Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

A mai rămas doar o zi în care te poți înscrie

Bună,

Primesc zilnic mesaje de la cei care urmează cursurile mele, meditațiile mele sau terapiile cu mine, iar rezultatele lor îmi creeaza o bucurie imensa!

Eu știu cât de puternic este efectul meditațiilor, fiindcă l-am experimentat adesea, din acest motiv creez mereu programe care includ meditații și exercitii de conștientizare la care participa zeci de oameni.

In aceasta perioada de lansare a programului de 28 de zile de vindecare a celor mai profunde răni ale sufletului, primesc mesaje de mulțumire de la cei care sunt înscriși deja in alte programe, iar asta îmi da energie sa îmi continui misiunea.

In unul dintre mesajele pe care le-am primit zilele acestea, cineva îmi spunea ca și-ar dori sa participe la programul de 28 de zile, însă nu își permite sa facă acest efort financiar acum…

Înțeleg aceste situații, este cumplit sa îți dorești ceva și sa nu poți avea… numai ca aceste situații sunt create chiar de rănile din sufletele noastre.

Realitatea exterioara este consecința realității interioare, iar problemele de sănătate și blocajele financiare sunt încă o dovada a acestui fapt demonstrat științific.

Iar ca sa creezi o alta realitate, este necesar sa schimbi in interior, sa elimini emoțiile care te blochează in planul sănătății in primul rând, apoi in celelalte aspecte ale vieții tale.

198 de lei poate fi un efort financiar pentru mulți, tocmai de aceea apreciez dorința voastra de a va vindeca sufletul pentru a va schimba realitatea.

Este impresionat și va mulțumesc pentru încredere!
Ceea ce pot sa va garantez este ca voi fi alături de voi in acest program cu atenție sporită pe nevoile voastre, in așa fel încât sa obtineți rezultate fabuloase!

Împreuna suntem mai puternici!

Testimoniale

“Vreau sa impartasesc cum ,in ce fel si -a pus amprenta asupra starii mele practicarea meditatiilor de grup.
In primul rand vreau sa spun ca, gradual de la prima meditatie am tot crescut frecventa repetarii de la odata/zi prima saptamana ba seara ba dimineata ,apoi fiecare seara si cateodata dimineata .In ultimele doua saptamani meditez zilnic dimineata si seara.
Ma simt din ce in ce mai centrata,mai atenta,mai senina,gasesc mai usor bucuria in interior si in exterior,descopar noi intelegeri a unor evenimente din viata
mea,imi pun mai multe intrebari,sunt mai empatica cu cei ce relationez,parca viata curge mai usor prin mine....
Imi plac asa mult toate acestea!!!💗
Chit ca ultima saptamana cand am facut meditatia de vindecare a copilului din pantec ,am trecut prin atata durere ...cand incercam sa adorm.Ma durea continuu si mai acut cand atingeam corpul in special spate,abdomen,picioare....parca nasteam.Simteam o greutate mare mai ales in picioare .Am avut cca trei nopti albe.joi noaptea deja incepuse sa cedeze durerea.Abia vineri noaptea am putut dormi .Curios ca in cursul zilei nu percepeam durerea.Apoi a urmat o mare usurare si stare de bine.Super!!!
Pentru mine a fost cea mai puternica meditatie...daca ma refer la ceea ce s-a manifestat mai mult in corpul fizic.” M. R


“Bună, Gena!
Cam târziu pentru scris....dar nu vreau să treacă starea pe care o am in urma meditației....a fost....Sublim!!! Am fost undeva.. sus , într-o "mare " de calm și o altfel de liniște!!! Referitor la corpul fizic,nu-mi dau seama dacă am văzut, sau am simțit sau am știut.... cred că... am văzut din interior???!! cele două emisfere.
.Cea dreaptă normal de "mare"?? , relaxată, liniștită , fericită ,de culoare deschisă (alb ?? sau crem???).
Cea stângă , aproape neagra ca și culoare ,mai mică , crispată , ceva o presa destul de tare ....am simțit apăsarea...parca ii era frica de ceva/cineva?? poate de emisfera dreapta.....nu știu.. spre sfârșit s-a liniștit, dar tot a rămas puțin încordată??!
Știam că este așa, dar, doar știam, nu am simtit-o....
Mi-a făcut bine și meditația de reîntregire a sufletului..o așteptam de câteva luni....sufletul meu a fost " țăndări 'Vreau să-l recuperez, să-l reintregesc pentru că este DOAR al meu.
.Acum am înțeles multe, multe lucruri.


Îmi plac și îmi fac bine meditațiile tale ,pentru că sunt puternice .De fiecare dată când fac o meditație ,(fac zilnic - am un "program"). am alte conștientizări.....
Trăiri și emoții de care mintea mea conștientă uitase...acum mi le scoate in fața subconștientul....și nu sunt deloc puține.....Am lucrat la eliminarea emoțiilor ( vreau ca fata mea și nepoata mea sa nu poarte cu ele și "zestrea " mea...) duminica, am făcut meditația de iertare a mamei -am avut un sentiment de liniște și bucurie, dar..la iertarea mea..am plâns ,am simțit în tot bustul. În mâini , in gât ,peste tot , mii de ciupituri chinuitoare .....încă nu mă pot ierta.???
Meditațiile( este a patra luna de când fac meditația de curățare a chakrelor și meditația inimilor gemene-timp de 21 de zile,) m-au ajutat și în relația de cuplu, acum este liniște și calm....Soțul meu a fost o perioadă foarte nervos , stresat de situația actuală... de serviciu. .... mai are câteva luni până iese la pensie.Am avut o perioada mai dificila .Meditațiile m-au ajutat sa "instalez" calmul in casă .
Abia aștept ora de meditație pe grup !
Vocea ta, calmă și caldă , explicațiile și însăși cuvintele puternice din meditații mă fac să mă simt ...altfel...
Îți mulțumesc, cu recunoștință ,
Steaua mea Divină !
O noapte magica !” Ioana


Intra pe link pentru mai multe detalii și înscrie-te!


https://genarusu.ro/vindeca-ti-cele-mai-profunde-rani-ale-sufletului-in-28-de-zile/

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​​Powered by Digitally.Plus

>