intensiv, clar si concis, eu am lucrat la fiecare tema, dar imi propun să reiau fiecare modul si să-l lucrez cate 14 zile.

Mi-a placut la acest curs TOTUL: vocea, competenta şi disponibilitatea Genei de a transmite cat mai multa informatie, multitudinea de teme, meditatiile foarte eficiente...

Schimbarile le vad si la sotul meu, pe care l-am intrebat de ce e atat de "zen" si a raspuns ca datorita a ceea ce ascult eu. Am reusit sa dau jos 4 kg, desi perioada cursului a fost cu sarbatorile. Mulțumesc, Gena, pentru toate transformarile mele!”​Mari Antonie

​”Buna seara Gena,
Buna seara Grup,

In primul rand vreau sa va mutumesc si eu,tie Gena pt tot si tie Grup pt interactiune.
Eu personal nu am participat la toate webinariile, cu ajunsul acasa de la job dupa orele 19,30-20:00 e mai greu dar, vreau sa va spun ca avand acces in permanenta la curs, am intrat ulterior si imi place nespus de mult ca am acces oricand la platforma.

La mine este mai mult de lucru, nu am facut pana acum meditatii si ce este cel mai bun lucru care mi se intampla este ca acum realizez unde am gresit pana acum de ce am avut blocaje financiare si de sanatate si cumva inainte de a rosti orice cuvant, expresie, sau imi vine in minte un gand .. imi dau seama si ma opresc .

Si sunt altfel… muncesc si se vede performanta...
Sunt multe de spus, dar inca o data multumesc cu recunostinta Gena!”​Ioana

​”Bună ziua,Gena!
Bună ziua, Grup Minunat!

....Am scris in inima mea câteva pagini referitor la tot ce am trăit și ce am experimentat in ultima perioadă, dar, un rezumat....... Atât pot spune în câteva cuvinte: știm că nimic nu este întâmplător.... Divinitatea mi te-a scos în calea mea pe tine,Gena, Stea Divină ,pentru a mă scoate din penumbra nebuloasă a căutărilor mele! Mi-ai aratat drumul spre cunoaștere, autocunoaștere, înțelegere, iluminare...!Sunt învăluită în Lumină Divină Pură!!!

Pentru toate acestea, îți mulțumesc, Gena, cu deplină Recunoștință!

Ție, Grup Minunat și Vouă tuturor și fiecăruia în parte, vă mulțumesc, cu deplină Recunoștință !”


contact

​Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

© 20​20, Gena Rusu . Reprogramează-ți subconștientul și redobândește-ți puterea de a acționa

Made with ❤ by Digitally.Plus

>