Ianuarie 2020

Luna ianuarie 2020 este guvernata de Foc Yin si de Bivol, iar aceste semne zodiacale isi incep activitatea chiar astazi, 6 ianuarie. 

Focul Yin are ca reprezentare in natura lumanarea sau orice forma de foc. Este un foc care se reaprinde, de fiecare data cand este stins. 

Cei nascuti sub influenta acestui semn zodiacal sunt sensibili, extrem de inteligenti, dar si suspiciosi. Sunt perfectionisti si dornici de cunoastere. Introverti, dar sociabili si volubili, sunt mereu gata sa impartaseasca din cunoasterea lor. 

Focul Yin aduce pericole ascunse atunci cand guverneaza, de aceea cand a guvernat de-a lungul unui an sau unei luni, s-au creat contexte pentru atacuri teroriste sau pericole de incendii. 

In acest context al Focului Yin care guverneaza luna ianuarie, cand ma gandesc la Australia, dar si la alte zone de pe glob, imi este teama ca incendiile din Australia vor fi stinse, dar e posibil ca dupa un timp sa fie reaprinse. 

Iar in alte parti ale lumii, pot aparea pericole de incendii, atacuri teroriste, alunecari de teren, caderi ale unor cladiri sau cutremure.
Pericolele sunt ascunse si nu pot fi prevazute, din pacate.

Focul Yin intra in relatie de armonie cu Apa Yang, astfel ca toti cei nascuti in an care se termina in 2 (1992, 2002, 2012 etc) au o luna buna, cu munca, dar si cu rezultate foarte bune, pe toate planurile.

Focul Yin intra in relatie conflictuala cu Apa Yin, care guverneaza anii care se termina in 3 (1983,1993,2003, 2013 etc), astfel ca acesti nativi vor avea o luna cu dezechilibre emotionale. Vor avea de reglat tot ce nu a functionat in 2019, motiv pentru care este important sa faca toate schimbarile necesare, pentru a se echilibra emotional sau pe alte planuri ale vietii.

Bivolul este un semn zodiacal al stabilitatii, al determinarii, al principiilor si regulilor, motiv pentru care, daca se incalca toate acestea, Bivolul reactioneaza. Asadar, luna ianuarie poate fi una plina de surprize.

Bivolul intra in relatie de prietenie cu Sobolanul, astfel ca nativii care au in harta destinului Sobolan vor avea o luna armonioasa. Vor fi sustinuti in demersurile lor si vor respira usurati, fiindca 2019 i-a provocat destul de mult pe multi dintre ei.

Insa din 4 februarie o vor lua de la capat.

Bivolul intra in relatie conflictuala cu Capra, iar cei care au Capra in harta nasterii vor avea o luna in care va fi nevoie sa ia decizii. Sa nu mai amane ceea ce trebuia schimbat de mult.

Mult succes si o luna plina de armonie va doresc!
Cu drag, Gena!

Made with ❤ by Seo24.ro

>