Gena Rusu - Fondator Fast Healing Therap.

De 10 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K , terapii complementare

Abonament lunar

Seri de meditații

10
Zile
15
Ore
28
Minute
44
Secunde

Lumea trece prin schimbari majore, pericolele sunt mult mai subtile decât altădată, astfel e nevoie de adaptare.

Cu cât ne adaptăm mai repede, cu atât mai bine!

Meditația este cea mai puternică metodă de a elimina emoții negative captive în corp și de a schimba convingeri/ programe limitative.

Atunci când practici meditația singur pentru aproximativ 20 de minute, se produc schimbări la nivel celular.

Neuroștiințele demonstrează efectul benefic al meditatiei, atât în ceea ce privește dezechilibrele corpului fizic (manifestate prin boală), cât și în ceea ce privește blocajele și suferințele emoționale.

Meditația făcută într-un grup mai mare amplifică efectele vindecătoare ale acesteia, direct proporțional cu numărul de oameni din grupul respectiv.
În momentul ăn care se schimbă vibrația ta, datorită practicării meditatiei, tu devii cocreator al vieții tale și poți face schimbări în orice aspect al vieții dorești.

80 de lei înseamnă foarte puțin, dacă mergi la supermarket, însă îți pot aduce beneficii enorme, dacă ăi investești în tine, pentru a participa la meditații în fiecare seara de luni, la ora 21:00.

Vino alături de grupul deja creat și experimentează efectul meditatiei de grup!

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, fondator Fast Healing Therapy, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză.

De 10 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune. Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt fondator al Școlii de terapeuți Fast Healing Therpay, în cadrul căreia predau tehnici simple și eficiente de eliberare a emoțiilor negative captive și de schimbare instantanee a convingerilor limitative, pentru a deveni responsabil de realitatea ta.

Sunt practician la nivel avansat PSYCH-K, THETAHEALING By THINK, Medicină energetică și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 10 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Teologie-Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.
Sunt preocupată de starea mea de sănătate, a copilului meu și a tuturor celor cu care lucrez, motiv pentru care dezvolt programe care să îi susțină pe toți cei care au nevoie.

Iar de mai bine de 8 ani am apariții TV, la Antena , Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

Testimoniale

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Copyright 2021, Gena Rusu - Powered by Digitally.Plus

>