Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​Acces cadou la Serile de meditații dacă te înscrii astăzi sau mâine

Lucrez cu mine de prin 2012, așa mai intens și am avut momente bune și mai puțin bune, au fost etape de creștere și vor mai fi atât timp cât aleg să rămân în acest corp.


Apoi, vor fi altele și tot așa, fiindctă totul este în schimbare și în transformare continuă.


Nimic nu rămâne la fel, chiar dacă tu nu acționezi, tot se schimbă. De obicei se degradează, pentru că tot ceea ce stă (pe loc) suferă o transformare datorită trecerii timpului.


Doar că schimbarea nu este în bine, nu este generată de tine, nu este conform dorințelor tale, ci este la voia întâmplării.

Atunci când te implici, când iei decizii, când acționezi, generezi schimbare, transformare în direcția dorințelor tale.


Asta e valabil în tot ce trăiește omul, în toate aspectele de viață.


Și cum realitatea exterioară este reflexia celei interioare, dacă nu se schimbă calitatea emoțiilor trăite zilnic, dacă nu se schimbă calitatea gândurile rulate zilnic, direcția în care merge transformarea este una nefavorabilă ție.


Imaginează-ți că îți dorești o viață mai bună, lipsită de suferință, de dezechilibre financiare, de eșec, de deznădejde, de dezamăgire, de furie, de tristețe, iar tu rămâi cu aceleași gânduri de neputință, simți aceleași emoții ale deznădejdii, ale furiei, ale frustrării... etc.


Se poate îmbunătăți starea ta?


Teoretic și practic ești într-un cerc, din care "în+cerci" să ieși, dar nu reușești, fiindcă nu te detașezi, nu ești în spațiul de observator ca să știi ce ai de schimbat, de îmbunătățit.


Evident că nu poți fi observator, când suferința este atât de mare!


Ca să poți deveni observator, este nevoie să elimini, mai întâi, emoțiile negative captive în corp, să înlocuiești programele de viață limitative cu unele pozitive.


Poți face asta accesând subconștientul.


Sunt numeroase tehnici, pe care le poți aplica.


Însă eu te invit într-un program de 28 de zile, pentru a-ți vindeca cele mai profunde răni ale sufletului, ca să poți ieși din acest cerc al furiei, al frustrării, al gândurilor limitative.


De câte ori te enervezi, în fiecare zi?

De câte ori te cerți, în fiecare zi?

De câte ori ești dezamăgită, în fiecare zi?

De câte ori simți că ți-e frică să nu pierzi pe cineva, să nu fii singură, să nu dezamăgeși pe cineva sau să nu fii tu dezamăgită?

De câte ori suferi, fiindcă nu ești înțeleasă, nu ești apreciată, nu ești iubită, nu ești aleasă?

De câte ori?

Crezi că a venit momentul să se oprească toate acestea și să ai alt fel de experiențe?

Crezi că a venit momentul să spui STOP  suferinței, dezamăgirii, frustrării, furiei?


Dacă da, te aștept alături de mine și de alte femei, în programul de vindecare a sufletului.


De-a lungul a 28 de zile, vei primi meditații și exerciții de conștientizare care îți vor schimba complet perspectiva asupra vieții și care vor vindeca răni adânci, profunde și vechi de o viață, poate!


Fă-ți acest cadou!


Investește în tine 198 de lei, pentru totdeauna!


Fiindcă accesul în grupul de meditații este permanent, după intrarea în program.


În plus, dacă te înscrii astăzi și mâine, 19 și 20 februarie 2021, primești un bonus foarte important: accesul pentru 30 de zile, în grupul de meditații pe care îl am de un an și în care sunt zeci de meditații.


În acest grup, în fiecare seară de luni, susțin o meditație ghidată pe diferite teme, unele alese de mine, altele propuse de membrii grupului.


Astfel că, pe lângă meditațiile din programul de 28 de zile, beneficiezi de încă 4 meditații ghidate, în fiecare seară de luni și desigur, poți face orice meditație îți dorești din acest grup.


Investiția ta este de doar 198 de lei, iar ceea ce primești este cu muuult mai valoros și important pentru vindecarea ta.

Tot ceea ce ai de făcut este să iei decizia de a intra în acest program, iar beneficiile sunt extraordinare, pe termen lung și foarte lung!


Intră pe link-ul de mai jos, pentru a te înscrie:

https://genarusu.ro/vindeca-ti-cele-mai-profunde-rani-ale-sufletului-in-28-de-zile/


Namaste!

P.S. Această ofertă este valabilă pentru următoarele 36 de ore, până pe 20 Februarie, ora 23:59.

Copyright 2021, Gena Rusu - Powered by Digitally.Plus

>