Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Au mai rămas doar 2 zile

Mi se întâmplă adesea să vorbesc cu oamenii despre problemele lor, până la urmă nu ține doar de socializare, ci și de meseria mea, aceea de terapeut. Astfel că îmi este ușor să observ tiparele după care funcționează unii oameni.

Cei mai mulți aleg să rămână blocați în anumite tipare, deși știu că acestea nu aduc nimic bun în viața lor. Însă le este greu să schimbe, să iasă din zona de confort.. Și uite așa, trec lunile și chiar anii și nimic nu se schimbă în bine, ba din contră.. apar tot mai multe motive ca să se plângă…

Problema este că toate aceste emoții și gânduri negative produc mari pagube în corpul fizic, fiindcă creează blocaje la nivelul organelor interne și astfel apar bolile.

Iar după ce apare boala, omului îi este și mai greu să își schimbe abordarea asupra vieții, fiindcă suferința fizică îi ocupă mintea și îi declanșează tot felul de frici.

Și uite așa, se creează un cerc vicios din care nu mai scapi, dacă nu faci un pas în lateral, dacă nu te oprești puțin ca să devii conștient că așa nu se mai poate.

Nu se mai poate pentru că te sufocă emoțiile, pentru că te doare corpul și pentru că mintea nu te lasă, poate, nici măcare să te odihnești…

Observi cercul… înțelegi cât de important este să ieși din cerc?

Întrebarea este cum? Răspunsul este: prin liniștirea minții mai întâi. Dacă mintea se liniștește pentru câteva minute, atunci dă timp emoției să fie vindecată.

Cum poți să îți pui mintea pe pauză pentru scurt timp? Prin meditație.

Știu cât de importantă este meditația, pentru că mie mi-a schimbat viața. Am trecut dintr-o stare de haos a minții, la liniște și pace inerioară.

Ani întregi nu am putut adormi imediat ce am pus capul pe pernă… Mii de gânduri îmi treceau prin minte, despicam firul în 14, nu în 4, mă certam pe mine și pe ceilalți, spuneam tot ce nu îndrăznisem să spun cu voce tare… și într-un final adormeam epuizată. Însă dimineața mă trezeam parcă mai obosită decât eram înainte să adorm.

Apoi, la 32 de ani, în 2008, am fost diagnosticată cu o boală gravă, greu vindecabilă… Atunci parcă m-am trezit și am spus că așa nu se mai poate. Mi-am făcut curat în viață, am renunțat la toate relațiile toxice din viața mea și m-am uitat la mine… Mi-am acordat atenție, m-am văzut pentru prima dată…

A fost cumplit, incredibil de greu să constați cât de puțin însemni pentru cei la care tu ții. Am crezut că  sunt de vină pentru tot ce mi se întâmplă. Am suferit enorm. Atunci nu știam că boala și toate experiențele dureroase erau consecința propriilor frici, propriilor emoții captive în corp, propriilor gânduri despre ceea ce sunt eu, despre ceea ce pot eu să fac și mai ales consecința neiubirii și neacceptării de mine.
 Au trecut ani în care am lucrat cu mine, în care am învățat să mă apreciez, să mă iubesc, am învățat să elimin emoțiile captive, mi-am schimbat mentalitatea, m-am liniștit.

Acum e rândul meu să vin în ajutorul celor care au nevoie de mine…

Și pentru asta, am creat un program de 28 de zile, în care vor fi 14 meditații live pe un grup de Facebook special creat pentru participanții la acest program.

Meditațiile vor începe la șase dimineața și vor rămâne pe grup, astfel încât cei care nu pot participa să le facă de-a lungul zilei sau noaptea… când au timp și simt…

Acest program este foarte valoros, datorită exercițiilor și meditațiilor, însă prețul este unul mic, doar 198 de lei, fiindcă îmi doresc să fie accesibil tuturor celor care au nevoie de el.

​Acest program este menit să vindece cele mai profunde răni ale sufletului: rana de nedreptate, de trădare, de respingere, de abandon, de umilire. Fiindcă aceste răni sunt cele care atrag cele mai dramatice experiențe de viață și lecții. Însă mai ales, pentru că din cauza lor se instalează în corp tot felul de boli, până la cele incurabile.

Înscrie-te în program și vino alături de mine, într-o călătorie de vindecare a sufletului și a corpului.   

Intra pe link pentru mai multe detalii și înscrie-te!

https://genarusu.ro/vindeca-ti-cele-mai-profunde-rani-ale-sufletului-in-28-de-zile/

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​​Powered by Digitally.Plus

>