Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Am lansat cursul "Vindecă-ți cele mai profunde răni ale sufletului în 28 de zile"

​Bună dimineața!

Când te gândești la sănătate, obișnuiești să ai în vedere doar probleme corpului. Însă între corp, emoții și minte este o strânsă legătură.

Dacă apare un dezechilibru emoțional, acesta se resimte în corp sub forma unei dureri. De asemenea, dacă apare un dezechilibru în privința gândurilor, se reflectă și în emoțiile pe care le trăiești, iar împreună creează blocaje în corpul fizic.

De fapt, corpul este doar un recipient care păstrează toate emoțiile pe care le trăiești de la prima respirație până la ultima răsuflare.

Iată de ce este important să elimini emoțiile negative captive în corpul tău, să îți schimbi mentalitatea prin înlocuirea convingerilor și tiparelor limitative, precum și să îți energizezi corpul cu energie de Vibrație înaltă.

Pe de altă parte, probabil că deja faci meditații, lucrezi cu tine, cum se spune, pentru a trăi într-un echilibru psihic, fizic și  emoțional, doar că mai întâi este nevoie să elimini din subconștient și din corp ceea ce ai adunat ca bagaj emoțional - energetic, de-a lungul anilor.

Imaginează-ți o cană plină cu cafea din care bei cu plăcere, iar la un moment dat vrei sa bei apă, umpli cana cu apă, dar e tulbure, fiindcă și pus apă peste cafea. Are gust diluat de cafea, culoarea este diluată și ea.

Dar dacă verși cafeaua, speli cana și pui apă, vei bea apă curată.

Asta îți propun să faci mai întâi: să elimini emoțiile negative din corp, pe care apoi să îl umpli cu energia luminii divine pure!

Diferența dintre corpul uman și o cană este că nu pot fi scoase toate emoțiile negative din corp o dată, fiindcă s-ar produce un dezechilibru atât de mare, încât acesta ar putea chiar ceda, iar sufletul ar putea pleca.

De aceea e important să faci periodic, zilnic chiar, exerciții și meditații care să te ajute să elimini reziduurile energetice din corpul tău.

Pentru a te ajuta să fii perseverentă în ceea ce privește vindecarea ta emoțională, am creat un program de 28 de zile în care vor fi 15 meditații înregistrate, 13 exercitii de conștientizare și lucru cu Sinele tău și două meditații Live, pe care le voi anunța din timp.

​Tot ceea ce am pregătit pentru tine, a trecut mai întâi prin filtrul experienței mele. A fost testat de mine, în timpul propriei vindecări.

Din cele 5 răni ale sufletului: rana de abandon, rana de trădare, rana de respingere, rana de nedreptate și rana de umilință, le-am avut pe primele patru.

Astfel că știu exact cum este să le ai, ce simți, ce fel de oameni și ce fel de situații atragi și mai ales cât de mult suferi când experimentezi trădarea, abandonul, respingerea, nedreptatea ….

Eu am reușit să elimin suferința din viața mea, acum trăiesc în armonie cu mine și cu lumea, iar starea de bine este prezentă mereu.

Din această stare de bine îți poți crea o altă realitate, pe vibrația pe care o ai Trăind în armonie.

Toate acestea și multe alte sunt în atenția mea în cadrul programul de 28 de zile pe care l-am creat pentru a te ajuta să îți transformi viața.

Acest program este dedicat celor care au probleme de sănătate, însă este adresat și celor care vor să își păstreze starea de sănătate psiho-emoțională și fizică.

În timpul celor 28 de zile vei face 15 meditații, care vor fi postare dimineața, la ora 6:00 - ora României, în fiecare zi vei avea exerciții pentru a lucra pe rănile de nedreptate, trădare, abandon, respingere, umilire.

Totul se va întâmpla într-un grup privat de Facebook, acolo se vor scrie temele, pe grup vor rămâne meditațiile pentru ca aceia care nu reușesc săle facă dimineața, să le poată face în cursul zilei.

Te rog să te gândești că la vremuri noi, e nevoie de abordări noi!

Este momentul să acționezi, să îți schimbi vibrația, printr-o vindecare profundă psiho-emoțională, care se va reflecta și în sănătatea corpului.

Intră în program acum și accesează-l la un preț foarte mic, comparativ cu valoarea meditațiilor și exercițiilor, ai doar 4 zile aceasta oferta!


Înscrie-te
https://genarusu.ro/vindeca-ti-cele-mai-profunde-rani-ale-sufletului-in-28-de-zile/

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​Grup de susținere a stării de sănătate
Powered by Digitally.Plus

>