Buna dimineața!

Astăzi se închid înscrierile in grupul “Puterea meditatiei de grup”.

In acest grup sunt deja 50 de oameni care lucrează in fiecare seara de luni pentru îmbunătățirea stării lor emoționale.

Meditațiile au loc in fiecare seara de luni, la ora 20:00 și rămân înregistrate, pe grup.

Temele abordate sunt vaste, de la curățarea și echilibrarea chakrelor, vindecarea rănilor sufletești și chiar meditații pentru ascensiune.

Scopul este sa fim cât mai mulți in acest grup, fiindcă “unde-s mulți, puterea creste!”, iar efectele meditatiei sun mult mai vizibile decât atunci când meditezi singur.

Te Invit alături de noi, începând cu luna mai, pentru a beneficia de efectul meditațiilor create de mine.

EFECTELE MEDITAȚIEI ÎN FUNCȚIE DE DURATA PRACTICĂRII

🍀 3 minute – produc schimbări în câmpul electromagnetic uman, se îmbunătățește circulația și balanța biochimică a sângelui.
🍀 7 minute – încep să se modifice ușor anumite pattern-uri de gândire din creier, crește diametrul câmpului electromagnetic individual – aura .
🍀 11 minute – încep să se producă schimbări în sistemul nervos și endocrin al organismului.
🍀 22 minute – permite „celor trei minți” (negativă, pozitivă și neutră) să se echilibreze și să înceapă să lucreze împreună. Subconștientul începe să se purifice.
🍀 31 minute – permite glandelor endocrine, respirației și concentrării să influențeze simultan celulele și ritmurile organismului. Secreția glandelor endocrine este complet echilibrată, la fel și energia eterică a chakrelor (acestea fiind punctele de conjuncție energetică dintre centrii fizici și spirituali).
🍀 62 minute – produce modificări în substanța cenușie a creierului. Stimulează lobii frontali ai creierului, hipofiza și glanda pineală. Prin intermediul corpului fizic, a emoțiilor și a stării mentale se stabilește comunicarea cu Divinitatea din interior. Umbra din mentalul subconștient, precum și proiecțiile externe sunt integrate.
🍀 2,5 ore – modifică psihicul, în funcție de câmpul magnetic înconjurător astfel, încât mentalul subconștient să se fixeze într-o schemă nouă de funcționare, sub influența Conștiinței Universale.

EFECTELE MEDITAȚIEI ÎN FUNCȚIE DE NUMĂRUL CELOR CE MEDITEAZĂ

Meditația are efect extraordinar atunci când este practicată de o singura persoana, însă când mai mulți oameni meditează in același scop, pe aceeași tema, se întâmpla minuni!

🍀 Două aure umane se amplifică între ele de până la 7 ori, dacă oamenii sunt uniți de aceeași idee, frecvența lor e aceeași și ei meditează pentru un scop comun.
🍀 3 aure de oameni – se amplifică de 7 ori la pătrat, adică de 49 de ori.
🍀 4 aure umane își amplifică reciproc aurele cu 7 la puterea a 3-a, adică de 343 ori!

🍀 Asadar, cu cât mai mulți oameni meditează împreună, cu atât mai puternic este efectul pentru fiecare membru care participa la meditatie.


Cu drag, Gena

Made with ❤ by Digitally.Plus

>