Postat de: Gena Rusu
Categoria: Articole
Feng Shui-ul Tradițional operează cu formule de calcul și se bazează pe măsurători exacte

Feng Shui-ul Tradițional este o știință care studiază influența celor 9 stele ale Carului Mare, în viața omului, prin modul în care guvernează spațiul în care locuiește și muncește omul.

Feng Shui-ul Tradițional folosește relația dintre cele cinci elemente fundamentale pentru a recomanda remediile care susțin omul în toate aspectele vieții: Bani, Carieră, Familie, Sănătate, Relații, Copii etc.

Conform metafizicii chineze, timpul este împărțit în epoci a câte 20 de ani fiecare. Aceste epoci sunt guvernate, pe rând, de cele 9 stele ale Carului Mare. Începând din 2004 până în 2024 suntem în epoca guvernată de a opta stea, motiv pentru care acest număr – 8 –  are o energie foarte puternică a prosperității.

Pentru a afla cum sunt dispuse, în spațiul locuit sau în birou, aceste 9 stele, se fac calcule în funcție de anul în care a fost dată în folosință clădirea în care se află spațiul și în funcție de orientarea fațadei clădirii. Rezultatele se aplică pe planul / releveul spațiului (ridicat la scară).

Fiecare spațiul este unic, astfel că remediile sunt unice și pentru a le recomanda este nevoie de măsurători și calcule. Niciun expert în Feng Shui Tradițional nu poate spune unde se află stelele bune și mai puțin bune, vizitând un spațiu.

Din cele 9 stele ale Carului Mare, trei sunt pozitive, iar șase sunt negative. Din acest motiv, este foarte important să evaluezi spațiul înainte de a-l cumpăra sau înainte de a-ți construi casa.

Prin analiza Feng Shui se pot găsi soluții pentru a activa cele trei energii pozitive și pentru a le încetini pe cele negative, încă de la început.

Oamenii apelează, în general, la un expert atunci când au probleme, văzând evaluarea Feng Shui ca ultima soluție, când ar trebuie să fie o prioritate.

Exemple de probleme ”rezolvate” de remediile Feng Shui:

  • probleme financiare ale firmei/ recuperare datorii
  • certuri, scandaluri în familie
  • probleme cu institutiile statului
  • probleme cu angajații
  • probleme de sănătate
  • probleme de cuplu

Însă, cel mai bine este să previi, decât să fii nevoit să tratezi.

Prețul unei evaluări Feng Shui depinde de dimensiunea spațiului evaluat.

Pentru o evaluare personalizată, vă rog să îmi scrieți pe adresa: genarusu@gmail.com

Autor: Gena Rusu
>