Dacă te enervezi foarte ușor și simți că explodezi de nervi, la cel mai mic stimul, acest exercițiu este pentru tine.

Dacă simți că nu mai poți, că te sufocă stresul de la muncă și de acasă și că totul este împotriva ta și că tu nu ai ce face.

Dacă ai impresia că timpul zboară și că nu ai făcut decât să muncești, iar gândul ăsta te stresează și mai mult.

Am fost învățați de mici că viața este o luptă și că trebuie să muncim din greu pentru a obține ceea ce ne dorim, însă toate eforturile pe care le facem pentru a trăi conform acestor principii ne epuizează fizic și psihic.

Ritmul alert în care muncim și trăim creează mult stres pentru minte și pentru corp, astfel se ajunge la boli fizice și psihice, care duc la deteriorarea relațiilor, dar mai ales a calității propriei vieți.

Muncești o viață ca să faci avere, apoi cheltuiești banii pentru a te vindeca de bolile care au pus stăpânire pe tine în acest proces.

Nu e echitabil! Nu e normal! A venit timpul să schimbi această situație! Epigenetica a descoperit metode simple și extrem de eficiente de eliminare a stresului din corp și din minte.

Acordă-ți 5 minute pentru a învăța o metodă simplă de a scăpa de stres, în orice situație, mai puțin la volan!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

ȘI PRIMEȘTI  GRATUIT EXERCIȚIUL CARE TE AJUTĂ SĂ SCAPI DE STRES

Eu sunt Gena Rusu, specialist Feng Shui Traditional și Coloanele destinului. Am făcut numeroase predicții pentru persoanele publice din România, care s-au adeverit, dar și pentru persoane obișnuite care apelează la serviciile mele. De câțiva ani predau cursuri de Feng Shui Tradițional și de Coloanele Destinului.

Însă din 2016 sunt facilitator PSYCH-K și practician THETAHEALING. Aceste două metode m-au ajutat pe mine și pe clienții mei să obținem starea de liniște, de pace interioară, indiferent de situație.

Iar atunci când această stare este contaminată cu puțin stres, fac exercițiul pe care ți-l recomand și ție și scap imediat de stres. 

Acest exercițiu este extraordinar de ușor de făcut și incredibil de eficient! Îți garantez că vei fi foarte plăcut surprins/ ă, la finalul lui

Dacă ți se pare interesant apasă butonul DISTRIBUIE

>