Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Astăzi este ultima zi în care te poți înscrie la workshopul Start 2021!

​Am două lucruri importante să iți spun:
Primul:

După cum bine știi, acest final de an este transformator, este încărcat cu o energie specială, care ne poate susține să vindecăm mare parte din rănile sufletului, prin intențiile noastre de vindecare și prin accesarea acestor energii atât de puternice.
Ieri Saturn a intrat în Vărsător, pe 19 intră Jupiter în Vărsător, iar luni, pe 21 Decembrie avem solstițiul de iarnă, plus marea conjuncție Saturn-Jupiter în Vărsător, care s-a mai întâmplat în 1405.

Cu toții resimțim energia, fie în corp, fie emoțional-revin emoții vechi nerezolvate, fie mental-ies în evidență tipare mentale nefavorabile.
Așa că, te rog, să fii mai atent/ă decât de obicei la ceea ce simți și gândești și, de fiecare dată când apare un gând negativ, să spui:

  • ​”Anulez, anulez, anulez acest gând și îl șterg definitiv! “

​Al doilea:
Am luat decizia de a nu mai susține workshopul pe zoom, fiindcă s-a depășit numărul limită de participanți pentru sala online destinată acestui eveniment, și anume 100 de persoane.

Astfel că am decis, împreună cu Alina Șutu, să creez un grup de Facebook pentru acest workshop.

Oricum, mă gândisem să înregistrez workshopul și să îl trimit pe mail tuturor participanților, iar acum este și mai bine, fiindcă va rămâne înregistrat pe grup și va putea fi accesat oricând, pentru că nu voi șterge niciodată acest grup, iar participanții la workshop vor avea acces mereu la el.

Iar toți cei care participă la workshopul de pe 21 Decembrie sunt invitați și la meditația din noaptea de Revelion, de la 01:01.

Această meditație este un cadou special pe care îmi doresc să îl ofer doar celor care participă la workshop, fiindcă vom face o meditație în cadrul workshopului care va fi mult mai bine susținută de energia din noaptea de Revelion.

Cumva începem pe 21 decembrie iar în noaptea de Revelion încheiem etapa de vizualizare și atenție pe intențiile scrise în timpul workshopului.

Dacă vrei să fii alături de noi, te aștept cu iubire și cu bucurie!

Doar azi te mai poți înscrie la prețul de 88 de lei.

Accesează link-ul de mai jos, pentru a te înscrie:

https://genarusu.ro/start-2021-prosperitate-bucurie-iubire-sanatate/

Iar mai jos îți ofer meditația de ieri seară.

https://youtu.be/OPcg7ABLnB4

Copyright 2020, Gena Rusu ​Powered by Digitally.Plus

>