Gena Rusu - Fondator al metodei terapeutice Fast Healing Therapy,

De 10 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K si Theta Healing

Felicitări pentru înscrierea în “Programul gratuit de vindecarea a karmei prin meditație”.


Totul se va desfașura într-o comunitate privată, pe Facebook. Tot ce e nevoie să faci, este să dai click pe link-ul de mai jos, ca să intri în grupul privat, în care vom lucra împreună.

Și asta nu e tot!

Pentru că ai ales să te înscrii în acest pogram, ai șansa de a achiziționa un set de 5 meditații foarte puternice care te vor ajuta sa te reconectezi cu esența ta divină.
Astăzi, prețul acestor 5 meditații este de 78 de lei, redus de la 198 de lei, dacă alegi să achiziționezi acest set în următoarele 15 minute. 


Cele 5 meditații sunt de:

  • Conectare cu ghizii tăi spirituali
  • Conectare cu Sinele tău superior și de echilibrarea relațiilor cu ceilalți
  • Prosperitate
  • Manifestare în energia portalului 11:11
  • Vindecare a celei mai puternice suferințe din viața ta.

Aceste 5 meditații pot fi făcute ori de câte ori simți nevoia, mai ales atunci când treci printr-o situație dificilă din punct de vedere emoțional. Ele te vor ajuta să ai claritate, pentru a lua deciziile potrivite. 


Prin intermediul acestor meditații îți poți chema ghizii, atunci când ai nevoie de sprijin, le poți cere să te ajute, să îți răspunda la întrebări, pur și simplu elimini blocajele dintre tine și ei.

Meditația de manifestare în energia portalului 11:11 poate fi făcută de fiecare dată când ai o dorință puternică, pe care vrei să o transformi în realitate.

Meditația de conectare cu Sinele Superior și de echilibrare a relațiilor cu ceilalți te ajută să fii centrată, să fii în echilibru, chiar și atunci când ești într-un conflict cu cineva. Iar în timp, pe măsură ce eliberezi energiile de vibrație joasă, vei evita să mai intri în conflicte.


Suferințele cele mai puternice te țin captive în trecut, astfel că repeți greșelile, nu poți ieși din anumite tipare comportamentale și mentale. Din acest motiv este nevoie să elimini energia acestor suferințe puternice, energie care este captivă în celulele tale.

Meditația de prosperitate te ajută să elimini blocajele care te împiedică să ai venituri mai mari, să ai un job mai bun, mai bine plătit. 

Nu uita, această ofertă este valabilă doar în următoarele 15 minute. Iar prin achiziționarea acestui set de meditații, îți faci un cadou neprețuit, care te ajuta să ai mai multă liniște sufletească, să ai mai mult echilibru interior.

Iar din această stare îți poți transforma prezentul și îți poți crea viitorul altfel decât până acum. 

Copyright 2021, Gena Rusu - Program gratuit de vindecare a Karmei prin meditație -
Powered by Digitally.Plus

>