Gena Rusu > Cursuri

Cursuri

Omul este construit din corp, minte și suflet. Atunci când unul dintre ele nu funcționează bine sau este în dezechilibru și celelalte se dezechilibrează. Motiv pentru care este nevoie de o abordare a întregului pentru a echilibra complet mintea, corpul și sufletul.

Creez cursuri care au ca temă vindecarea rănilor sufletului, fiindcă atunci când sufletul este reîntregit și vindecat și corpul se vindecă, iar mintea se armonizează și ea.

Creez cursuri de vindecare a karmei, fiindcă am înțeles că totul este energie, mai ales gândurile, faptele și cuvintele noastre. Iar karma este suma efectelor acțiunilor, gândurilor și emoțiilor noastre.

Odată creată, energia e nevoie să fie consumată, până când este epuizată. Energia poate fi pozitivă și negativă, iar ea se manifestă prin evenimente concrete în viața ta.

Te invit să parcurgi cursul gratuit: “Convinge-te că poți avea viața pe care o dorești”
https://genarusu.ro/convinge-te-ca-poti-avea-viata-pe-care-o-doresti/

Relația de cuplu și împlinirea în iubire par să fie cele mai puternice dorințe ale omului, care a fost creat pentru a trăi în doi și pentru a forma o familie.

Liniștea și energia pe care ți le oferă o relație de cuplu împlinită sunt combustibilul de care ai nevoie în toate aspectele vieții tale…

Blocajele se creează la nivel de subconștient încă din copilărie și se completează în timp, din cauza tuturor relațiilor toxice pe care le trăiește omul de-a lungul existenței sale.

Dacă nu rezolvă aceste blocaje, șansele de a trăi o relație de cuplu împlinită sunt aproape inexistente.

Omul experimentează rănile sufletești până când le conștientizează cauza și alege să le vindece.

De-a lungul existenței, treci prin etape în care ies la suprafață, pe rând, rănile sufletești, pentru că, doar prin experiență, le poți înțelege rolul în viața ta.

Și anume acela de a evolua, de a crește spiritual, profesional, familial, social prin echilibrarea lor.

Doar că poți obține succesul în toate planurile tale și fără suferință!
Îți poți trăi viața în bucurie, fără să mai experimentezi trădarea sau nedreptatea la un nivel atât de profund!

Îți mărturisesc că am structurat acest curs ținând cont de drumul pe care l-am parcurs eu spre echilibrare emoțională și nu numai.

Am fost o femeie nefericită și neîmplinită în relația de cuplu, am fost o adolescentă dezamăgită de lume, de prieteni, de primul iubit, de mamă, am fost un copil trist care nu a știut ce înseamnă joaca. Pe când aveam un an și nouă luni tatăl meu a murit.

În acel moment, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost prezentă la înmormântarea lui, ba mai mult am stat la căpătâiul lui până a fost dus la mormânt și am adunat în suflet și în subconștient atât de multă suferință, încât tot ce am atras de la acel moment, până pe la 36 de ani, a însemnat doar suferință.

Acest curs te va ajuta să înțelegi care sunt lecțiile tale de viață, deoarece Karma se vindecă prin învățarea acestora.

De asemenea, o altă intenție a mea în crearea acestui curs este să te ajut să înțelegi care este cauza tuturor “relelor” din viața ta și să elimini sau să schimbi ceea ce produce această cauză. Astfel, efectele ei vor dispărea.

Este un curs complex, care îți va dezvălui elementul sinelui tău și vei înțelege ce ai venit să înveți la acest nivel și care sunt motivele pentru care se repetă anumite experiențe în viața ta.

O altă intenție a acestui curs este ca tu să știi cum să îți armonizezi corpul fizic cu cele subtile, corpul emoțional, mental etc. Ceea ce te va ajuta să fii mereu în echilibru fizic, psihic și emoțional.

Testimoniale

Cum nimic nu este întâmplător, am avut onoarea să câștig o terapie privată cu Gena, am discutat cu ea ca și când ne știam de o viață. M-am simțit acasă vorbind cu ea, este o persoană de o modestie de nedescris, simplă și gingașă, în același timp.

Îi mulțumesc Universului, că am avut această onoare! După terapia cu ea, am aflat și răspunsul pentru “buba din relația cu mama. Și, ca să mărturisesc totul, mi-a spus un lucru absolut divin pentru mine. După ce i-am mărturisit că mă simt de parcă o cunosc dintotdeauna, ea mi-a spus că, într-o altă viață am fost surori .

Fac și meditațiile cu ea, care sunt un adevărat izvor de curățare .

Recomand cu tot dragul terapiile cu Gena, veți afla într-o ora răspunsuri pe care le căutați de-o viață .

Să fii binecuvantată, suflet minunat
Te iubesc, Gena!

Nicoleta Dinu

Buna ziua, dragele mele colege! Pentru că eu m am înscris în a doua parte a cursului “Vindecă-ți karma…” , am beneficiat de o sesiune-cadou, în privat, cu stimata noastră terapeut Gena. Vreau să spun că am vindecat, am eliberat multe, am învățat multe, motiv pentru care îi mulțumesc cu iubire, cu credință, cu bucurie, cu multă recunoștință.

Dar vreau să vă mărturisesc ceva intereasant. Ani de zile am trăit cu o energie negativă, despre care eu credeam că este un defect, dar, din fericire, Gena m-a ajutat să vindec acest “defect”, a eliberat această energie negativă care se manifesta astfel: de fiecare dată când deschideam dopul unei sticle, de apă, de suc, de ulei, etc, îmi cădea dopul din mână. Eu mă supăram de fiecare dată când scăpam dopul din mână, fără să mă gândesc că dețin o energie negativă atât de puternică și de lungă durată.

Vreau să vă mărturisesc că, de o săptămână, cât a trecut de la sesiunea cu Gena, nu îmi mai cade dopul din mână, iar asta pentru mine este ca un examen absolvit. Îi mulțumesc cu iubire, cu recunoștință Genei …. Să aveță o săptămână binecuvântată cu iubire divină, cu lumină divină , cu bucurie, cu recunoștință!!!