​Programul de vindecare a rănilor a fost primit de zeci de femei deja!

​​Se spune că în fiecare zi faci alegeri și că viața ta este suma alegerilor tale.

Așa și este, până la un punct.

Vezi tu, orice decizie iei în mod conștient are nevoie de susținerea unui program mental, al unei convingeri din subconștient pentru a putea fi transformată în realitate.

Deciziile, dorințele, judecățile de valoare și raționamentele sunt atribuite minții conștiente. Doar ea poate face asta, fiindcă este adaptabilă, flexibilă, mereu în schimbare și într-o continuă învățare.


Mintea subconștientă este rigidă, inflexibilă, ea derulează continuuu ceea ce a învățat, fără să schimbe ceva cu de la sine putere.

Pentru subconștient nu există trecut sau viitor, pentru subconștient există doar prezent.

Ceea ce înseamnă că informația generată de o traumă și suferința produsă de ea, odată intrată în subconștient, acolo rămâne și se manifestă ca și când totul s-ar întâmpla aici și acum.

Chiar dacă în mod conștient poți fugi de suferința produsă de acea traumă și alegi să uiți, informația nu se șterge din subconștient și acționează fără ca tu să îți dai seama. Iar când te aștepți mai puțin iese la suprafață.

Astfel că viața ta este suma alegerilor tale, însă aceste alegeri sunt coordonate de subconștient fără ca tu să îți dai seama.

Acum a venit momentul să privești în subconștientul tău și să elimini informațiile traumatice de acolo, pentru a fi liberă să iei decizii fără să mai fii sabotată de subconștientul tău!

Pe de altă parte, tot în subconștient sunt toate informațiile despre rănile sufletului tău: rana de abandon, rana de respingere, rana de trădare, rana de nedreptate, rana de umilință.

Cel mai ușor mod de a accesa subconștientul este meditația.

Pe lângă marele beneficiu de a elibera din subconștient programele mentale limitative și emoțiile negative, în urma meditației obții claritate, stare de bine și devii observatorul vieții tale, ieșind încet și sigur din rolul de victimă a vieții, a sorții, a celorlalți.


Am testat meditația în ultimii ani și știu care sunt beneficiile ei, de aceea îți recomand cu mare încredere.

Și pentru că știu cum e să fii plin de răni sufletești și de suferință și, de asemenea, știu cum e să te vindeci și să îți vindeci sufletul și să îți “cureți” subconștientul de rezidurile gândurilor limitative, am creat un program de 28 de zile, în care îți voi oferi 15 meditații și 13 exerciții de cinștientizare care te vor ajuta enorm să te echilibrezi fizic, psihic și emoțional.

Totul a fost testat de mine și de aproximativ 60 de femei care au participat la acest program în urma cu câteva luni.

Multe dintre ele s-au înscris din nou în program, datorită beneficiilor acestui program.

De altfel, programul a fost foarte bine primit încă de la momentul lansării, multe femei înscriindu-se încă din prima zi.


Te invit și pe tine alături de noi, să te bucuri de efectele minunate ale acestui program și să îți dai voie, în sfârșit, să te eliberezi de suferință.


Cred că ai suferit destul!

Tu ce zici?

Mai are rost să suferi?

Sau a venit momentul să investești 198 de lei în tine pentru a ajunge să știi cum se simte și ce înseamnă să îți trăiești viața cu bucurie și cu iubire?

Îți asumi acum schimbarea, în mod conștient, iar eu te ajut să te împrietenești cu subconștientul tău pentru a fi mereu susținută de el!


Știi că omul are două posibilități:

- ori  acționează și schimbă ceea ce nu îi mai este de folos, înțelegând că singurul responsabil de starea lui de bine este chiar el;

- ori rămâne în aceeași situație și se plânge, se complace în rolul de victimă, preferând să dea vina pe ceilalți, să îi analizeze pe ceilalți, să se raporteze la ceilalți, în loc să ia decizia propriei vindecări.


Tu ce alegi?

Îți las aici link-ul de înscriere în program și te aștept alături de mine și de un grup de femei hotărâte să aibă o viață împlinită, fericită, trăită cu iubire și cu bucurie!

Da, se poate! Chiar se poate!

https://genarusu.ro/vindeca-ti-cele-mai-profunde-rani-ale-sufletului-in-28-de-zile/

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​Grup de susținere a stării de sănătate
Powered by Digitally.Plus

>