Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

Am iubit tot ce am făcut în această viață, mai ales meseria. Am fost binecuvântată să îmi pot împlini misiunea încă din primii ani de carieră, datorită faptului că am ales să fiu profesor.

Am îndrumat sute de copiii, mii cred, în cei opt ani în care am predat, iar sufletul meu a fost mereu fericit, datorită meseriei, datorită împlinirii profesionale.

Eram la început, în primul an de învățământ, mi s-au dat cele mai slabe clase la învățătură, iar la dirigenție - cea mai problematică!

La finalul anului, elevii mei s-au situat în fruntea listei, cu notele cele mai mari, la Testarea Națională, iar una dintre colegele mele, nu a rezistat și m-a întrebat ce le fac, de iau note așa mari.

Nu voi uita niciodată!

Atunci nu știam ce “le făceam”, acum știu: îi iubeam, iar ei simțeau că le predau cu iubire, că îi respect, că îi ocrotesc, că le sunt aproape și totul era mai ușor: erau atenți și înțelegeau lecția din clasă.

Frumoase vremuri!

A fost o etapă importantă în viața mea! Pentru care sunt recunoscătoare. Viața personală era praf, însă cea profesională era de nota 10. Era refugiul meu de bucurie, care mă ajuta să uit…

Am avut întotdeauna care se plângeau că nu le este bine la locul de muncă, am auzit tot felul de povești pe tema discriminărilor, nedreptăților, invidiilor dintre colegi…

Mi s-a povestit de multe ori cât de greu le era să se ducă la serviciu, era un calvar de multe ori, iar banii pe care îi primeau erau cu mult sub ceea ce ar fi meritat să primească pentru efortul lor.

Încă mai primesc mesaje pe această temă. Oamenii îmi cer sfaturi despre cum să depășească anumite blocaje emoționale sau mentale, pentru a fi, în sfârșit mulțumiți de cariera lor.

Pe de altă parte, cei care au joburi bune, care sunt împliniți profesional, au dezechilibre în planul sănătății sau al vieții personale..

Și asta pentru că există multe convingeri în subconștient care îi sabotează.

Cel mai puternic program care te determină să te autosabotezi este cel conform căruia nu le poți avea pe toate: bani, carieră frumoasă, relație de cuplu împlinită sănătate, casă, mașină.. Ca și când ar fi nevoie mereu să plătești pentru ceea ce ai și te face fericită.

Este important să schimbi aceste programe limitative și este la fel de important să elimini emoțiile negative care rămân captive în corpul tău, de fiecare dată când trăiești un eșec.

Cum poți schimba amprenta ta energetică formată din rezonanța gândurilor și emoțiilor tale?

Fie apelezi la un specialist, fie mergi la un curs în care lucrezi cu cineva care te ghidează sau mergi la un curs în care tu însăși învați cum să faci asta.

Iar în acest ultim caz, beneficiile sunt extraordinare, fiindcă ai instrumente pe care le poți folosi oricând pentru a te debloca, și poți ajuta pe cei dragi, pentru a ieși din anumite situații sau îți poți construi o carieră în domeniul spiritualității.

Indiferent de alegere, beneficiile tale sunt imense!

Eu organizez în weekendul 6-7 Martie, de la ora 10:00 la 18:30, în ambele zile, un curs de formare de consilier spiritual, pentru a te învăța tehnici de eliberare emoțională extrem de simple și de ușor de aplicat, și metode de schimbare a convingerilor limitative, de asemenea, ușor de învățat și ele.

Mai mult de atât, la finalul cursului, vei obține diplomă de la Academia Gena Rusu și ai șansa de a merge direct la examenul de obținere a certificatului de acreditare de la Agenția Națională pentru calificări.

Pentru a susține examenul este nevoie să îndeplinești anumite condiții, despre care îți voi vorbi Sâmbătă, 6 Martie, în prima zi de curs.

Această șansă este unică!

Nu știu când și dacă voi mai susține un astfel de curs, care să îți dea șansa să ai și diplomă acreditată de ANC.

Știi proverbul acela românesc: Nu lăsa pe mâine, ce poți face azi?

Se aplică foarte bine în această situație.

Pentru înscriere, te rog să intri pe link-ul de mai jos:

https://genarusu.ro/curs-consilier-spiritual/

Vezi în video-ul de mai jos ce spune o fostă cursantă, care a participat în Decembrie 2020, la acest curs:

https://youtu.be/uNx0mSKtiBM

Copyright 2021, Gena Rusu - Powered by Digitally.Plus

>