Bine ai venit!

Găsește echilibrul și armonia din viața ta

Evaluarea Feng Shui a spațiului

Feng Shui-ul este o știință și nu o modă și nici decum arta aranjării obiectelor în casă. 

Feng Shui-ul este o necesitate, dacă îți dorești o viață mai bună, din toate punctele de vedere: financiar, familial, social, sănătate, relații etc. 

Feng Shui-ul Tradițional înseamnă influența stelelor Carului Mare în viața omului și presupune măsurători și calcule.

Remediile constau în armonizarea celor cinci elemente fundamentale: Apă, Pământ, Lemn, Foc, Metal, în amplasarea mobilei și folosirea culorilor pentru a amplifica energiile pozitive și a le diminua pe cele negative. 

Dacă ai nevoie de consultanță Feng Shui, click aici și află mai multe.

         Astrologia chineză 

Metafizica chineză este cunoscută pentru acuratețea ei. 

Astrologia chineză tradițională – Ba Zi –  sau Coloanele Destinului – este o unealtă foarte bună care te ajută să îți descifrezi Destinul. 

Când mă refer la Destin, am în vedere aspectele de viață principale, precum: Bani, Carieră, Căsnicie, Sănătate, familie, copii, relații, în cadrul cărora se manifestă Liberul Arbitru, care poate fi ghidat prin decodificarea informațiilor din data nașterii. 

Pentru a beneficia de interpretarea hărții Destinului tău, dă click aici și programează-te. 

Theta Healing, PSYCH-K și subconștientul

Fizica cuantică și epigenetica demonstrează că viața noastră este coordonată în proporție de 95-99% de subconștient. 

Tu îți setezi obiective, însă timpul trece și, fie îți este foarte greu să acționezi în direcția propusă, fie eforturile tale sunt în zadar. 

Și asta pentru că în subconștientul tău rulează programe și tipare mentle limitative care te blochează. Uneori, Destinul îți oferă calități extraordinare, oportunități, dar tu, prin liberul tău arbitru, nu le valorifici la maximum din cauza acestor programe. 

A sosit momentul să le schimbi! 

Programează-te la o ședință de Theta Healing, PSYCH-K sau cumpără un pachet cu mai multe ședințe. Vezi aici detalii!

Abonează-te la newsletter și testează un exercițiu gratuit cu metode PSYCH-K de eliminare a stresului

Dacă te enervezi foarte ușor și simți că explodezi de nervi, la cel mai mic stimul, acest exercițiu este pentru tine.
Dacă simți că nu mai poți, că te sufocă stresul de la muncă și de acasă și că totul este împotriva ta și că tu nu ai ce face.
 Dacă ai impresia că timpul  zboară și că nu ai făcut decât să  muncești și asta te stresează și mai mult.
Acest exercițiu este extraordinar de ușor de făcut și incredibil de eficient! Îți garantez că vei fi foarte plăcut surprins/ ă, la finalul lui
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
ȘI PRIMEȘTI  GRATUIT EXERCIȚIUL CARE TE AJUTĂ SĂ SCAPI DE STRES

Cum te pot ajuta eu sa găsești echilibrul și armonia din viata:

– evaluarea Feng Shui a casei imbunatateste sansele in plan financiar, familial, in planul sanatatii, al relatiilor si in alte aspecte de viata. Insa schimbarea este important sa se faca si in interior, adica in ceea ce priveste programele si tiparele mentale limitative si in ceea ce priveste emotiile negative experimentate in trecut si devenite captive in corpul tau. Din cauza acestora pot aparea boli si tot felul de blocaje. 

Iti propun o evaluare completa: a spatiului in care locuiesti, a Destinului tau, a programelor si tiparelor mentale limitative, a emotiilor tale, apoi decidem impreuna care sunt pasii de urmat, pentru ca viata ta sa fie în armonie cu adevarat. 

Iti creez un pachet personalizat, complet, care te ajuta sa iti găsești punctul de echilibru și să trăiești o viață armonioasă

Un om e cu adevărat fericit, când aspectele principale din viața lui sunt în echilibru, în armonie. 

Oamenii caută continuu sursa uni vieți împlinite. Mai întâi vor o carieră, apoi familie și tot felul de bunuri materiale, apoi constată că, parcă lipsește ceva. Acel ceva este, de fapt echilibrul interior, care se obține prin schimbarea programelor și tiparelor limitative, prin eliminarea emoțiilor negative captive în corp.

Dacă, vrei să îți găsești echilibrul interior, acel ceva care te face să te simți cu aevărat împlinit, sunt la un click distanță!

Despre mine

Eu sunt Gena Rusu, specialist Feng Shui Traditional și Coloanele destinului. Am făcut numeroase predicții pentru persoanele publice din România, care s-au adeverit, dar și pentru persoane obișnuite care apelează la serviciile mele. De câțiva ani predau cursuri de Feng Shui Tradițional și de Coloanele Destinului.

Însă din 2016 sunt facilitator PSYCH-K și practician THETAHEALING. Aceste două metode m-au ajutat pe mine și pe clienții mei să obținem starea de liniște, de pace interioară, indiferent de situație.

Cateva predictii confirmate: 

Bianca a primit vestea cea mare! „Va fi mama!”

Va fi nunta anului. Gabriel Cotabita se insoara! Afla cine a facut marele anunt!

https://www.feminis.ro/interviu-gena-rusu–un-specialist-feng-shui-nu-poate-sterge-cu-buretele-etape-din-viata-noastra_60316.html

https://observator.tv/social/special-arhitectura-feng-shui-117610.html

https://observator.tv/social/special-culoarea-ca-tratament-135996.html

>