Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​De ce meditație de grup?

​Am auzit cu foarte mulți ani in urma despre meditatie, peste 20 de ani, și mi-am propus sa testez și eu ca sa văd ce înseamnă și cum este meditația.

Însă mi se părea că nu mi se potrivește, că pierd timpul, iar eu aveam multe lucruri importante de făcut, cum ar fi să mă ocup de ceilalți, de job, de casă, dar nu de mine.

Atenția mea era îndreptată mereu în exterior, eram mereu nemulțumită, îi găseam pe ceilalți vinovați de neîmplinirile și Suferințele mele și trăiam într-un cerc al dezamăgirilor constante, al criticării și judecării, al victimizării și autosabotării.

​Anii au trecut, iar meditația a venit peste mine, din cauza unor evenimente al căror rost chiar nu îl înțelegeam.

A fost cumva ultima soluție, pe care o testez, ca să nu îmi reproșez mai târziu că nu am încercat.

Și a fost wow!

După ce am făcut prima meditație ghidată, am început să meditez de cel puțin două ori pe zi și ori de câte ori aveam timp liber de-a lungul zilei.

Efectele s-au văzut imediat, chiar dacă nu erau meditații de eliminare a emoțiilor captive sau de schimbare a convingerilor limitative.

Dintr-o dată starea mea interioară s-a schimbat, am devenit mult mai calmă, în interior, că eu nu manifestam suferința, o lăsam în interior la dospit.

Ei bine, din acea stare de liniște interioară, am început să observ ceea ce era disfuncțional în viața mea și să schimb.

Multe s-au reglat de la sine, fiindcă începusem să atrag situatii diferite datorită vibrației mai înalte.

Și uite așa, anii au trecut, viața a devenit din ce în ce mai frumoasă, iar acum sunt ghid pentru grupuri de oameni care vor să își transforme viața.

De-a lungul anilor, am făcut multe cursuri. Am spus-o și o repet, cunosc foarte multe tehnici de schimbare a convingerilor limitative și de eliminare din corp a emoțiilor negative, însă cea mai simplă, la îndemână și eficientă metodă consider că este meditația.

Din acest motiv te Invit în grupul de meditații, unde sunt deja 60 de persoane, pentru a beneficia de efectele meditatiei.

Odată intrată în grup, beneficiezi de toate meditațiile care au fost făcute de la deschiderea grupului și până în prezent.

Iar în fiecare seară de luni, la ora 21:00, ne întâlnim Live pentru a medita împreună.

Temele abordate sunt diverse: de la iubire de sine, prosperitate, sănătate, relație de cuplu, dependențe, până la relația cu Sinele Superior, cu Divinitatea, etc.

Accesul în grupul de meditații se face pe baza unui abonament lunar de 68 de lei.

Am redeschis înscrierile în acest grup, iar perioada promoției se Închide pe 1 Noiembrie.

Investește 68 de lei în starea ta de bine!

Intră pe link și înscrie-te! Te aștept cu drag alături de mine!

https://genarusu.ro/abonament-lunar-seri-de-meditatii/

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​​Powered by Digitally.Plus

>