​Februarie 2020

​Începând cu 4 Februarie 2020, se va face resimțită prezența Pământului Yang și a Tigrului care guvernează până pe 4 martie.

Această lună va aduce o ușoară stare conflictuală, fiindcă între Pământ și Lemn se creează dizarmonie, astfel că și noi vom trăi astfel de stări contradictorii.

Pe de altă parte, Șobolanul care începe să guverneze anul 2020 chiar de pe 4 Februarie, aduce mai multă flexibilitate în gândire, în abordarea situațiilor, ceea ce ar trebui să ne ajute să ne adaptăm mai ușor în orice situație.

Pământul Yang are ca reprezentare în natură Muntele, iar Tigrul, semn zodiacal de Lemn Yang, are ca reprezentare în Natură copacul cu rădăcini groase, trunchi solid si coroana mare. Amândouă semnele (Pământ Yang și Tigru) arată inflexibiliate, încăpățânare, stagnare, tendința de depozitare. Ceea ce înseamnă că mulți vor avea opinii ferme, clare, pe care nu le vor abandona cu ușurință.

Această rigiditate riscă să creeze conflicte puternice atât în plan personal, cât și în plan profesional.

În ceea ce privește Harta personală, protagoniști vor fi nativii care au Maimuță și Tigru în harta natală, fiindcă aceștia trebuie să facă schimbări, să învețe lecții, să își schimbe rutina în această lună.

Un remediu ar fi purtarea unui medalion cu zodia Porc sau Mistreț de pe 4 februarie până pe 4 Martie.

Alți protagoniști sunt cei care vor beneficia de influența favorabilă a acestei luni, și anume nativii care au în ziua nașterii Porc sau Mistreț, și cei care sunt născuți în zi de Apă Yin.

Made with ❤ by Seo24.ro

>