Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Cum iti vindeci relația de cuplu?

​Buna dimineața,

Vorbim mereu despre relația noastră de cuplu, despre partenerul de viață, ne plângem de defectele lui, de comportamentele lui care ne deranjează, dam vina pe el pentru toate Suferințele noastre și, cu toate acestea, nimic nu se schimba.

Deși, uneori, cu mult efort, cel puțin pentru o vreme,  lucrurile stau altfel, apare starea de bine, se instalează un oarecare echilibru și… când te aștepți cel mai puțin, reapare dezamăgirea.

Și asta pentru ca așa zisa echilibrare este de suprafata. Se face un fel de pact, se exprima dorințele, partenerul se străduiești sa le împlinească, sa le respecte, doar ca la un moment dat, clachează.

Iar asta duce din nou la conflict.

Și uite așa, nu mai ieși din acest cerc al dezamăgirilor in relația de cuplu.

Dacă se întâmpla sa fii singura, dacă ai avut cel puțin doua relații care au eșuat, cel mai probabil s-au format deja niște programe de viața limitative care vor crea, de asemenea, alte dezamăgiri.

Vorbim despre un alt cerc “vicios”. Și asta pentru ca gândul, apărut in urma unei situatii neplacute, creeaza o emoție negativă care devine captivă in corp, apoi emoția creeaza o situație conform vibrației sale, iar in urma experimentării situației, apare gândul .

Se pare, asadar, ca viața este o înșiruire de cercuri din care este greu sa ieși.

Așa pare, intr-adevăr!
​Însă, întotdeauna exista o soluție .

Este important sa faci un pas in spate sau in lateral, pentru a deveni observator, apoi sa acționezi diferit.

Ce poți observa?

In primul rând, psihologii spun ca adultul reproduce, in 90% din cazuri, comportamentul părinților.

Pornind de la acest adevăr, se poate spune ca adultul reproduce și modelul de cuplu pe care l-a observat la părinții săi.

In al doilea rând, poți observa ca prima ta iubire își păstrează încă fantomele in mintea și in inima ta, deși, poate, au trecut zeci de ani de atunci.

In al treilea rând, este important sa îți schimbi convingerile limitative cu privire la cuplu și la sexul opus tie.

Spre exemplu, dacă tu crezi ca toți bărbații sunt neserioși, vei atrage doar astfel de comportamente din partea partenerului tău, fiindcă și el este bărbat.

In al patrulea rând, in relațiile tale anterioare ai lăsat fragmente din sufletul tău, iar foștii tai parteneri și-au lăsat și ei la tine, fără voia lor, fragmente de suflet.

Este important sa le recuperezi pe ale tale și sa le înapoiezi pe ale lor.

Aceste observații sunt bune, constientizarile sunt importante, însă nu e suficient. Este important sa schimbi convingerile, sa vindeci emoțiile, sa îți recuperezi fragmentele de suflet și, nu in ultimul rând, sa te iubesti ca sa poți iubi…

“Cum poți face toate acestea ?” Este întrebarea la care m-am gândit atunci când am început sa îmi vindec eu rănile din relația de cuplu.

Răspunsurile pe care le-am găsit au devenit meditații, pe care le-am adunat intr-un set, alături de care am adăugat și un caiet de lucru.

Intra pe link-ul de mai jos pentru a accesa pagina de prezentare și pentru a achiziționa setul de meditații și caietul de lucru, la  doar 88 de lei, pentru ca viața ta de cuplu sa fie construită pe o alta fundatie.

https://genarusu.ro/creeaza-ti-o-relatie-de-cuplu-implinita/

Apoi, te Invit, vineri ora 10;00, la o meditatie live, pe pagina mea de Facebook, care vizează emoțiile pe care le  trăiești in relația de cuplu.

Te aștept cu drag!

Zi binecuvântata cu iubire și cu bucurie!

Gena

Copyright 2020, Gena Rusu -
Powered by Digitally.Plus

>