Gena Rusu - De 9 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K si Theta Healing

Program de eliberat kilogramele în plus

Preț promoțional:
88 lei 288 lei


18
Zile
10
Ore
20
Min.
45
Sec.


Perioada promoției:

10 - 24 octombrie 2021

Eliberarea kilogramelor în plus este o provocare pentru foarte multe persoane, deoarece este nevoie de efort, de disciplină, de perseverență, dar nu în direcția cunoscută, a unui regim alimentar sever, ci în a elibera emoțiile negative captive în corp care au generat îngrășarea. .

Kilogramele în plus sunt efectul lipsei iubirii de sine, al lipsei de apreciere, al autocriticii, al autosabotării și al multor altor programe mentale limitative, devine din ce în ce mai greu.

De obicei, alegi să te înfometezi, să îți chinui corpul cu tot felul de rețete de “slăbit”, care te ajută să dai jos rapid un număr de kilograme, doar că acestea revin cu rapiditate, după ce renunți la regimul alimentar.

Neuroștiințele demonstrează că emoțiile devin captive în corp și generează acumularea de kilograme, tocmai de aceea este important să eliberezi acele emoții care au dus la supraponderabilitate.

Despre program

Am creat un program simplu, de 21 de zile, în care să eliberezi cât mai multe emoții negative pentru a elibera și kilogramele în plus

  • Îți propun să fii blândă cu tine, să înveți să te iubești, să te apreciezi pentru tot ceea ce ești, să simți că ești văzută, observată, înțeleasă, în așa fel încât să nu mai ai nevoie de kilograme în plus, pentru asta.
  • Îți propun exerciții de conștientizare pe care să le faci, cel puțin 21 de zile, care să te ajute să intri într-o rutină, în care eliberarea kilogramelor în plus se face fără să simți că te sacrifici în vreun fel.
  • îți propun să ai un regim alimentar adecvat, pentru a putea da jos cu blândețe surplusul
  • Te ajut să conștientizezi cauzele pentru care ai deveni supraponderală. Iar acestea nu au neapărat legătură cu ceea ce mănânci, doar ai văzut persoane cu foarte puține kilograme, comparativ cu vârsta și înălțimea, dar care mănâncă foarte mult. Acele persoane de cele mai multe ori au rana de respingere activă.

Structura programului:

1. Conștientizarea cauzei pentru care aduni kilograme în plus, lucru pe subconștient - Cea mai puternică rană a sufletului care duce la asimilarea necontrolată de kilograme este rana de umilire.

Lise Bourbeau spune că sufletul care a venit să experimenteze rana de umilire își pune o mască a masochistului care se autoumilește, care face tot posibilul să atragă atenția asupra lui, chiar și prin obezitate, doar ca să fie pbservat.

Masochistul are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, iar cea mai ușor de folosit este autoironia. Este conștient de cum arată, de numărul de kilograme, tocmai de aceea se autopedepsește prin autocritică imediat după ce mănâncă ceva ce îi place foarte mult.

Dialogul interior al supraponderalului este plin de epitete degradante cu privire la corpul său, la neputința sa de a da jos acele kilograme în plus și ajunge să creadă despre sine că nu este bun de nimic.


2. Emoții negative captive care duc la asimilarea de kilograme: -Supraponderalul nu se uită în oglindă pentru că îi este rușine de imaginea lui și se autosabotează prin tot felul de decizii care îl pun în situații umilitoare.

Problema este că subconștientul supraponderalului este plin de programe limitative, care îl determină ca să mănânce ca să fie văzut și acceptat, în primul rând.

Paradoxul intervine atunci când ajunge atât de mare, încât este văzut de ceilalți, dar nu pentru calitățile și abilitățile lui, ci pentru kilogramele în plus.

În această etapă apare un blocaj emoțional, precum și unul mental, ajunge să ia decizii cu disperare ca să scape repede de acele kilograme în plus, dar nu îi reușește, deoarece adevăratele cauze ale adunării kilogramelor în plus sunt în corpul lui, în subconștientul lui. Iar acolo este nevoie să ajungi prin meditație.


3. Alimentație - În copilărie, mama sau persoana care a petrecut mai mult timp cu copilul, a geneat tot felul de emoții pe care acesta le-a asimilat cu gustul mâncării sau cu ceea ce a spus mama atunci.

De aceea, este nevoie să eliberăm acele amintiri din celule, pentru ca apoi alimentația să poată fi aleasă, în așa fel încât să fie date jos kilogramele în plus.


4. Sport - Exercițiile fizice sunt necesare.

Îți vei lua puterea înapoi și vei face sport sau cel puțin exerciții fizice, nu doar pentru a da jos kilogramele în plus, ci și pentru a avea o stare de sănătate din ce în ce mai bună.

​Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 9 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune.

Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet.

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 9 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 5 ani am apariții TV, la Antena, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

TESTIMONIALE

Maria Nistor

"Binecuvântez clipa când am dat de pagina ta! Lucrez de ani buni cu energii prin tehnici și meditații, insă cand ajung la stări precum cele trăite împreuna cu tine, în grupul susținut de tine, exprim: uau! Ce-a dat peste mine? Mă simt onorată să experimentez în energia creată. Recunoștință tuturor."

Simona

"Mulțumiri, recunoștință și binecuvântări infinite pentru minunatele învățături pe care le dăruiți tuturor pentru a conștientiza modul în care se trăiește viata, cu iubire și bucurie."

Copyright 2021, Gena Rusu - Program gratuit de vindecare a Karmei prin meditație -
Powered by Digitally.Plus

>