Gena Rusu - De 10 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K si Theta Healing

Program gratuit de vindecare a Karmei prin meditație 
LIVE
2-5 Martie 2022


Înscrie-te în Programul gratuit de vindecare a Karmei prin meditație completând formularul de mai jos:


.

 • Te-ai săturat să ai mereu probleme și provocări de orice fel
 • Te-ai săturat să ai o viață grea, cu care să te lupți
 • Te-ai săturat să fii dezamăgit mereu de oamenii dragi: prieteni, colaboratori, rude, părinți, partener de cuplu etc.
 • Te-ai săturat să ți se spună că destinul tău este implacabil și că, asta e!, trebuie să îl suporți așa cum e
 • Te-ai săturat de eșecuri
 • Te-ai săturat să te simți stresat, plin de frici, resentimente și regrete
 • Te-ai săturat să te întrebi ”Cum ar fi dac-aș putea decide eu ce fel de viață să am!” și crezi că a venit momentul să afli!

Ei bine, dacă te-ai săturat de toate acestea și de multe altele, te invit la un program gratuit de cinci zile, în care înțelegi ce este Karma, cum funcționează, cum te afectează și ce poți face ca să o transformi din negativă, în pozitivă.

Deși sunt doar cinci zile de curs, ai suficient timp pentru a înțelege care este cauza suferinței tale și primești suficiente informații care să fie puse în practică, pentru a elibera cauza karmei tale negative, în anumite planuri ale vieții tale. 

Voi aborda următoarele teme:

 • Karma de neam și cum îți afectează viața
 • Karma în iubire, ce înseamnă și cum te poți elibera de ea.
 • Înveți cum să elimini oricând emoțiile negative captive

STRUCTURA CURSULUI


Ziua I

Ziua a II-a

Ziua a III-a

Ziua a IV-a

Ziua a V-a

Beneficii

 • Afli care sunt cauzele suferințelor tale în iubire și elimini ceea ce stă în calea împlinirii tale în iubire
 • Afli care sunt cauzele blocajelor financiare din perspectiva karmei și le eliberezi din structurile tale energetice.
 • Afli care este influența moștenirii karmei de neam și cum o poți elibera.

Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 9 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune.

Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet.

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 9 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 5 ani am apariții TV, la Antena, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

TESTIMONIALE

Alina Vladescu

”Stau de aseara si imi caut cele mai potrivite cuvinte pentru a-mi exprima trairile din aceasta minunata calatorie.

M-am indragostit de Gena din primul moment in care am auzit-o.....este imposibil sa nu o iubesti....m-a cucerit de la primul cuvant prin blandetea, simplitatea, intelepciunea (de multe ori am exclamat :waw pe cat de valoroasa sj mareata este pe atat de simpla si umila...lucruri care ii inobileaza si mai mult sufletul). Sunt ferm convinsa ca nu numai eu m-am indragostit de Gena (sa ridice mana cine se simte vizat😉) si cu multa sinceritate spun ca' mi-as dori dori sa fie numai pentru mine, sa ma asculte si sa ma vada doar pe mine (Gena nu te speria ...am lucrat cu aceste emotii si sunt ok ..😇)....spun aceste lucruri pentru a sublinia setea mea si dorinta arzatoare de a invata de la ea....

Am pornit in acest curs in primul rand pentru a-mi descoperi mama, sau mai bine zis pentru a-mi iubi mama cu sufletul si ochii de copil...asa cum o iubeam pe mama in copilarie… Lucrasem deja la acest aspect ,dar nu la nivel de subconstient)... Poate nu aveam multe lucruri de rezolvat… nu stiu ce sa spun, dar e ca si cum as fi dat o perdea la o parte (aceasta perdea se poate numi Ego...nu stiu), dar s-au intamplat lucruri minunate in mine.

Lucrand cu situatiile in care ma credeam eu nedreptatita si punanadu-ma in hainele ei, sa vad lucrurile si din perspectiva ei....ceea ce am inteles eu despre ea este ca a suferit enorm, Ca si-a simtit sufletul impartit in bucati, ca este o persoana extrem de sensibila si careia ii cer azi iertare ...Din hainele ei am inteles-o mult mai bine, iar azi ii multumesc nemarginit ca m-a crescut si mi-a dat lectii de invatat pentru care eu azi sunt exact cum mi-am dorit sa fiu....si sunt enorm de fericita ca prin sensibilitatea mea ii seman ei. Dupa acest curs nu doar imi iubesc mama cum o iubeam de copil, chiar mai mult decat atunci pentru ca azi o inteleg.

Dupa acest curs eu sunt indragostita de tot ce inseamna viata, de oameni, de plante de culori de cer de tot....este ca si cum abia acum incepe viata.

Va multumesc cu recunostinta tuturor si va imbratisez cu toata puterea mea de om indragostit de viata”

Elena Gavriloiu

Raspunsul mamei Alinei Vladescu, cursanta si ea :”Cu lacrimi in ochi de emotie si bucurie,nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a putea sa-ti multumesc, copile drag! Ma bucur cu toata fiinta mea ca ai reusit sa intelegi si sa nu te mai indoiesti de dragostea ce ti-o port! Ma bucur pentru ca reusim sa invatam lectii si sa constientizam impreuna! Ma bucur pentru ca am pornit pe drumul spre cunoastere impreuna! Ma simt mandra si onorata de rezultatele tale!

Multumesc cu recunostinta Gena pentru ca ai adus cu maiestrie, bucuria in sufletul copilului meu! Multumesc ca ai facut o mama si o fiica sa se regaseasca si sa-si dea seama ca nu s-au pierdut niciodata! Infinita iubire si recunostinta atat tie Gena ,cat si copilului meu minunat!”

Dana Barboianu

”Despre cursul de reprogramare a subconstientului...

Reusesc azi sa trimit Genei Rusu gandurile mele de recunoştință pentru temele propuse care m-au zguduit profund. Realizez ca am mult de lucru cu mine si ma bucur pentru inceputul bun facut.
Cursul a fost bine structurat, intensiv, clar si concis, eu am lucrat la fiecare tema, dar imi propun să reiau fiecare modul si să-l lucrez cate 14 zile.

Mi-a placut la acest curs TOTUL: vocea, competenta şi disponibilitatea Genei de a transmite cat mai multa informatie, multitudinea de teme, meditatiile foarte eficiente...

Schimbarile le vad si la sotul meu, pe care l-am intrebat de ce e atat de "zen" si a raspuns ca datorita a ceea ce ascult eu. Am reusit sa dau jos 4 kg, desi perioada cursului a fost cu sarbatorile. Mulțumesc, Gena, pentru toate transformarile mele!”

Mari Antonie

”Buna seara Gena,
Buna seara Grup,

In primul rand vreau sa va mutumesc si eu,tie Gena pt tot si tie Grup pt interactiune.
Eu personal nu am participat la toate webinariile, cu ajunsul acasa de la job dupa orele 19,30-20:00 e mai greu dar, vreau sa va spun ca avand acces in permanenta la curs, am intrat ulterior si imi place nespus de mult ca am acces oricand la platforma.

La mine este mai mult de lucru, nu am facut pana acum meditatii si ce este cel mai bun lucru care mi se intampla este ca acum realizez unde am gresit pana acum de ce am avut blocaje financiare si de sanatate si cumva inainte de a rosti orice cuvant, expresie, sau imi vine in minte un gand .. imi dau seama si ma opresc .

Si sunt altfel… muncesc si se vede performanta...
Sunt multe de spus, dar inca o data multumesc cu recunostinta Gena!”

Ioana

”Bună ziua, Gena!
Bună ziua, Grup Minunat!

....Am scris in inima mea câteva pagini referitor la tot ce am trăit și ce am experimentat in ultima perioadă, dar, un rezumat....... Atât pot spune în câteva cuvinte: știm că nimic nu este întâmplător.... Divinitatea mi te-a scos în calea mea pe tine,Gena, Stea Divină ,pentru a mă scoate din penumbra nebuloasă a căutărilor mele! Mi-ai aratat drumul spre cunoaștere, autocunoaștere, înțelegere, iluminare...! Sunt învăluită în Lumină Divină Pură!!!

Pentru toate acestea, îți mulțumesc, Gena, cu deplină Recunoștință!

Ție, Grup Minunat și Vouă tuturor și fiecăruia în parte, vă mulțumesc, cu deplină Recunoștință !”

Copyright 2021, Gena Rusu - Program gratuit de vindecare a Karmei prin meditație -
Powered by Digitally.Plus

>