Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Înscrierile la Serile de Meditații se închid mâine

Într-o lume în care suferința este trăită la orice pas, într-o lume în care stresul este la ordinea zilei, într-o lume în care predomină furia, invidia, ura, separarea și neîncrederea, este nevoie de mai mult ca oricând de a te reconecta cu tine, cu esența ta divină, cu sufletul tău.

Este nevoie să fim din ce în ce mai spirituali, în această lume atât de concentrată pe material și pe bani.

Numai că ambiția, dorința furibundă de a avea, disperarea de a avea nu aduc nimic bun, aduc doar disperare, doar furie și neputință, care rămân captive în corp, iar în timp aduc boală.

E nevoie de o schimbare, iar această schimbare poate fi făcută doar din interior către exterior, doar dacă ne uităm mai mult la noi decât la alții.

Este ușor de zis, însă este mai greu de făcut, atunci când aceste emoții sunt în corpul tău, atunci când gândurile tale au o anumită vibrație, îndreptată către pesimism, către negativism.

Cea mai simplă metodă de a schimba energia gândurilor și a emoțiilor tale este meditația!
Când ești în meditație nu doar că intri într-o stare de relaxare profundă, însă se produc modificări la nivelul undelor cerebrale, ceea ce produce schimbări la nivelul sistemului nervos și al întregului corp.

Creierul funcționează în cinci stări, produse de undele cerebrale: beta, alfa, theta, delta, gamma.

Undele beta produc cele mai intense gânduri și emoții, care circulă cu o viteză uimitoare, astfel încât omul ajunge să aibă 60-70.000 de gânduri pe zi, iar de majoritatea gândurilor nici nu este conștient.

Undele beta produc stres, cresc ritmul cardiac, agită sistemul nervos, ca și când corpul ar fi mereu în priză. Însă, asemenea unui reșou care este mereu în priză și care poate suferi un scurt circuit, la fel se poate întâmpla și cu un corp care rămâne mereu în stare beta.

Undele alfa sunt experimentate pentru foarte scurt timp, dacă nu meditezi, înainte de a adormi și imediat ce te trezești.

Undele theta sunt în timpul somnului, în timpul căruia visezi și ești conștient de vis, undele delta sunt cele în care dormi profund și nu simți, nu știi nimic, iar undele gamma sunt specifice concentrării profunde.

În cazul în care alegi să meditezi, vei ieși periodic din starea beta, vei accesa starea altfa, theta și vei permite corpului să se relaxeze, “să se scoată din priză”.

la începutul fiecărei meditații se activează undele alfa, care calmează sistemul nervos, reduc tensiunea arterială, ritmul cardiac și producerea hormonului stresului.

Undele Theta ajută la eliminarea emoțiilor negative captive în corp și la schimbarea convingerilor limitative. Această stare se atinge în timpul meditației, când energia vitală curge cu ușurință în tot corpul, acesta nemafiind blocată de undele beta.
Cu cât petreci mai mult timp, în starea theta, cu aât crește creativitatea, eficiența, cu atât ai o stare mai bună.
Toate acestea sunt dovedite științific, neuroștiințele și epigenetica oferind ca soluții pentru îmbunătățirea calității vieți chiar meditația.

Și pentru că nu doar știința m-a convins cât de eficient este să meditezi, ci și propria experiență, te invit alături de mine și de ceilalți membri ai grupului meu de meditații: Puterea meditației de grup, să te înscrii în acest grup, pentru a participa live, în fiecare seară de luni, la meditații live, foarte puternice.

Dacă crezi că a venit momentul să schimbi ceva în viața ta, te aștept în grup. Vei plăti un abonament lunar de 68 de lei, însă vei primi valoare imposibil de măsurat, de cuantificat în bani.

Iată ce spun câțiva membri ai acestui grup:

“De cand am intrat in grupul “Puterea meditatiei de grup”, pot afirma cu tarie ca viata mea s-a schimbat radical in bine! Am devenit alt om! Am inteles de ce mi s-au intamplat anumite lucruri, am invatat sa-mi coordonez viata in funcție de ceea ce sunt si ceea ce simt eu si nu tinand cont de parerile altora, frica a disparut aproape de tot si vindecarea , aproape miraculoasa, se produce zi de zi. Cu toate ca sunt de aproape un an în grup, de fiecare data invat ceva nou si am parte de sustinere si energie benefica din partea grupului! Multumesc cu deplina recunostinta si credinta universului ca pot axperimenta asta, alaturi de suflete evoluate! Mulțumesc Gena Rusu ca ai avut inspiratia divină sa creezi si sa susții acest grup minunat! Va iubesc si va binecuvântez pe toti! Nameste!" C. B. J.

Mulțumesc cu recunoștință și iubire Gena pentru tot! Familia “Puterea meditației de grup” m- a ajutat enorm de mult! Am învățat, m- am educat și totul s- a schimbat în bine! Pentru mine ești un Înger pământean și mulțumesc Bunului Dumnezeu că te- am cunoscut! Sunt binecuvântată mai presus decât mi- am imaginat vreodată! Te iubesc!” T. M.

Pot sa spun dupa un an de meditatii cu tine, viata mea este minunata, sunt liniștită am putere de munca, am uitat ce inseamna crizele de furie și am parte de anumite sincronicitati. Am invatat sa fiu recunoscătoare si, mai mult, sa fiu mereu mulțumită de mine si de tot ce ma înconjoară, iar dorintele mi se împlinesc mereu. Cand ai lansat Puterea meditației de grup voiam doar sa meditez cu tine, sa-ti aud vocea liniștitoare, acum pot sa spun ca am gasit calea de a-mi îndeplini dorintele, de a-mi rezolva neclaritatile sufletesti....de a-mi vindeca sufletul. Iti multumesc cu recunoștință Gena pt tot si pt ca mereu spui ceea ce eu am nevoie sa aud“ C. L.

Pentru înscriere, intră pe link: https://genarusu.ro/abonament-lunar-seri-de-meditatii/

P.S. Anul acesta nu voi mai deschide înscrierile în acest grup! Bucură-te de această oportunitate care îți poate schimba viața, la un preț extrem de mic!

Copyright 2021, Gena Rusu - Powered by Digitally.Plus

>