Postat de: Gena Rusu
Categoria: Articole

La finalul anului 2020 și la început de 2021 am făcut mai multe meditații pe tema prosperității, pentru că cel mai adesea, obiectivele nu se împlinesc din cauza faptului că energia prosperității este blocată și nu curge armonios în viața ta.

Folosesc anumite formule și expresii în timpul meditațiilor pentru că percep banii ca fiind energie și atât.

În funcție de intențiile tale, în funcție de gândurile tale, de emoțiile pe care le trimiți acestei energii a banilor, vibrația ta scade sau crește.

Unii spun că banii sunt guvernați de entități de Vibrație joasă, însă aceasta este doar o credință limitativă.

Omul a trăit dintotdeauna în abundență, mai ales că a fost creat după chipul și asemănarea Atoatecreatorului, care înseamnă abundență pură, în toate planurile existenței și creației.

Singurul care a creat bariere între el și abundență este omul, prin frica de a pierde banii, prin convingerea că nu merită bani sau prin teama că banii sunt guvernați de entități de Vibrație joasă.

Universul este atât de prosper, încât fiecare dintre noi poate avea câtă prosperitate își dorește.

Și eu am avut foarte multe frici și programe limitative cu privire la bani, foarte multe moștenite din neam, altele dobândite.

Provin dintr-un neam sărac, cel puțin ultimele două-trei generații.

Bunicii mei au fost foarte săraci, au avut trei copii, două fete și un băiat. Băiatul a crescut, a muncit, a ajuns să aibă în gestiune trei magazine, pe vremea lui Ceaușescu, iar la 33 de ani a murit.

Chiar în momentul în care avea stabilitate financiară, construise o casă, avea mașină, motocicletă, avea o familie, doi copii, eu și fratele meu, a ales să plece și să lase totul neterminat.

După ce a murit el, totul s-a dărâmat din nou. Bunica, mama, mătușa s-au chinuit să ne crească.

Am suferit mult în copilărie, în adolescență, la maturitate, ba chiar ajunsesem să cred că viața asta înseamnă: suferință și atât.

Până când am zis: Stai puțin! Ceva este în neregulă aici! Este imposibil ca viața să fie doar suferință! Este imposibil ca viața să fie plină doar de dezamăgire! Este imposibil ca viața să fie plină doar de trădare și de nedreptate! Cu siguranță este ceva mai mult de atât. Undeva există o cauză subtilă pentru toate acestea.

Astfel, am ajuns pe drumul real al spiritualității, am descoperit că eu nu sunt doar acest corp, că eu nu sunt doar această minte, că eu sunt mult mai mult de atât: sunt un suflet creat de Atoatecreator după chipul și asemănarea lui.

Bun. Teoria este ușor de descoperit, dacă ești pasionat de citit, așa cum sunt eu. Însă ce ne facem cu practica?

În realitate, a durat ceva până am implementat ceea ce am învățat, până am experimentat cu adevărat relația cu sufletul, dar și starea de abundență.

Aveam impresia că banii sunt limitați, că dacă eu am mai mult, tu vei avea mai puțin. Aveam impresia că, dacă unul este bogat, undeva “trebuie” să fie și un sărac”.

Ok, dar de ce să fiu eu în categoria defavorizată?

Și iarăși m-am dus la cauza primară a acestei situații, la karma de neam. Am aflat și am înțeles ce înseamnă karma de neam, în iubire, karma banilor, a sănătății etc.

Sigur.. karma este complexă, însă eu am moștenit foarte multe programe limitative, foarte multe frici cu privire la bani.

Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt în continuare interesată de vindecarea Karmei.

Simt că sunt tot felul de etape, simt că am ieșit în mare parte de sub Legea Karmei, însă știu că, atâta vreme cât sunt în acest corp, mai am de învățat.

Iar asta îmi place, fiindcă învățarea înseamnă evoluție.

Iar în ceea ce privește puterea banilor, am ajuns la concluzia că este o falsă putere, că este o iluzie puterea pe care ți-o conferă sumele de bani pe care le ai.

Adevărata putere este cea interioară, care te împinge de la spate să creezi tu banii.

Tu ești cel/ cea care are forța de a crea situații avantajoase din punct de vedere financiar.

Doar să îți dai voie să descoperi acest potențial uriaș din interiorul tău.

Banii pe care îi ai acum în portmoneu nu sunt definitorii pentru potențialul tău de a atrage bani în viața ta.

Banii pe care îi ai acum în portmoneu arată cât de multe sau cât de puține convingeri limitative ai cu privire la bani, arată cât de mult sau cât de puțin ai de schimbat în ceea ce privește relația ta cu banii, ca să poți atrage cât de mulți bani îți dorești.

Toate resursele sunt în interiorul tău și îți creează realitatea exterioară!

Autor: Gena Rusu
>