Gena Rusu - De 9 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineză, PSYCH-K si Theta Healing

Activează și potențează energia banilor în viața ta

Ateliere on-line, pentru deblocare financiară
Este din ce în ce mai provocator să menții un echilibru financiar, iar asta devine o îngrijorare din ce în ce mai mare.

Simți că îți epuizezi toate resursele interioare, simți că nu mai găsești soluții și că totul pare a fi pierdut, efectiv nu poți ieși din blocajele financiare care par mai acute ca niciodată.

Contextul nu pare să fie tocmai unul favorabil, pentru a accesa energia banilor.

Însă, în perioadele de criză au apărut cei mai mulți milionari, pentru că ei și-au dat seama că exact atunci sunt cele mai multe oportunități financiare, și asta, pentru că efectiv este mai multă energie la dispoziția noastră.

Numai că unii rămân bine ancorați în energia lipsurilor, alții caută soluții.

Energia curge în permanență, ea nu se oprește niciodată. Polaritatea ei, bună sau rea, este generată de om, în planul acesta material. În dimensiunile superioare, ea doar există, nu este nici bună, nici mai puțin bună!

Dacă știi cum să te eliberezi de blocajele mentale și emoționale care te împiedică să vezi oportunitățile mai mari de a face bani, chiar în perioadele de criză, vei accesa această energie care ar putea contribui extrem de mult la bunăstarea ta materială.

Pe de altă parte, este important să știi să îți aliniezi scopurile, la această energie, pentru a fi în flux, și nu împotriva ei.

Orice criză este generată de cel puțin două energii care sunt în conflict.

Atunci când se ciocnesc acele energii, se naște o a treia energie mult mai puternică, precum un boom senzațional, care te poate propulsa sau te poate pune la podea, în funcție de alegerile tale, de deciziile tale, de fricile tale sau de focalizarea atenției tale pe acțiuni menite să îți sporească prosperitatea.

Cu cât ești mai atent, cu cât lucrezi mai mult cu tine, cu cât eliberezi mai multe frici, cu atât șansele tale de a fi în fluxul energiei, ci nu contra ei, cresc!

 • Dacă îți dorești să ieși din rolul de victimă a circumstanțelor create de alții
 • Dacă dorești să te eliberezi de blocajele energetice pe care le trăiești din ce în ce mai intens
 • Dacă vrei să fii susținută de energia banilor, în loc să fii împinsă spre fundul sacului
 • Dacă vrei să îți creezi oportunități financiare, chiar și în timpul crizei
 • Dacă vrei să activezi energia banilor în viața ta

Acest curs este pentru tine!

Poți fi victima circumstanțelor sau poți fi creatorul lor!

Te invit să participi la 5 ateliere intense, de lucru cu tine, de descoperire a potențialului tău de accesare a energiei banilor

Timp de 5 săptămâni, vei lucra intens, în ateliere care vor dura câte trei ore, pentru a înțelege cum funcționează energiile în planurile subtile, energii care coboară în planul material al Dimensiunii a treia și generează evenimente financiare sau blocaje în viața ta.

Vei avea claritate, în ceea ce privește cauza blocajelor financiare din viața ta și vei învăța cum să deblochezi energia, pentru a curge cu ușurință și în viața ta.

Vei descoperi care sunt centri tăi energetici care activează prosperitatea în viața ta, vei afla dacă sunt blocați și cum să îi deblochezi.

Vei fi îndrumată pas cu pas, pentru a înțelege cum funcționează energia banilor, pentru a aplica totul în viața ta, atât în grupul de Facebook, cât și în cadrul fiecărui atelier care se va desfășura joi seara, de la ora 19:00.

Program on-line:
Activează și potențează energia banilor în viața ta

Atelier 1

 • Dimensiunea a treia, a planului material
 • Dimensiunea a IV-a a gândurilor
 • Dimensiunea a V-a și cele superioare
 • Înțelegerea lor, a existenței omului raportat la dimensiunea în care trăiește și conexiunea cu dimensiunile superioare
 • Blocaje mentale, emoționale, Liber Arbitru, Karmă și energii subtile, în relația cu bani

Atelierul al II-lea

 • Cele 3 energii componente ale prosperității

Atelierul al III-lea

 • Centri energetici ai corpului, ai corpurilor subtile - în relația cu prosperitatea

Atelierul al V-lea

 • Plan de acțiune, aliniat la energia banilor

Atelierul al IV-lea

 • Stabilirea obiectivelor și activarea energiei banilor

Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, fondator al Școlii de terapeuți Fast Healing Therapy, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 10 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune.

Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet.

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 10 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 8 ani am apariții TV, la Antena, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Să recapitulăm

Dacă te înscrii în Programul de activare a energiei banilor în viața ta:

 • Descoperi secretele energiilor subtile și cum să le accesezi și să le aplici în viața ta
 • Descoperi care sunt blocajele financiare generate de karma ta și de alte energii subtile
 • Descoperi care este centrul tău energetic care te susține pentru a activa și pentru a potența energia banilor în viața ta
 • Descoperi care sunt cele trei energii esențiale ale prosperității
 • Aliniezi obiectivele tale la energia banilor
 • Primești instrumente și metode de a activa energia banilor în viața ta
 • Beneficiezi de meditații puternice care activează energia banilor și elimină blocajele
 • Beneficiezi permanent de program, care rămâne înregistrat și la dispoziția ta ori de câte ori dorești să îl accesezi și să lucrezi

Toate acestea valorează minimum 480 de euro, iar unele dintre ele nu pot fi estimate, ca preț. Tu achiți 520 de lei!

Bonus


Set de 7 meditații de reconectare cu esența ta divină - 108 lei

Testiomoniale

Maria Nistor

"Binecuvântez clipa când am dat de pagina ta! Lucrez de ani buni cu energii prin tehnici și meditații, insă cand ajung la stări precum cele trăite împreuna cu tine, în grupul susținut de tine, exprim: uau! Ce-a dat peste mine? Mă simt onorată să experimentez în energia creată. Recunoștință tuturor."

Simona

"Mulțumiri, recunoștință și binecuvântări infinite pentru minunatele învățături pe care le dăruiți tuturor pentru a conștientiza modul în care se trăiește viata, cu iubire și bucurie."

Alina Vladescu

”Stau de aseara si imi caut cele mai potrivite cuvinte pentru a-mi exprima trairile din aceasta minunata calatorie.

M-am indragostit de Gena din primul moment in care am auzit-o.....este imposibil sa nu o iubesti....m-a cucerit de la primul cuvant prin blandetea, simplitatea, intelepciunea (de multe ori am exclamat :waw pe cat de valoroasa sj mareata este pe atat de simpla si umila...lucruri care ii inobileaza si mai mult sufletul). Sunt ferm convinsa ca nu numai eu m-am indragostit de Gena (sa ridice mana cine se simte vizat) si cu multa sinceritate spun ca' mi-as dori dori sa fie numai pentru mine, sa ma asculte si sa ma vada doar pe mine (Gena nu te speria ...am lucrat cu aceste emotii si sunt ok ..)....spun aceste lucruri pentru a sublinia setea mea si dorinta arzatoare de a invata de la ea....


Am pornit in acest curs in primul rand pentru a-mi descoperi mama, sau mai bine zis pentru a-mi iubi mama cu sufletul si ochii de copil...asa cum o iubeam pe mama in copilarie… Lucrasem deja la acest aspect ,dar nu la nivel de subconstient)... Poate nu aveam multe lucruri de rezolvat… nu stiu ce sa spun, dar e ca si cum as fi dat o perdea la o parte (aceasta perdea se poate numi Ego...nu stiu), dar s-au intamplat lucruri minunate in mine.


Lucrand cu situatiile in care ma credeam eu nedreptatita si punanadu-ma in hainele ei, sa vad lucrurile si din perspectiva ei....ceea ce am inteles eu despre ea este ca a suferit enorm, Ca si-a simtit sufletul impartit in bucati, ca este o persoana extrem de sensibila si careia ii cer azi iertare ...Din hainele ei am inteles-o mult mai bine, iar azi ii multumesc nemarginit ca m-a crescut si mi-a dat lectii de invatat pentru care eu azi sunt exact cum mi-am dorit sa fiu....si sunt enorm de fericita ca prin sensibilitatea mea ii seman ei. Dupa acest curs nu doar imi iubesc mama cum o iubeam de copil, chiar mai mult decat atunci pentru ca azi o inteleg.


Dupa acest curs eu sunt indragostita de tot ce inseamna viata, de oameni, de plante de culori de cer de tot....este ca si cum abia acum incepe viata.


Va multumesc cu recunostinta tuturor si va imbratisez cu toata puterea mea de om indragostit de viata”

Ioana

”Bună ziua,Gena!
Bună ziua, Grup Minunat!

....Am scris in inima mea câteva pagini referitor la tot ce am trăit și ce am experimentat in ultima perioadă, dar, un rezumat....... Atât pot spune în câteva cuvinte: știm că nimic nu este întâmplător.... Divinitatea mi te-a scos în calea mea pe tine,Gena, Stea Divină ,pentru a mă scoate din penumbra nebuloasă a căutărilor mele! Mi-ai aratat drumul spre cunoaștere, autocunoaștere, înțelegere, iluminare...!Sunt învăluită în Lumină Divină Pură!!!

Pentru toate acestea, îți mulțumesc, Gena, cu deplină Recunoștință!

Ție, Grup Minunat și Vouă tuturor și fiecăruia în parte, vă mulțumesc, cu deplină Recunoștință !”

100% Garantat

Acest program este construit ca urmare a experienței mele, astfel că, dacă simți că nu rezonezi cu metodele mele, te poți retrage în primele 15 zile de la începerea programului și îți voi da banii înapoi, garantat!

Copyright 2022, Gena Rusu - Activează și potențează energia banilor în viața ta -
Powered by Digitally.Plus

>