Gena Rusu - De 9 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Curs consilier spiritual

​Nivel Bază

00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
​Secunde

​Structura cursului:

Partea Întâi:

 • ​Consilierea: principii, definiție, obiective
 • ​Etapele consilierii
 • ​Abilități necesare în consiliere
 • ​Tehnici de consiliere
 • ​Dificultăți în consiliere

Partea a Doua:

 • ​Mintea conștientă și mintea subconștientă
 • ​Convingeri limitative
 • ​Testarea kinesiologică
 • ​Undele cerebrale și schimbarea convingerilor limitative
 • ​Emoțiile și eliberarea lor
 • ​Liberul arbitru
 • ​Chakrele
 • ​Accesarea stării Theta
 • ​Cele 12 densitati și cele 12 dimensiuni

Beneficii

​La finalul acestui curs vei putea să:

 • ​​​​Susții sesiuni individuale
 • ​Faci meditații ghidate cu grupuri
 • ​​Observi cu ușurință tiparele tale limitative și pe ale celorlați
 • ​Facilitezi schimbarea convingerilor limitative
 • ​​Facilitezi eliminarea emoțiilor negative din corp prin tehnici foarte simple și eficiente.

​Acest curs este pentru tine dacă:


 • ​​Îți dorești să fii mereu în sprijinul oamenilor
 • ​Îți dorești să devii terapeut
 • ​Îți dorești să evoluezi constant din punct de vedere spiritual, financiar, familial, social
 • ​Îți dorești să îți creezi o carieră în domeniul cunoașterii de sine, al dezvoltării spirituale / personale

În weekendul 6-7 Martie susțin primul curs on-line, pe Zoom, de formare de consilier spiritual, nivel de Bază.

Program Sâmbăta: 10:00-18:30
Duminică: 10:00 - 18:30

​După înscriere, vei primi pe e-mail toate informațiile necesare desfășurării în bune condiții a cursului.
Pentru înscriere, accesează link-ul de mai jos:

00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
​Secunde

​Despre mine

​În prezent sunt instructor și terapeut holistic, dar la bază sunt profesor de Limba și Literatura Română.

De mică mi-am dorit să predau. Eram clasa a doua și aveam acasa un catalog, format dintr-un bloc de desen, în care le puneam note elevilor mei imaginari.

Tabla era dulapul din cameră, însă scriam cu cretă pe partea din interior, fiindcă nu era atât de lucioasă, dar și ca să nu fiu certată în caz că nu ștergeam bine “tabla”.

Anii au trecut, mama a insistat să dau la Liceul Sanitar, eu aș fi vrut la pedagogic, numai că nu a fost nici ca ea, nici ca mine.
Și asta pentru că am picat Treapta întâi, cu o diferență de câteva zeci de sutimi. Nu mai știu dacă am fost prima sub linie, pentru mine conta că NU am intrat la Sanitar, unde nu voiam să merg DELOC!

Mama era nervoasă că am picat, eu eram bucuroasă, în timp ce eram certată, fiindcă mama nu înțelegea cum de am luat notă mai mică la Română decât la Matematică...

​Apoi am urmat un liceu teoretic, profil Limbi Străine - Turism, apoi am urmat cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității București, fiindcă am vrut să îmbin cele două pasiuni ale mele de atunci: căutarea și dezvoltarea unei relații cu Divinitatea și profesoratul.

Astfel, am devenit profesor de Limba și Literatura Română, precum și de Religie.

Am predat timp de opt ani Limba și Literatura Română, la gimnaziu și la liceu și am fost foarte apreciată pentru rezultatele elevilor mei.

Și cum Dumnezeu te îndrumă mereu spre calea ta, iar dacă nu o vezi, ajungi să te lovești de tot felul de situații, la fel mi s-a întâmplat și mie.

​Iubeam copiii, îmi făceam meseria cu iubire și cu devotament, însă venise momentul să trec la nivelul următor.

Nu vedeam, nu înțelegeam asta, așa că m-am îmbolnăvit, grav!

Am luat decizia să renunț la învățământ, am intrat în presa scrisă, am fost corector, redactor, editor, web-editor , apoi am renunțat pentru a deveni consultant Feng Shui și astrologie chineză.

După ce am născut, am făcut cursuri de Feng Shui Tradițional și de Coloanele Destinului ca să îmi amplific șansele de a avea un job care să îmi permită să aloc suficient timp creșterii copilului.

Numai că am devenit cu ușurință consultant Feng Shui. Eram pe calea cea bună și totul a venit cu ușurință de la Sine.

Se întâmpla în 2012.

De atunci, am observat că, pe lângă, energia din exterior, foarte puternică este și energia gândurilor și emoțiilor, astfel că am urmat toate modulele de PSYCH-K, care s-au ținut la noi în țară: începător, avansat, integrarea Divinității.

Apoi am urmat cursuri de Theta Healing, de Medicină Energetică, de Consilier pentru Dezvoltare Personală, Coaching, Trainer etc.

​Testimonial


Te îmbrățișez cu drag, pe ține, Suflet treaz, care citești aceste rânduri....

Mă bucur să fiu aici printre sute de licurici ...

Pașii mei au pornit către Gena (la îndrumarea unui Om tare drag mie, Alina Șuțu) cu un an și un pic în urmă...

Când am cunoscut-o mi s-au deschis porțile Universului meu interior și m-am descoperit pe mine...o Alina foarte bine ascunsă printre umbre, frici și programe limitative.

Primul curs făcut cu Gena, a fost cel de Astrologie chineză tradițională, un program absolut minunat care a făcut conturul unei noi identități....sau mai bine spus conturul adevăratei mele identități...

În acest "contur" am început să pun picătură cu picătură din esența Eului meu.


Cu siguranță acest an a fost pentru mine un an de autocunoaștere și descoperire de sine...


Cursul de consilier spiritual al Genei este bagheta magică al acestui an de autocunoaștere și descoperire, pentru că ajunsesem să acumulez multe picături în conturul meu, dar (există un mare dar), cu cât mă descopeream mai mult cu atât îmi țineam Eul meu interior la distanță...

De ce?

De ce, am aflat cu ajutorul Genei, iar ceea ce a urmat după a fost o mare de lacrimi revărsată într-un ocean de iubire de sine. În sfârșit mi-am acceptat esența Eului interior.

Cuvintele îmi sunt prea puține pentru a exprima sentimentele de iubire născute într-un Eu acceptat...în acea zi (de 5 noiembrie 2020 ), am renăscut și m-am iubit mai mult că niciodată în existența asta, pentru că acum am un răspuns la întrebarea "Cine sunt EU?" și pot să-l strig din toți rărunchii unei lumi întregi.

Din punct de vedere teoretic, cursul este extrem de bine structurat și explicat dumnezeiește de Gena Rusu...dar (din nou un dar), cu siguranță nu asta îl face magic....dincolo de partea "lumească", există un alt aspect pe care nu îl putem vedea sau poate da.....este acel strop de Lumină Divină Pură care te sărută din cap până în picioare și te trimite în inima Universului.

Este partea nevăzută cea care te cheamă, dacă simți această chemare acest program este pentru ține, iar la finalul cursului vei ști cu siguranță să ghidezi Suflete spre Divinul din ele, să le aline și să se descopere.

Ghidul spiritual este cel ce conturează și îmbunătățește structura pământeasca a Sufletului cu instrumentele lui Dumnezeu.


Dragă suflețel,îți mulțumesc că ai avut răbdare să îmi citești cuvintele și îmi doresc să fii și tu unul dintre ghizii spirituali, să formăm cu toții o pânză de Lumina pe cupola lumii.


Semnat,

Un Suflet plin de Iubire

Alina Vladescu – Consilier Spiritual


“Da, cu siguranță. Pe lângă beneficiile enumerate mai sus, aș adăuga calitatea informațiilor și modul accesibil, ușor de parcurs și înțeles, în care au fost livrate. Mai e și căldura omului Gena Rusu.” Nicoleta Tiloi
“Recomand oricui este interesat de dezvoltare personală, spirituală, pentru:
-nivelul ridicat al informațiilor primite
-competenta și ținuta ireproșabile ale instructoarei
- atmosfera de colaborare și prietenie indusă
-permanentele încurajări necesare oricărui început”.


Lidia Elena Birthler


“Cu siguranță aș recomanda acest curs, deoarece m-a învățat multe lucruri interesante și benefice. Și este mai mult decât un curs, este o terapie întreagă.”


Alina Baican Petic


“Sigur că aș recomanda… și chiar le recomand cu căldură să facă acest lucru, dacă vor să se cunoască pe ei mai bine, să îndepărteze îndoielile, fricile și tot ceea ce îi ține pe loc și nu le dă voie să înainteze în drumul pe care l-au ales…”


Margareta Ghinea


“Da, aș recomanda. Cursul este bine structurat iar Gena (instructorul) a explicat pe înțelesul tuturor noțiuni pe care le-am auzit pentru prima dată.”

Niculina


“Ceea ce am învățat de la tine, Gena, e minunat. Deja anumite exerciții m-au ajutat în comunicarea cu ceilalți, care până acum a fost una dificilă. Viața mea va fi mult mai implinită, după parcurgerea cursului tău, pentru că datorită ție am descoperit lucruri minunate.”

Denisa


“Cursul mi-a oferit informații suplimentare și instrumente pe care am reușit să le înțeleg, pentru a putea lucra, în primul rând cu mine, mai eficient.”

Daniela Profir


“Autenticitatea ta! Adaug la aceasta, responsabilitatea și blândețea cu care răspândești cunoașterea. Un bun model de urmat în munca de consilier. Mulțumesc! Îmbinare de moderație, blândețe, neutralitate, aplicare a experienței personale, nu numai de transmitere a unor noțiuni, prezente și pe alte pagini.”

Ileana Protopopescu


“Da, este foarte interensant, găsești multe metodede de-a lucra cu tine și cu ceilalți , trebuie doar să accepți să te cunoști, te ajută să te găsesti, regăsești, să te descoperi și să te redescoperi!”

Cristina Stamate


“Pentru cei care sunt pe drumul cunoașterii spirituale, înseamnă un salt mare în evoluție”

Eugenia

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​Grup de susținere a stării de sănătate
Powered by Digitally.Plus

>