Bună,


În urmă cu câteva zile, am scris previziunile pentru luna Ianuarie a acestui an. Reacțiile au fost impresionante și am constatat că mulți vor să afle care sunt elementele și semnele zodiacului chinezesc din propria hartă a Destinului. 

Astfel că, am hotărât să vă explic puțin la ce să vă uitați când vă analizați singuri harta destinului. Eu vorbesc, în articolele mele, despre influența zilei și a anului de naștere, fiindcă acestea sunt cele mai importante.

​Aveți pe site-ul meu un calculator la dispoziție, acolo setați data na​șterii: ziua, ora, luna, anul, dați click pe calculează și va fi generată harta celor 8 elemente care alcătuiesc Destinul.

Te ui​ți la ziua de naștere și acolo veți g​ăsi unul din cele cinci elemente: Apa, Pământ, Lemn, Foc, Metal, cu polaritatea Yin sau Yang​. Acela este elementul sinelui tău. De asemenea, ​în ziua na​șterii, este și un semn zodiacal chinezesc: Iepure, Coco​ș, Cal etc.

Apoi te ui​ți la anul na​șterii. Și acolo vei avea unul din cele cinci elemente, cu polaritatea Yin sau Yang, însoțit de un semn zodiacal chinezesc.

Despre interacțiunea acestora cu elementele care guvernează luna ​în curs voi scrie sau voi vorbi când analizez influențele lunii.

Dacă ai întrebări sau dacă dorești interpretarea complet​ă a h​ăr​ții tale de naștere ( aceasta este contra-cost ) , îmi poți scrie.

Mult succes!
Cu drag,
Gena

Made with ❤ by Seo24.ro

>