Convinge-te că poți avea viața 
pe care o dorești!

Tehnici și metode de reprogramare a subconștientului 
și de eliminare a emoțiilor negative

arrow-down

Acest curs este pentru tine, dacă:

 • 1
  Ai ajuns într-un impas emoțional sau financiar
 • 2
  Ai observat că trăiești aceleași dezamăgiri, dar provocate de alte persoane
 • 3
  Ai observat că lucrurile nu merg în viața ta așa cum ți-ai dori
 • 4
  Anumite aspecte de viață ( sănătate, relație de cuplu, bani etc. ) sunt blocate
 • 5
  Consideri că e momentul să acționezi diferit ca să obții rezultate diferite
arrow-down

Despre ce este cursul?

 • Despre convingerile și programele limitative din subconștient care îți guvernează viața
 • Despre emoțiile captive în structurile tale energetice care te blochează, în anumite aspecte de viață ( sănătate, carieră, relație de cuplu, bani etc. )
 • Metode și tehnici de schimbare a convingerilor și programelor limitative din subconștient
 • Eliminarea emoțiilor care te blochează. 

Epigenetica și fizica cuantică demonstrează că totul este energie: gândurile noastre, emoțiile noastre, spațiul în care ne desfășurăm activitatea sau în care locuim... Absolut totul este energie, iar energia este ”vie”, generează altă energie pe frecvența ei.

Din acest motiv, dacă în structurile tale energetice sunt emoții negative ele vor crea evenimente în care să retrăiești aceleași emoții. De aceea este important să le elimini și să le înlocuiești cu cele pozitive. Acesta este scopul acestui curs.

Tot știința modernă demonstrează că mintea conștientă ne guvernează viața în proporție de 1-5%, restul fiind sub ”patronatul” minții subconștiente. În mintea subconștientă se află toate convingerile și toate programele care ne guvernează viața.

De aceea este important să le accesăm și să le schimbăm.

Acest curs îți propune tehnici și metode simple, clare și eficiente pentru a schimba rapid convingerile limitative și pentru a aduce în mintea subconștientă convingeri și programe pozitive, în așa fel încât să observi îmbunătățirile din viața ta.

arrow-down

Cum se desfășoară

Cursul este alcătuit din 4 module, pe care le vei primi o dată la două zile, pe e-mail și/sau în mesageria de Facebook.
De asemenea, vei primi și materiale pe care să lucrezi pentru a avea rezultatele dorite.

Vei primi exerciții simple și eficiente, însoțite de câteva meditații, pentru a lucra pe emoții negative și pe convingeri și programe limitative din subcoștient.

Beneficii reale ale cursului:

Înțelegi ce nu funcționează în viața ta și care sunt cauzele reale

Te eliberezi de emoțiile negative care te blochează și din cauza cărora nu poți avea relația de cuplu dorită sau cariera visată etc.

Obții claritate, liniște, pace interioară și curaj să acționezi pentru ca viața ta să fie așa cum îți dorești

Dobândești convingeri și programe de viață sănătoase care vor crea contexte favorabile pentru tine, pentru ați arăta adevărata valoare.

Îți recapeți puterea interioară

Despre mine 

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.
Sunt mama unui băiețel de 7 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 5 ani am apariții TV, la Antena 1, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

© 2019 Gena Rusu. Toate drepturile rezervate. Made with ❤ by Seo24.ro

>