Gena Rusu > Cursuri

Cursuri

Omul este construit din corp, minte și suflet. Atunci când unul dintre ele nu funcționează bine sau este în dezechilibru și celelalte se dezechilibrează. Motiv pentru care este nevoie de o abordare a întregului pentru a echilibra complet mintea, corpul și sufletul.

Creez cursuri care au ca temă vindecarea rănilor sufletului, fiindcă atunci când sufletul este reîntregit și vindecat și corpul se vindecă, iar mintea se armonizează și ea.

Creez cursuri de vindecare a karmei, fiindcă am înțeles că totul este energie, mai ales gândurile, faptele și cuvintele noastre. Iar karma este suma efectelor acțiunilor, gândurilor și emoțiilor noastre.

Odată creată, energia e nevoie să fie consumată, până când este epuizată. Energia poate fi pozitivă și negativă, iar ea se manifestă prin evenimente concrete în viața ta.

Te invit să parcurgi cursul gratuit: “Convinge-te că poți avea viața pe care o dorești”
https://genarusu.ro/convinge-te-ca-poti-avea-viata-pe-care-o-doresti/

Ușor
Rapid
Sigur
De durată

Relația de cuplu și împlinirea în iubire par să fie cele mai puternice dorințe ale omului, care a fost creat pentru a trăi în doi și pentru a forma o familie.

Liniștea și energia pe care ți le oferă o relație de cuplu împlinită sunt combustibilul de care ai nevoie în toate aspectele vieții tale…

Blocajele se creează la nivel de subconștient încă din copilărie și se completează în timp, din cauza tuturor relațiilor toxice pe care le trăiește omul de-a lungul existenței sale.

Dacă nu rezolvă aceste blocaje, șansele de a trăi o relație de cuplu împlinită sunt aproape inexistente.

Omul experimentează rănile sufletești până când le conștientizează cauza și alege să le vindece.

De-a lungul existenței, treci prin etape în care ies la suprafață, pe rând, rănile sufletești, pentru că, doar prin experiență, le poți înțelege rolul în viața ta.
Și anume acela de a evolua, de a crește spiritual, profesional, familial, social prin echilibrarea lor.

Doar că poți obține succesul în toate planurile tale și fără suferință!

Îți poți trăi viața în bucurie, fără să mai experimentezi trădarea sau nedreptatea la un nivel atât de profund!

Îți mărturisesc că am structurat acest curs ținând cont de drumul pe care l-am parcurs eu spre echilibrare emoțională și nu numai.

Am fost o femeie nefericită și neîmplinită în relația de cuplu, am fost o adolescentă dezamăgită de lume, de prieteni, de primul iubit, de mamă, am fost un copil trist care nu a știut ce înseamnă joaca.

Pe când aveam un an și nouă luni tatăl meu a murit.

În acel moment, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost prezentă la înmormântarea lui, ba mai mult am stat la căpătâiul lui până a fost dus la mormânt și am adunat în suflet și în subconștient atât de multă suferință, încât tot ce am atras de la acel moment, până pe la 36 de ani, a însemnat doar suferință.

Acest curs te va ajuta să înțelegi care sunt lecțiile tale de viață, deoarece Karma se vindecă prin învățarea acestora.

De asemenea, o altă intenție a mea în crearea acestui curs este să te ajut să înțelegi care este cauza tuturor “relelor” din viața ta și să elimini sau să schimbi ceea ce produce această cauză. Astfel, efectele ei vor dispărea.

Este un curs complex, care îți va dezvălui elementul sinelui tău și vei înțelege ce ai venit să înveți la acest nivel și care sunt motivele pentru care se repetă anumite experiențe în viața ta.

O altă intenție a acestui curs este ca tu să știi cum să îți armonizezi corpul fizic cu cele subtile, corpul emoțional, mental etc. Ceea ce te va ajuta să fii mereu în echilibru fizic, psihic și emoțional.

Testimoniale

“Bună ziua, dragele mele!Vă pot spune că imediat după ce s-a încheiat cursul de vindecare a Karmei s-a ivit și jobul meu după câteva luni bune de căutări.

Vă doresc la toate să vi se împlinească dorințele!Doamne ajută tuturor!🙏

Mulțumesc Gena cu recunoștință pentru tot!!!”

Maria Biciu

“Am avut zeci de conștientizări, am plâns, am tremurat, mi-a fost cald, am crezut că vomit, m-a durut corpul și sufletul, m-am relaxat, am simțit din nou iubirea pentru mine în suflet.. M-am împăcat cu sora mea.. A doua zi după ce am iertat-o profund pe mama la ultima meditație din program.. L-am iertat pe tatăl meu și am înțeles mesajele lui în puține cuvinte spuse mereu codificat și fără prea multă implicare, pe care eu am simțit-o ca pe un abandon mereu.. M-am iertat pe mine pentru tot ce am gândit și am simțit, pentrutcât am suferit.. Am început să comunic mai mult despre ceea ce gândesc cu iubitul meu.. Chiar dacă el nu înțelege meditația… Am scăpat de atacurile de panică ce se manifestau cu dureri în piept, declanșate la începutul pandemiei.. AM PARCURS ÎN 28 DE ZILE, CÂT ÎN 28 DE ANI DIN CEI 39 AI MEI. Mulțumesc cu deplină recunoștință!!!

Mihaela Furtună

Ce te-a determinat să te înscrii în programul de vindecare a sufletului?

Am devenit conștientă de aceste răni , pe care nu le recunoșteam fără ajutorul acestui program . Sunt mai atentă la stările mele și mai liniștită , am învățat să mă tratez cu mai multă blândețe pe mine și pe cei din jur. Mi-am format și o rutină de a începe ziua cu una din meditațiile din program care mă inspiră în acea zi .

N. M.

În ce fel s-a schimbat viața ta după parcurgerea acestui program?

“Nu știu dacă viața mea s-a schimbat, dar eu cu siguranță. Am încredere în mine, am devenit conștientă de ceea ce sunt, am mai multă răbdare și ofer cu ușurință iubire și ajutor. Sunt mai liniștită, nu mă mai agit atât la serviciu, am răbdare în trafic. “

Dumitru Dorina Lucia

“Am simțit că sufletul meu are nevoie de vindecare să-și găsească pacea și bucuria de a trăi.”

C.P