Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Am deschis din nou înscrierile la Serile de Meditații

​Unde-s mulți, puterea creste!

Atunci când doi oameni merg împreună pe același drum și contribuie amândoi la atingerea obiectivului, totul pare mai ușor!

Așa se întâmplă și în cazul meditației: când se întâlnesc doi oameni care au aceeași intenție, în timpul meditației, efectul este mult mai puternic, decât atunci când meditezi singur.

​Mai mult de atât, când ești singur, uneori renunți sa mai meditezi, dar dacă știi ca te așteaptă cineva sa participi, devii mai implicat și te prezinți, pentru toate beneficiile pe care ți le aduce meditația de grup.

In ultimii ani, am făcut foarte multe cursuri, am învățat foarte multe metode de eliminarea emoțiilor negative, de schimbare a convingerilor limitative și am și meditat, desigur.

Dintre toate, cea mai simpla și mai eficientă este meditația și am ales sa o practic și sa o promovez, fiindcă știu cât de rapide sunt rezultatele.

In timpul meditatiei te conectezi la Sinele tău și elimini cu ușurintă emoțiile negative, îți schimbi programele de viața limitative, te încarci cu lumina și îți ridici vibrația peste cea a problemelor din viața ta.

Dacă perseverezi și meditezi cel puțin o data pe săptămâna, împreuna cu mine, in fiecare zi de luni- seara, vei vedea ca realitatea ta se schimba.

Tu devii mai liniștita, te simți mai bine, mai echilibrata, iar din aceasta energie îți creezi realitatea pe care o dorești.

Prin meditatie te poți echilibra emoțional, iar odată eliminate emoțiile negative din corp, se rezolva și din punct de vedere fizic, anumite dezechilibre.

Spre exemplu, membrele grupului meu de meditații, mi-au mărturisit ca au dispărut nodulii din sân sau ca s-a rezolvat o problema de sănătate veche de 15 ani și multe altele.

Efectul meditatiei se vede și in relația de cuplu, am primit mesaje de uimire de la membrele grupului meu de meditații, prin care îmi spuneau ca se înțeleg mai bine cu soții lor de când au început sa mediteze.

Și relația cu copiii se poate îmbunătăți prin meditatie, fiindcă se elimina blocajele de comunicare NON-verbala dintre parinti și copii.

De asemenea, efectele sunt imediate.

Aseară am redeschis înscrierile in grupul de meditații. Fac asta rar. Ultima data când au fost deschise înscrierile, a fost in Iulie.

Pentru a te înscrie in grup, este nevoie sa achiți un abonament de 68 de lei pe luna.

Odată ce achiți abonamentul, luna viitoare poți sta fără grija achitării lui, fiindcă plata este recurenta și se face luna de luna, atât timp cât îți dorești sa fii membra in grup.

Când vrei sa ieși din grup, îmi trimiți un e-mail și voi Închide plata abonamentului lunar.

In momentul in care intri in grup, ai acces la toate meditațiile postate pe grup, chiar și cele din luna Aprilie când am deschis grupul.

Iar după ce ieși din grup, nu mai ai acces la meditații .

Îți las pagina de prezentare a grupului de meditații, de pe care te poți înscrie:

https://genarusu.ro/abonament-lunar-seri-de-meditatii/

Te aștept cu drag alături de mine și de aproximativ 60 de persoane care sunt deja in grup.


De asemenea, îți dăruiesc și webinarul de aseară, despre eliberarea fricii și a rușinii.

La finalul lui ai o meditatie puternica de eliberare a fricii.

​https://event.webinarjam.com/go/replay/25/rp60mavvawwa00al

Zi magica sa ai!

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​​Powered by Digitally.Plus

>