__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__

Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

Abonament lunar

​Seri de meditații

05
​Zile
14
​Ore
09
Minute
26
​Secunde

​Lumea trece prin schimbari majore, pericolele sunt mult mai subtile decât până nu de mult, astfel e nevoie de adaptare.

Cu cât ne adaptăm mai repede, cu atât mai bine!

Meditația este cea mai puternica metoda de a elimina emoții negative captive in corp și de a schimba convingeri/ programe limitative.

Atunci când practici meditația singur pentru aproximativ 20 de minute, se produc schimbari la nivel celular.

Neurostiintele demonstrează efectul benefic al meditatiei, atât in ceea ce privește dezechilibrele corpului fizic (manifestate prin boala), cât și în ceea ce privește blocajele și Suferințele emoționale.

Meditația făcută intr-un grup mai mare amplifica efectele vindecătoare ale acesteia, direct proporțional cu numărul de oameni din grupul respectiv.
In momentul in care se schimba vibrația ta, datorită practicării meditatiei, tu devii cocreator al vieții tale și poți face schimbari in orice aspect al vieții dorești.

​68 de lei înseamnă foarte puțin, dacă mergi la supermarket, însă îți pot aduce beneficii enorme, dacă ii investești in tine pentru a participa la meditații in fiecare seara de luni, la ora 21:00.

Vino alături de grupul deja creat și experimentează efectul meditatiei de grup!

05
​Zile
14
​Ore
09
Minute
13
​Secunde

​Cine sunt eu

​Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză.

De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician la nivel avansat THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 8 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.
​Sunt preocupată de starea mea de sănătate, a copilului meu și a tuturor celor cu care lucrez, motiv pentru care dezvolt programe care să îi susțină pe toți cei care au nevoie.

Iar de mai bine de 6 ani am apariții TV, la Antena , Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Testimoniale

05
​Zile
14
​Ore
09
Minute
00
​Secunde

Copyright 2021, Gena Rusu - Powered by Digitally.Plus