Gena Rusu > Despre mine

Despre mine

În prezent sunt instructor și terapeut holistic, dar la bază sunt profesor de Limba și Literatura Română.
De mică mi-am dorit să predau. Eram clasa a doua și aveam acasă un catalog, format dintr-un bloc de desen, în care le puneam note elevilor mei imaginari.

Tabla era dulapul din cameră, însă scriam cu cretă pe partea din interior, fiindcă nu era atât de lucioasă, dar și ca să nu fiu certată în caz că nu ștergeam bine “tabla”.

Anii au trecut, mama a insistat să dau la Liceul Sanitar, eu aș fi vrut la Pedagogic, numai că nu a fost nici ca ea, nici ca mine.
Și asta pentru că am picat Treapta întâi, cu o diferență de câteva zeci de sutimi. Nu mai știu dacă am fost prima sub linie, pentru mine conta că NU am intrat la Sanitar, unde nu voiam să merg DELOC!

Mama era nervoasă că am picat, eu eram bucuroasă, în timp ce eram certată, fiindcă mama nu înțelegea cum de am luat notă mai mică la Română decât la Matematică…
Apoi am urmat un liceu teoretic, profil Limbi Străine – Turism, apoi am urmat cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității București, fiindcă am vrut să îmbin cele două pasiuni ale mele de atunci: căutarea și dezvoltarea unei relații cu Divinitatea și profesoratul.

despre-mine-gena-rusu

După opt ani petrecuți la catedră, iubeam copiii, îmi făceam meseria cu iubire și cu devotament, însă venise momentul să trec la nivelul următor.
Nu vedeam, nu înțelegeam asta, așa că m-am îmbolnăvit, grav!

Am luat decizia să renunț la învățământ, am intrat în presa scrisă, am fost corector, redactor, editor, web-editor, apoi am renunțat pentru a deveni consultant Feng Shui și astrologie chineză.

După ce am născut, am făcut cursuri de Feng Shui Tradițional și de Coloanele Destinului ca să îmi amplific șansele de a avea un job care să îmi permită să aloc suficient timp creșterii copilului.
Numai că am devenit cu ușurință consultant Feng Shui. Eram pe calea cea bună și totul a venit cu ușurință de la Sine.
Se întâmpla în 2012.

De atunci, am observat că, pe lângă, energia din exterior, foarte puternică este și energia gândurilor și emoțiilor, astfel că am urmat toate modulele de PSYCH-K, care s-au ținut la noi în țară: începător, avansat, integrarea Divinității.
Apoi am urmat cursuri de Theta Healing, de Medicină Energetică, de Consilier pentru Dezvoltare Personală, Coaching, Trainer etc.
Au trecut ani în care am lucrat cu mine și cu sute de persoane, am susținut cursuri de Metafizică Chineză, de Feng Shui Tradițional, de Reprogramare a subconștientului și multe altele.

Lucrez foarte profund cu oamenii prin meditații, ceea ce aduce conștientizare și vindecare în corpul fizic, emoțional și mental, iar oamenii experimentează stări de bine profunde și de lungă durată.
Acest lucru se întâmplă, fiindcă se lucrează pe resursele interioare, se aduc la suprafață emoții vechi, de mult uitate, însă puternic ancorate în corpul tău, în subconștientul tău.
Odată eliminate la nivel profund, lumea exterioară se schimbă, fiindcă atragi alt fel de eveniment și de persoane în viața ta, pe măsura noii tale vibrații.
De ce se întâmplă asta? Fiindcă totul, în acest Univers are o frecvență vibrațională.
Emoțiile tale, gândurile tale, faptele tale, oamenii cu care interacționezi, totul are o frecvență vibrațională.

În acest Univers, pe această planetă, fiecare frecvență vibrațională rezonează cu o altă frecvență vibrațională.
Ceea ce înseamnă că atragi în viața ta evenimente, persoane, comportamente conform nivelului tău vibrațional.
Prin tot ceea ce fac, cursuri, terapii individuale, mentorat, te ajut să îți schimbi frecvența vibrațională, în așa fel, încât să atragi alt fel de evenimente în viața ta.

>