Gena Rusu - De 7 ani expert în astrologie chineză, în Feng Shui Tradițional și în PSYCH-K


Curs on-line! Te învăț cum să îți creezi o relație de cuplu armonioasă

Te învăț principii simple care te ajută să păstrezi flacăra iubirii aprinsă

Simți că nu îți găsești rostul fără un bărbat potrivit ție

” -M-am săturat să fiu singură, să trăiesc tot felul de situații ciudate cu bărbați care mă fac să sufăr, mereu și mereu! M-am săturat să întâlnesc același tipar de bărbat neserios, afemeiat, superficial, pe care nu te poți baza și care te lasă când îți este lumea mai dragă!

– Am trăit atâtea dezamăgiri, încât nu mai cred că voi întâlni un bărbat care să mă facă fericită, alături de care să îmi construiesc o viață frumoasă! Parcă toți bărbații buni ”sunt luați”, iar eu întâlnesc doar pe cei care sunt total nepotriviți mie.”

Îți sună cunoscut acest dialog? Te regăsești în cel puțin o situație?

”-Nu mă simt completă fără un bărbat! Trebuie să îmi găsesc ”jumătatea” ca să mă simt bine!

 

 -Am înțeles că am lecții de învățat, dar oare cât mai trebuie să învăț și prin ce să mai trec ca să pot fi și eu ”în rândul lumii”…?!
 
– Oare cât este de greu să îmi întâlnesc și eu jumătatea?! ”

 

 

Să știi că am fost și eu în situația ta. Și nu o dată!

Însă am ales să învăț și să mă vindec în același timp!

Până la 36 de ani, am avut trei relații importante pentru evoluția mea, în urma cărora am învățat cum să mă apreciez, să mă iubesc și să nu mai accept orice doar ca să fiu cu  bărbatul pe care îl iubesc. Am învățat asta trecând prin multă suferință.

 

 Timpul dintre acele relații l-am petrecut plângându-mi de milă, întrebându-mă de ce eu nu pot fi fericită. Dar, mai ales, pendulând între a da vina pe fostul iubit pentru eșecul relației și a mă învinovăți pe mine pentru că l-am determinat să mă mintă, să mă înșele, că nu am știut să creez o atmosferă în care el să se simtă atât de bine, încât să nu mai fie tentat de alte femei…

”Cireașa de pe tort” a fost tatăl copilului meu care a ales să plece, chiar în timpul sarcinii. Atunci s-a produs un declic: m-am gândit că nu mai e momentul pentru a-mi plânge de milă, pentru că bebe ar fi preluat toate emoțiile mele negative și, pentru prima dată, mi-am concentrat atenția asupra mea și asupra sarcinii și, brusc, a dispărut el din mintea și din sufletul meu.

 

După ce am născut, totul a revenit, însă… A ieșit la suprafață când mă așteptam mai puțin, la vreo patru ani de la nașterea copilului, în timp ce mă îndrăgosteam de cineva care nu avea nimic în comun cu povestea mea, dar pe care îl făceam cumva responsabil de toate eșecurile mele de până atunci.

 

 Ce îți propun în acest curs, care sunt metodele simple și eficiente pe care le poți aplica oricând

Află formulele și metodele care te ajută să găsești bărbatul potrivit

Te invit într-o călătorie de 6 săptămâni, în care și tu, și eu să dăm 100%  învățând și practicând împreună formule din metafizica chineză și PSYCH-K

Te invit să înveți, cu sprijinul meu, formule vechi de peste 6000 de ani care au o foarte mare acuratețe demonstrată în predicții publice și particulare.

Cursul presupune ca tu să îți aloci cel puțin 30 de minute pe zi, pentru a viziona lecțiile video și pentru a aplica ceea ce te învăț. 

Vei participa la 6 lecții online, desfășurate în webinarii de câte două ore fiecare.

La fiecare lecție live vei primi teme pe care va fi nevoie să le faci până la webinarul următor, pentru ca eu să pot clarifica nelămuririle tale de la o lecție la alta. 

Am conceput un curs care te va transforma cu totul, dacă te implici 100%, un curs care te va ajuta să redobândești starea de liniște interioară și, mai ales, să îți găsești locul în viața ta, înainte de a intra în următoarea relație.

Eu pot fi cel mai potrivit mentor, pentru tine, în această etapă a vieții tale !
DESPRE GENA RUSU

Am început să studiez metafizica chineză în urmă cu șapte ani. De atunci am aplicat cu succes pentru mine și pentru alții principiile Feng Shui-ului Tradițional și Astrologiei Chineze Tradiționale care m-au ajutat să îmi înțeleg Destinul și cum să îmi folosesc la un potențial maxim datele cu care m-am născut. 

În 2012 eram o mamă singură care nu înțelegea de ce nu reușeam să am o relație de cuplu ”normală”, de ce nu puteam avea o familie ”normală” și de ce nu aveam o viață ”normală”.  Acum sunt o femeie împlinită.

Atunci am luat decizia de a învăța metafizică chineză care mi-a oferit răspunsuri și a adus claritate vieții mele. În timp am scris pentru diferite  publicații și am început să apar în emisiuni TV pentru a face predicții. 

De atunci am urmat foarte multe cursuri, nu doar de metafizică chineză, ci și de PSYCH-K , Theta Healing și Medicină energetică.

 Am făcut predicții pentru persoane publice care s-au adeverit în scurt timp, am apariții TV în emisiuni de specialitate la posturile generaliste și am propria emisiune la postul 6TV, în care vorbesc despre ”Energiile vieții”. 

Am devenit consultant Feng Shui și  Coloanele Destinului și am început să țin cursuri în acest domeniu. 

Din 2012 viața mea s-a schimbat complet, sunt sigură de mine, am liniște și pace interioară care îmi permit să fiu completă și singură, și în cuplu. 

 Ce BENEFICII obții de pe urma programului

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai, dacă decizi să faci cursul cu mine

Acest curs este menit să te învețe:

 • cum să afli din harta Destinului tău când e cel mai bun moment să întâlnești un partener potrivit.

 • care sunt remediile pentru perioadele mai puțin favorabile pentru relația de cuplu

 • cum să obții starea de liniște, indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu

 • două metode de eliminare a stresului și a emoțiilor negative captive din relațiile anterioare, pentru a elimina ”bagajul” negativ care te împiedică să ai relații armonioase de cuplu.

 • să atingi stări de conștiință înaltă din care să trimiți în Univers intenții clare cu privire la relația de cuplu și la partener.

 Ce vei învăța, pentru a ști când este cel mai bun moment să întâlnești partenerul potrivit

Este foarte important să știi care este elementul sinelui tău, pentru a putea face predicții. El este cel la care ne raportăm când analizăm Destinul, indiferent de aspectul de viață vizat. 

Elementul sinelui este reprezentat de Tulpina Celestă a zilei de naștere, adică de unul din cele cinci elemente fundamentale cu polaritățile Yin și Yang: Apă, Pământ, Lemn, Metal, Foc.

Elementul sinelui: calități și defecte – informații necesare în stabilirea compatibilității cu partenerul de cuplu

Elementul sinelui și interacțiunea acestuia cu elementele care guvernează anul în curs sau orice altă perioadă din Destin. 

Combinări și ciocniri în Harta Destinului și Norocului pe zona relației de cuplu

Este important de înțeles care aspect de viață vizează relația de cuplu și care sunt elementele din Harta Destinului care arată când este cel mai bun moment pentru a întâlni un partener de cuplu .

 Cum se manifestă aspectul Putere, care pentru o femeie înseamnă bărbat/ iubit/ soț. 

Ce se întâmplă dacă acest aspect nu apare în Harta Destinului

Ce alte elemente arată când este momentul potrivit pentru a întâlni un partener de cuplu. 

Epigenetica a demonstrat că mintea conștientă – neocortexul – guvernează viața omului în proporție de maximum 5%, că este orientată spre trecut și viitor, că emite judecăți de valoare și că analizează rezultatele, că are capacitate de memorie de aproximativ 20 de secunde, iar mintea subconștientă este atemporală, cunoaște doar prezentul, are capacitate de prelucrare a 40 de milioane de biți de informație pe secundă, este rutinieră, stocând convingeri, tipare mentale, emoții care ne guvernează viața în proporție de 91% – 99% . 
În mintea subconștientă se află toatee convingerile și tiparele mentale moștenite din viețile anterioare sau pe cale genetică, dar și cele dobândite în această viață. 
Aceste convingeri și tipare mentale crează realitatea, iar dacă vrem să îmbunătățim viața, schimbăm aceste convingeri. 
În această etapă, te ajut să identifici și să schimbi convingerile și tiparele limitative care îți guvernează viața în privința relației de cuplu.
Mintea subconștientă depozitează și emoțiile negative captive din relațiile anterioare sau din relația cu părinții. Motiv pentru care înveți să elimini emoțiile negative captive. 

Cea mai simplă cale de a schimba tipare mentale limitative din subconștient este prin PSYCH-K. Vei învăța două metode simple de eliminare a stresului și de schimbare a tiparelor mentale existente în mentalul colectiv, dar și cele pe care tu ți le-ai creat în timp, cu privire la relația de cuplu.

Metodele folosite de PSYCH-K ajută la rescrierea tiparelor mentale limitative și la eliminarea stresului din corp. Dacă elimini emoțiile negative și schimbi convingerile limitative, dar nu ai eliminat stresul dintr-o relație anterioară, procesul nu este complet, iar tu nu te poți desprinde de eșecul anterior.

PSYCH-K a fost invevntat în anii 80 de Robert Williams, un psihoterapeut care a observat că în timpul terapiei, clienții lui identificau cauzele problemelor lor, însă nu reușeau să le elimine și vorbeau despre ele ani întregi. 

Roberrt Williams a creat un sistem care accesează ușor și rapid mintea subconștientă pentru a schimba într-un mod eficient convingerile negative și pentru a elimina stresul. 

Știința a demonstrat că atunci când creierul se află în stare Theta poate implementa mai ușor schimbările propuse.

Într-un webinar de două ore vom ajuta mintea prin exerciții de meditație să își extindă conștiința, pentru a dezlega jurăminte și legăminte de loialitate, de castitate, făcute de suflet, pentru a realiza reîntregirea sufletului cu fragmentele de suflet rămase la foștii iubiți și pentru a manifesta partenerul potrivit. 

Omul are multe dorințe, el își folosește neocortexul pentru a și le crea, însă observă ce de cele mai multe ori ele nu devin realitate, pentru că nu folosește instrumentele necesare manifestării. 

Starea de conștiință extinsă te ajută să identifici blocajele și să rezolvi , să anulezi sau să transformi provocări ale tuturor vieților tale, nu doar ale acesteia. Iar pentru ca tu să poți avea o relație de cuplu armonioasă, este important să renunți la ”bagajul” emoțional cu care vii în această întrupare, dar și la cel pe care l-ai dobândit în această viață. 

Aceasta este încă o metodă eficientă de a debloca manifestarea armonioasă în relația de cuplu. 

BONUS

Pe lângă ceea ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și următoarele bonusuri valoroase pentru tine
sunrise-over-hills_4460x4460
Meditație de manifestare a unei dorințe

Am pregătit pentru tine o meditație care să te ajute să îți împlinești dorințele, indiferent despre ce ar fi vorba. Însă, vreau să îți atrag atenția că acest proces nu funcționează dacă nu respecți liberul arbitru al celorlați, dacă mintea, sufletul și inima nu sunt aliniate pe direcția dorinței tale sau dacă dorința este născută din Ego.

handful-of-euros-currency_4460x4460
Meditație pentru prosperitate

Îți pun la dispoziție o meditație pentru prosperitate, deoarece consider că acest aspect este generator de stres și de neliniște, dacă nu se obține venitul dorit. Motiv pentru care îmi doresc să contribui la amplificarea șanselor tale de a avea un venit care să te mulțumească și să îți aducă liniște și împlinire.

50-discount-25117666

Dacă vei considera că ai nevoie de o ședință individuală cu mine, fiindcă participi la acest curs, îți ofer o reducere de 50% la prețul interpretării unei Hărți a Destinului și la o ședință de terapie Theta Healing și PSYCH-K. Primești banii înapoi, dacă nu ești mulțumită

 

Cred foarte mult în acest curs, dar, dacă la finalul cursului, după ce ai făcut tot ceea ce ți-am recomandat, toate exercițiile, toate meditațiile, toate temele, observi că nu s-a schimbat nimic în interiorul tău și nici nu ai înțeles Harta Destinului tău cu privire la relația de cuplu și momentul în care îți poți întâlni partenerul potrivit, primești banii înapoi!

Ce pierzi dacă nu te înscrii la acest curs

Se spune că obișnuința este a doua natură, iar ceea ce îți propun eu te scoate puțin din zona ta de confort. De aceea este posibil să fii tentată să nu alegi acest curs. Însă, doar schimbând ceva putem obține rezultate diferite. 

 • Pierzi ocazia să afli care sunt pașii care te pot ajuta să te simți bine în viața ta

 • Pierzi ocazia de a învăța când e cel mai bun moment să întâlnești partenerul potrivit

 • O investiție pentru transformarea vieții tale. La un preț mult mai bun decât dacă ai face ședințe particulare de Coloanele Destinului, PSYCH-K și Theta Healing.

 • Obții informații și metode pe care le poți aplica oricând, în orice moment al vieții tale.

 • Înveți informații extrem de valoroase care pot fi aplicate ușor, cu efect imediat

 • Sprijinul unui expert. Te voi susține în această călătorie cu informații menite să îți găsești nu doar un partener de viață, ci liniștea și pacea interioară

 • Înveți formule pe care le poți aplica ulterior în orice context al vieții tale

Testimoniale

Te învăț cum să întâlnești partenerul potrivit, la momentul potrivit

Hai să recapitulăm ce anume primești

Ai acces la 6 Lecții LIVE de câte două ore fiecare, pe teme de astrologie chineză și PSYCH-K
Înveți despre elementul sinelui tău și când poți întâlni partenerul potrivit
Înveți să eliberezi stresul și emoțiile captive din relațiile anterioare
Îți schimbi tiparele mentale cu privire la bărbați și la relația de cuplu
Ai acces la un grup de Facebook, unde vei comunica cu mine și cu colegele tale de curs
Ai sprijinul meu pentru realizarea temelor și obținerea rezultatelor dorite

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.

Distribuie, dacă ți-a plăcut! 

>