Martie 2020

​Luna Martie este guvernata de Pamant Yin si de Iepure. Influenta acestor doua elemente se va resimti pana pe 4 Aprilie 2020.

​Pamantul Yin este un element care arata predispozitia catre analiza detaliilor, interiorizare, introspectie, sensibilitate, intuitie. Astfel ca este important sa ne dam voie sa curga aceasta enrgie catre noi si sa  ne uitam la ceea ce avem de schimbat, de imbunatatit.

​Elementului Pamant ii corespunde ca stare meditatia, astfel ca este un moment bun pentru a ne da timp si pentru a fi atenti la noi.

​Iepurele este si el sensibil, introvert si empatic. Astfel ca este posibil ca aceste calitati sa se transforrme in defecte, in cazul celor care au obisnuinta de a-si concentra atentia asupra a ceea ce nu functioneaza. Fiindca vor fi usor de influentat de toata energia mai putin buna a acestei perioade.

Pentru a schimba situatia, va propun sa faceti meditatii si sa faceti un exercitiu de concentrare a atentiei pe avantajele acestei perioade in care panica si frica sunt emotiile cele mai puternice.

Astfel, va propun sa ascultati zilnic mantre care va aduc liniste interioara, iar atentia sa fie pe gasirea de solutii pentru a iesi din starea de frica.

Frica are vibratie joasa si atrage energia obiectului fricii, transformand-o in realitate.

In ceea ce priveste relatia care se stabileste intre Pamant Yin si celelalte elemente, trebuie spus ca Pamantul Yin nu interactioneaza negativ cu niciun alt element, doar intra in relatie de prietenie cu Lemnul Yang.

Asadar, daca esti nascut in zi sau in an de Lemn Yang, luna aceasta este mai buna pentru tine, din toate punctele de vedere, sau se imbunatatesc zone ale vietii unde a fost un dezechilibru, pana nu de mult.

Iepurele, in schimb, intra in conflict cu Cocosul si creeaza o dubla penalizare cu Sobolanul .  

Astfel, pentru cei care au Cocos sau Sobolan in harta personala, luna aceasta este potrivita pentru a face schimbari, pentru a merge la cursuri de dezvoltare personala, pentru a lua decizii care duc la imbunatatirea calitatii vietii.

Stagnarea inseamna involutie, iar daca nu iei decizii din dorinta de a creste, de a evolua, energia vine peste tine si te determina, te obliga cumva sa iei decizii intr-o directie aleasa de energie, nu de tine. Asa ca, e cel mai bine sa actionezi!

Iepurele este bun prieten cu Cainele, asadar, pentru cei care au Caine in harta Destinului, Martie este o luna plina de realizari profesionale si personale.

Made with ❤ by Seo24.ro

>