Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Creează-ți o relație de cuplu împlinită

Set de meditații și ghid de utilizare

09
Zile
12
Ore
12
Minute
43
Secunde

Relația de cuplu și împlinirea în iubire par să fie cele mai puternice dorințe ale omului, care a fost creat pentru a trăi în doi și pentru a forma o familie.
Liniștea și energia care ți le oferă o relație de cuplu împlinită sunt combustibilul de care ai nevoie în toate aspectele vieții tale.

Din cauza dezamăgirilor, oamenii se retrag în muncă, de obicei, se închid și refuză să mai intre în alte relații de frica de a nu suferi sau de a nu fi dezamăgiți din nou.

Sau, în alte cazuri, din cauza fricii de singurătate, imediat după o despărțire omul se aruncă într-o altă relație care se dovedește a fi la fel de toxică precum cea din care tocmai a ieșit.

Și asta pentru că, de fapt, ca să poți experimenta o relație de cuplu împlinită este nevoie să te uiți la cauzele care te opresc să ai ceea ce îți dorești.

Blocajele se creează la nivel de subconștient încă din copilărie și se completează în timp, din cauza tuturor relațiilor toxice pe care le trăiește omul de-a lungul existenței sale.
Dacă nu rezolvă aceste blocaje, șansele de a trăi o relație de cuplu împlinită sunt aproape inexistente.

Rezolvarea acestor blocaje emoționale și mentale este posibilă și se face prin accesarea programelor de viață, a convingerilor limitative și a emoțiilor din subconștient.

Scopul acestui ghid este să intre adânc în mintea ta subconștientă și să echilibreze cele mai puternice și mai importante aspecte din viața ta, pentru ca apoi tu să ai puterea să îți creezi relația de cuplu pe care ți-o dorești.

Meditațiile și exercițiile pe care le-am creat pentru tine sunt foarte puternice și abordează teme fundamentale din viața ta.
Îți ofer și un Bonus, odată cu acest set: o meditație de curățare a spațiului.

Apoi, ca să îți fie ușor să faci aceste meditații, să înțelegi scopul lor și motivul pentru care le-am creat, îți pun la dispoziție un ghid care te va ajuta pas cu pas.
Acest ghid conține explicații clare, succinte și exerciții eficiente menite să producă multe conștientizări și să ofere înțelegere minții conștiente care se bazează pe analiză și cercetare.

Așadar, meditațiile echilibrează subconștientul, iar exercițiile aduc claritate conștientului. Astfel, împreună, se creează premisele unui început bazat pe programe, convingeri și emoții pozitive, prin rescrierea subconștientului, în stare meditativă și cercetare.

Temele abordate în meditații și explicate în ghid sunt următoarele:

 • Mintea conștientă și mintea subconștientă
 • Relația cu părinții
 • Modelul de cuplu oferit de părinți
 • Iubirea de sine
 • Cunoaște-te pe tine însăți
 • Prima iubire
 • Manifestarea unei relații de cuplu împlinitoare
09
Zile
12
Ore
12
Minute
19
Secunde

Pentru fiecare temă am creat una, doua sau mai multe meditații, astfel ai la dispoziție în acest set, următoarele meditații:

 • De implementare a convingerilor pozitive în subconștient
 • De iertare a părinților
 • De recuperare a fragmentelor de suflet
 • De rescriere a modelului de cuplu dobândit de la părinți.
 • Meditația de integrare a iubirii de sine
 • Meditație de tăiere a stringurilor energetice
 • De vindecare a primei iubiri.
 • Divorțul energetic de foștii parteneri.
 • De manifestare a unei relații de cuplu armonioase.

Despre autor

Îți mărturisesc că am structurat acest ghid ținând cont de drumul pe care l-am parcurs eu spre echilibrare emoțională și nu numai.

Am fost o femeie nefericită și neîmplinită în relația de cuplu, am fost o adolescentă dezamăgită de lume, de prieteni, de primul iubit, de mamă, am fost un copil trist care nu a știut ce înseamnă joaca. Pe când aveam un an și nouă luni tatăl meu a murit.

În acel moment, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost prezentă la înmormântarea lui, ba mai mult am stat la căpătâiul lui până a fost dus la mormânt și am adunat în suflet și în subconștient atât de multă suferință, încât tot ce am atras de la acel moment, până pe la 36 de ani, a însemnat doar suferință.

Am fost adoptată de o mătușă, însă la scurt timp am devenit o povară și am simțit asta din plin. Acum știu că doar așa a putut să se manifeste față de mine. Era la rândul ei obosită, stresată, rănită sufletește. Îi sunt recunoscătoare că m-a crescut, este și acum lângă mine și o susțin cu bucurie, fiindcă mi-am învățat lecțiile și mi-am vindecat sufletul.

Îmi amintesc că, în copilărie, am avut un singur moment în care mi-am simțit sufletul liber și ușor. Nu voi uita niciodată acele clipe. În rest, până la 36 de ani, am simțit doar suferință, apăsare sufletească, stres și tristețe.

Am fost adoptată de o mătușă, însă la scurt timp am devenit o povară și am simțit asta din plin. Acum știu că doar așa a putut să se manifeste față de mine. Era la rândul ei obosită, stresată, rănită sufletește.

Îi sunt recunoscătoare că m-a crescut, este și acum lângă mine și o susțin cu bucurie, fiindcă mi-am învățat lecțiile și mi-am vindecat sufletul.

Părinții, frații, rudele în general, sunt cei mai mari maeștri ai noștri.

Îmi amintesc că, în copilărie, am avut un singur moment în care mi-am simțit sufletul liber și ușor.
Nu voi uita niciodată acele clipe. În rest, până la 36 de ani, am simțit doar suferință, apăsare sufletească, stres și tristețe.

Testimoniale

Copyright 2020, Gena Rusu - Creează-ți o relație de cuplu împlinită
Powered by Digitally.Plus

>