Gena Rusu - De 9 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K si Theta Healing

Kit de prim ajutor energetic

Preț promoțional:
90 de lei 180 lei 

Apasă butonul de mai jos dacă dorești să distribui pagina pe Facebook.

În fiecare zi trăiești momente de enervare, de furie, de frustrare, de conflict, de supărare sau de tristețe.
Acestea sunt stări de vibrație joasă care creează tot felul de blocaje în viața ta, în toate domeniile vieții.

Astfel că este important să știi cum să ieși cât mai repede din aceste stări, să nu mai lași emoțiile de vibrație joasă să îți guverneze viața.

Este demonstrat științific deja că tot ceea ce există în Univers, așadar și în viața ta, funcționează pe baza unor legi simple, cum ar fi Legea atracției.
Această Lege a Universului spune că atragi în viața ta ceea ce ești, mai precis, atragi evenimente, persoane sau situații în viața ta care conform frecvenței tale vibraționale.

Totul în Univers funcționează astfel. Din acest motiv, atragi evenimente, persoane și situații care rezonează cu frecvența vibrațională a gândurilor, emoțiilor și acțiunilor tale.

Este nevoie să conștientizezi că te afli într-un cerc format astfel:

Gândurile tale de vibrație joasă (negative) generează emoții de vibrație joasă (negative), iar împreună conduc spre acțiuni de vibrație joasă (negative), care stârnesc efecte / reacții emoționale de vibrație joasă, care la rândul lor generează concluzii (gânduri) de vibrație joasă și tot așa.

Pentru a ieși din acest cerc, este nevoie să oprești fluxul de energie de vibrație joasă, prin schimbarea gândurilor și prin eliminarea emoțiilor de vibrație joasă.

Atunci când trăiești permanent în frică, în rușine, cu sentimentul de vinovăție sau cu dorința de a găsi vinovați, te afli în afara stării de conștiință, conform cercetărilor Dr Hopkins. 

Vezi mai jos tabelul Scalei conștiinței - Dr David R. Hopkins:

Este important așadar, să te eliberezi de mândrie, de amărăciune, de rușine, de vinovăție, să dobândești curaj, încredere, să fii din ce în ce mai optimist pentru a avea o stare mai bună și implicit mai multă energie de vibrație înaltă care te va ajuta să păstrezi echilibrul în viața ta.

Te invit să achiziționezi kitul de prim ajutor energetic, dacă:

 • Te-ai săturat să fii mereu trist/ă și supăra/tă
 • Te-ai săturat să trăiești cu frica în sân
 • Te-ai săturat să fii stresat/ă și să te enervezi repede
 • Vrei să scapi de acea stare când simți că îți plesnește capul din cauza oboselii și a enervării
 • Te-ai săturat să te cerți și să fii în conflict cu colegii, cu membrii familiei, cu prietenii etc
 • Te-ai săturat să te simți vinovat/ă și rușinat/ă, chiar și atunci când nu este cazul
 • Vrei, pur și simplu, să te simți bine și să treci repede peste orice conflict și peste orice stare de vibrație joasă (negativă)

Am creat acest kit la sugestia unei persoane care participă la meditațiile mele și care și-a dorit să aibă o astfel de trusă cu instrumente energetice pe care să le aplice oricând simte nevoia.

Și asta pentru că s-a săturat de toate cele de mai sus, precum și pentru că și-a dat seama cât de frumoasă și de interesantă este ziua în care ai suficientă energie pentru a face tot ceea ce ți-ai propus, fără să te enervezi, fără să suferi, fără să să fii stresat.

Când ai la îndemână toate aceste instrumente, ți se pare că toată lumea le știe și le folosește. Așa mi s-a întâmplat și mie, până când mi-a deschis ochii cineva.

Până și temele alese pentru acest kit sunt sugerate de această persoană care m-a ajutat să înțeleg cât de mare nevoie este de acest kit.

Știi doar că Dumnezeu vorbește prin oameni….

Iată ce conține:

1. Meditația de dimineață -

Este foarte importantă energia cu care îți începi ziua, ea creează amprenta energetică a întregii zile


2.  Meditația de seară - conține elemente care te ajută să eliberezi toate emoțiile negative care au devenit captive în aura de-a lungul zilei. Acestea sunt emoțiile tale sau ale celor cu care ai interacționat de-a lungul zilei și pe care le-ai preluat fără să îți dai seama. De asemenea, te ajută să intri mai ușor în stare Alfa / Theta, iar somnul va fi mai ușor și mai profund. Poți elibera și în timpul somnului programe și emoții stocate în corp, dacă îi dai comandă subconștientului, înainte de culcare, să facă asta


3. Instrumente energetice rapide de eliberare a emoțiilor negative - În timpul zilei, treci prin tot felul de stări, ai tot felul de emoții negative, de la nerăbdare, la enervare și stres. Dacă le reprimi, ele devin captive în corp, se instalează în organele interne și, în timp, generează dezechilibre în planul sănătății.

Din acest motiv, este important să știi ce să faci într-o situație de criză emoțională, pentru a rămâne cât mai mult timp calm/ă și pentru a lua cu ușurință cele mai bune decizii pentru tine.

Pe de altă parte, atunci când ești într-un conflict și reacționezi, prelungești karma pe care o ai cu persoana cu care te cerți. Iar dacă reușești să te detașezi și să acționezi cu înțelepciune, oprești ciclul karmic al confruntărilor cu această persoană


4. O meditație care te ajută să te mobilizezi și să eliberezi frica de eșec, de dinaintea unui examen sau interviu - ”De ce ți-e frică nu scapi” este un proverb românesc care definește extrem de bine Legea atracției. Cu cât îți este mai frică de eșec, cu atât îl atragi mai mult spre tine. Din acest motiv, este important, ca înaintea unei ședințe, a unui interviu sau examen, să reușești să eliberezi orice frică ai avea, ca să îți poți construi șanse de a lua acel examen, sau de a avea succes la interviu/ la ședința importantă.

​Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 9 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune.

Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet.

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 9 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 5 ani am apariții TV, la Antena, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Beneficii

 • Te relaxezi și ai mai multă energie pentru a-ți rezolva treburile zilnice
 • Îți controlezi emoțiile și nu te mai controlează ele pe tine
 • Adopți o gândire pozitivă care poate schimba dinamica relațiilor tale, calitatea relațiilor tale
 • Calitatea întregii tale vieți devine din ce în ce mai bună
 • Te odihnești mai bine
 • Acționezi cu înțelepciune, fără să mai reacționezi din furie
 • Starea ta generală și a vieții tale se îmbunătățește
 • Acces pe viață la kit

TESTIMONIALE

Simona Pippa

”Dragă Gena, încep cu a-ți mulțumi că te-am cunoscut. Acum câteva luni am participat la Programul gratuit de vindecare a Karmei și după acel program am știut cu sufletul că acel răspuns îl căutam de mult. În acel moment nu aveam banii necesari, dar Dumnezeu a rânduit în asa fel și în două zile am primit, printr-o circumstanță, o sumă mult mai mare decât aveam nevoie și am știut că era un semn că eu trebuie să fac acel program de 8 săptămâni. Gânduri împotrivitoare au fost și ele că, na!, poți face atâtea cu acei bani, dar dorința de a face cursul era a sufletului și atât de puternică, încât nu putea fi ignorată. Și mi-am ascultat sufletul. După terminarea cursului, am decis să fac o sesiune de aliniere a sufletului la esența lui divină și a fost un lucru extraordinar pentru mine, pentru ca am rezolvat atât de multe probleme după acea sesiune și mai ales am eliberat ceea ce duceam cu mine din alte vieți la nivel inconștient. Mulțumesc, mulțumesc și iar mulțumesc cu recunoștință, mie în primul rând, că mi-am dat voie să merit, ție pentru tot ce faci prin programele tale minunate. Ești un suflet plin de iubire și ne ajuți să ne ridicăm pe vibrații înalte. ”

Silvia Epure

”Recomand cu multă iubire și deplină recunoștință, pentru sufletul său minunat, plin de energie pură și pentru toată cunoașterea sa de-a ne ajuta să ne transformăm, să ne eliberăm și vindecăm de nenumărate poveri ale trecutului! Mulțumesc Gena,te iubesc !”

Mary Marinela

”Toate meditatiile si toate programele care m-i le-a dăruit cu atâta generozitate au fost pentru mine o evolutie, o crestere in vibratie si cunoasterea de a trăi viața cu usurință și cu bucurie. Apoi momentele de curătări , de constientizări au fost wow . Pot spune că Gena prin ce face m-a ajutat să mă echilibrez pe toate nivelele . Multumesc, om minunat, că existi si pentru că m-ai ajutat în evoluția mea. Te îmbrățișez cu iubire și cu recunoștință, suflet divin, că atunci când mai rătăcesc drumu,l tu mă ajuti să mă echilibrez . Esti minunată”

Copyright 2021, Gena Rusu - Program gratuit de vindecare a Karmei prin meditație -
Powered by Digitally.Plus

>