Gena Rusu - Fondator al metodei terapeutice Fast Healing Therapy,

De 10 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K, Theta Healing și Medicină Energertică

Vindecă-ți sufletul și karma în 106 zile


Program on-line, complex și intensiv, care te ajută să îți echilibrezi viața pe toate planurile!



Am crescut cu convingerea că viața este grea, că nu poți scăpa de sărăcie, că destinul este implacabil, că nu merit mai mult, că e nevoie să mă lupt ca să am atât cât să fiu în zona de supraviețuire.

M-am criticat, m-am judecat pe mine și pe alții, am trăit cu frica zilei de mâine, am fost extrem de geloasă și de posesivă, (cu cât eram respinsă, cu atât mai geloasă și nesigură de mine eram), am fost “blonavă de “scenarită””, am fost trădată, abandonată, nedreptățită, am fost lipsită de încredere în mine, am crezut că sunt o victimă a vieții și a celorlalți și lista poate continua!

Până când am, trăit astfel? Până când nu am mai putut îndura suferința și m-am îmbolnăvit! Atunci am ales să trăiesc altfel, am căutat și am găsit!

Acum sunt creatoarea vieții mele, sunt liberă să aleg ce drum îmi doresc, trăiesc în pace, armonie, fără frică, abundență, mă simt împlinită, știu că doar eu îmi pot crea blocaje și că realitatea mea este creată de mine.

În urma experienței mele, am creat acest program care este pentru tine, dacă și tu:

  • Te-ai săturat să trăiești cu frica în sân
  • Te-ai săturat de neîncrederea în tine
  • Te-ai săturat să fii dezamăgit mereu de oamenii dragi: prieteni, colaboratori, rude, părinți, partener de cuplu etc.
  • Te-ai săturat să suferi din cauza problemelor
  • Te-ai săturat să ți se spună că destinul tău este implacabil și că, asta e!, trebuie să îl suporți așa cum e
  • Te-ai săturat de eșecuri
  • Te-ai săturat să ai probleme de sănătate
  • Te-ai săturat să trăiești în iluzia că ”Mâine va fi mai bine!” și, de fapt, să trăiești aceleași supărări produse de alți protagoniști
  • Te-ai săturat să te simți stresat, plin de frici, resentimente și regrete
  • Te-ai săturat să te întrebi ”Cum ar fi dac-aș putea decide eu ce fel de viață să am!” și crezi că a venit momentul să afli!

Despre program

Acest program te va ajuta să înțelegi care sunt fricile care te împiedică să acționezi în plan personal, familial, în planul carierei, în planul sănătății, în planul financiar.

Acest program te ajută să înțelegi care sunt lecțiile tale de viață, deoarece Karma se vindecă prin învățarea acestora.

De asemenea, o altă intenție a mea în crearea acestui program este să te ajut să înțelegi care este cauza tuturor “relelor” din viața ta și să elimini sau să schimbi ceea ce produce această cauză. Astfel, efectele ei vor dispărea.

Este un program complex, care îți va dezvălui care sunt cele mai mari și profunde răni ale sufletului tău, de existența cărora acum nu știi, te va ajuta să îți descoperi cele mai puternice, dar și cele mai ascunse frici, pe care apoi le vei elibera. Datorită participării la acest program, vei înțelege ce ai venit să înveți în această viață și care sunt motivele pentru care se repetă anumite experiențe în viața ta.

O altă intenție a acestui program este ca tu să știi cum să îți armonizezi corpul fizic cu cele subtile, corpul emoțional, mental etc. Ceea ce te va ajuta să fii mereu în echilibru fizic, psihic și emoțional.

Vei avea unelte care te vor ajuta să aduci în corpul tău energie vitală, oricând te vei simți epuizată, vlăguită.

Vei avea unelte de eliminare a fricilor, de schimbare a convingerilor limitative, de vindecare a karmei și foarte important, de vindecare a sufletului!

Beneficiile programului

  • Te eliberezi de fricile: de singurătate, de abandon, de respingere, de a nu fi valoroasă/ importantă, de a fi trădată, nedreptățită, umilită, zilei de mâine, de a pierde, de a fi criticată/ judecată, de eșec, de a nu fi suficient de bună și altele
  • Afli care este elementul Sinelui tău, cum îți influentează el viața în toate aspectele ei și ce ai de schimbat pentru a-ți învăța lecțiile cu ușurință, pentru a ieși din bucla Karmei
  • Înțelegi că unele evenimente din viața ta apar, fiindcă sunt lecții neînvățate de neamul tău și, dacă nici tu nu le vei învăța, le vei lăsa “moștenire” copiilor tăi. În acest curs vei primi instrumentele necesare pentru a echilibra Karma neamului tău.
  • Înveți cum să elimini oricând emoțiile negative captive
  • Înțelegi care sunt cauzele suferințelor tale în iubire și înveți sa elimini aceste cauze, pentru a putea avea o relație armonioasă.
  • Înțelegi că unele probleme de sănătate sunt karmice și înveți cum sa oprești karma de neam, în acest aspect al vieții.
  • Blocajele financiare pot fi o consecință a Karmei. În acest curs, înveți cum să deblochezi prosperitatea și să trăiești în flux și în abundență.
  • Dobândești cunoștințe care te vor ajuta să devii Cocreatorul vieții tale, eliberându-te de Karmă.

Îți mărturisesc că am structurat acest curs ținând cont de drumul pe care l-am parcurs eu pentru a-mi vindeca, în primul rând, relația cu mama adoptivă. Am înțeles că ea este cel mai mare profesor al meu, fiindcă este cea mai dificilă relație pe care am avut-o în această viață și chiar cea mai importantă, până la venirea pe lume a băiatului meu.
Am fost un copil singur, nu pentru că nu aș fi avut frați, vitregi sau naturali, ci pentru că m-am simțit singură, neînțeleasă, marginalizată.

După moartea tatălui meu, care a avut loc atunci când aveam un an și nouă luni, am fost crescută de mătușa mea, sora tatălui. Până la cinci ani a fost bine. Dar, după ce l-a cunoscut mătușa mea pe cel care avea să-i devină soț, totul s-a schimbat. Nu voi intra în detalii. 

Spun doar că mi-a fost foarte greu. Pentru majoritatea oamenilor, amintirile din copilărie sunt savuroase, amuzante, pentru mine sunt pline de tristețe…


Am suferit foarte mult și ca adult. Am fost o femeie nefericită și neîmplinită în relația de cuplu, am fost dezamăgită de prieteni, de colegi și tot așa, dar am fost iubită de Dumnezeu! Până la 36 de ani, am simțit doar suferință, apăsare sufletească, stres și tristețe.
Au fost momente când m-am întrebat ce mai caut pe aici, în această viață, fiindcă nu mai găseam nici o soluție, nu mai vedeam nicio ieșire, însă ceva m-a determinat să caut în continuare, dar într-o altă direcție.

Aceea a vindecării sufletului. Astfel, în timp, am ajuns să fiu calmă, liniștită interior, fiindcă întotdeauna am afișat un calm exemplar la exterior, însă în sufletul meu era mereu furtună.

Eram bună cu ceilalți și extrem de dură cu mine. Mă autopedepseam ca să sufăr și mai mult și astfel atrăgeam și mai multe situații care mă făceau să sufăr.

Nu mă consideram demnă de a fi iubită, așa că am fost tratată conform acestei convingeri.
Și pentru că nu mă iubeam nici eu, corpul meu s-a îmbolnăvit. Acela a fost primul moment, pe la 32 de ani, când mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva. Și am renunțat să mă mai sacrific pentru o relație disfuncțională, în care așteptam mereu ca el să mă vadă și să mă aprecieze, în timp ce eu îl veneram.

Timpul a trecut, eu mi-am vindecat sufletul, acum sunt asumată, fericită, împlinită, cu o carieră frumoasă și o viață plină de frumos.

Și mai e ceva, am învățat că totul este o oglindă a ceea ce suntem și că noi suntem creatorii propriei realități, dar, ca să ajungem să ne detașăm de “greutățile vieții și de suferință”, avem nevoie să ne vindecăm sufletul, să scăpăm de frici și să ne vindecăm Karma. Iar asta înseamnă, iertare, iubire și vindecare pe toate planurile.

Am constatat că, pe măsură ce sunt mai calmă, mai liniștită, că am gânduri și emoții pozitive, lucrurile bune apar cu ușurință în viața mea și că dorințele mele se materializează ușor.

Am constatat că tot ceea ce gândesc se întâmplă, și bun, și rău, cu o viteză surprinzătoare. 

Astfel că am devenit mai conștientă de stările mele, de gândurile mele.

Am observat că nu mă mai supăr atunci când cineva mă atacă, eventual simt un mic disconfort. Mă întreb care este cauza, rezolv și merg mai departe. E mult mai ușor!


Viața poate și merită să fie trăită cu iubire, cu bucurie, cu ușurință și cu abundență pe toate planurile!

Și asta pentru că am vindecat mare parte din karma mea, în cele mai multe dintre planurile vieții. Mai am de lucru, atâta vreme cât voi fi în acest corp, voi avea de învățat, de experimentat și de vindecat. Însă pe măsură ce lucrez cu mine, devin din ce în ce mai liberă să îmi creez viața așa cum îmi doresc, fiindcă mă eliberez din ce în ce mai mult de karmă.

Și dacă eu am reușit, poți și tu.!
Am pregătit pentru tine toate metodele care m-au ajutat pe mine să îmi vindec mare parte din Karmă, să mă echilibrez și chiar mult mai mult, fiindcă lucrez continuu cu mine și cu clienții mei.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Perioada programului: 17 MARTIE 2022 - 30 IUNIE 2022

Perioada programului:
 17 Martie - 30 Iunie 2022


Programul este alcătuit din 16 ateliere de lucru, din zeci de meditații și de exerciții care vor fi făcute de-a lungul celor 16 săptămâni

Săptămâna 1: Despre program

Săptămâna 2: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea I

Săptămâna 3: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a II-a

Săptămâna 4: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a III-a

Săptămâna a 5-a: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a IV-a

Săptămâna 6: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a IV-a

Săptămâna 7: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a VI-a

Săptămâna 8: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a VII-a

Săptămâna 9: Rănile sufletului, identificarea și eliminarea lor, partea a VIII-a

Săptămâna 10: Cele Șapte planuri ale vieții și cele Șapte corpuri

Săptămâna 11: Elementul sinelui

Săptămâna 12 - Karma familiei

Săptămâna 13 - Karma în iubire

Săptămâna 14 - Karma în iubire

Săptămâna 15 - Karma banilor

Săptămâna 16 - Karma sănătații


Bonusuri

  • Reducere de 50% la prețul unei diagrame a destinului realizată de mine. De la 100 euro, la 50 de euro.
  • Reducere de 50% la prețul unei ședințe de terapie cu mine, de la 150 de euro, la 75 de euro ședința, pentru primele patru ședințe.

50% reducere la o sesiune de realiniere a sufletului la esența lui divină

Îți voi spune totul despre Sufletul tău, care sunt darurile tale spirituale, îți voi spune ce blocaje ai în a le manifesta în această viață, pe deplin, pentru a-ți crea o viață abundentă pe toate planurile. Te voi ajuta să te eliberezi de blocajele și de restricțiile de la nivelul sufletului și vom curăța toate tiparele karmice care se repetă viață după viață. Realinierea la esența sa divină originală este cea mai importantă etapă pe care o poți parcurge pentru ca viața ta să fie cu adevărat abundentă!

Prețul unei sesiuni de două ore este de 150 de euro, prin participarea la acest program de vindecarea karmei beneficiezi de o reducere de 50%, adică vei achita doar 75 de euro.

Să recapitulăm ce vei primi:


  • 16 ateliere live, de câte două ore fiecare, o dată pe săptămână
  • 16 meditații puternice de vindecare a sufletului și a karmei
  • Suportul meu în timpul săptămânii, de la un atelier la altul, pe un grup de Facebook unde vor avea acces doar cei înscriși în program. Aici vei pune întrebări, iar eu îți voi răspunde.
  • Exerciții, tehnici și metode de vindecare și de eliminare a fricilor, a sufletului și a Karmei pe toate planurile
  • Exerciții și tehnici de eliminare a emoțiilor negative captive în corp
  • Meditații foarte puternice de vindecare a sufletului și a karmei
  • Acces pe viață la toate materialele din curs și la toate atelierele și meditațiile

Cine sunt eu

Eu sunt Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie Chineză. De 8 ani activez în acest domeniu al metafizicii chineze și am rezultate foarte bune.

Susțin cursuri și fac evaluări.

Sunt facilitator PSYCH-K la nivel avansat și ajut la schimbarea convingerilor și programelor limitative prin metode foarte eficiente, inventate de epigeneticianul Bruce Lipton și de psihologul Robert Williams.

Sunt practician THETAHEALING By THINK și ajut la identificarea problemelor emoționale, a fricilor, programelor, jurămintelor, contractelor, promisiunilor, angajamentelor la nivel de bază, genetic, istoric sau la nivel de suflet.

Aceste tehnici sunt foarte eficiente și ajută la transformarea completă a celui care este hotărât și perseverent.

Sunt mama unui băiețel de 7 ani, sunt pedagog din fire, dar și ca pregătire, fiindcă am absolvit cursurile Universității București, secția Litere și am profesat timp de 8 ani, la catedra de Limba și Literatura Română.

Iar de mai bine de 5 ani am apariții TV, la Antena, Antena Stars, ProTv, Kanal D, 6TV pe teme de Feng SHUI, astrologie chineză, mintea subconștientă, energiile vieții, care mă ajută să aduc în atenția oamenilor cât de importante sunt toate acestea. Noi nu suntem separați, ci suntem un TOT rezultat din gândurile noastre, din emoțiile noastre și din influența mediului exterior.

TESTIMONIALE

Alina Vladescu

”Stau de aseara si imi caut cele mai potrivite cuvinte pentru a-mi exprima trairile din aceasta minunata calatorie.

M-am indragostit de Gena din primul moment in care am auzit-o.....este imposibil sa nu o iubesti....m-a cucerit de la primul cuvant prin blandetea, simplitatea, intelepciunea (de multe ori am exclamat :waw pe cat de valoroasa sj mareata este pe atat de simpla si umila...lucruri care ii inobileaza si mai mult sufletul). Sunt ferm convinsa ca nu numai eu m-am indragostit de Gena (sa ridice mana cine se simte vizat😉) si cu multa sinceritate spun ca' mi-as dori dori sa fie numai pentru mine, sa ma asculte si sa ma vada doar pe mine (Gena nu te speria ...am lucrat cu aceste emotii si sunt ok ..😇)....spun aceste lucruri pentru a sublinia setea mea si dorinta arzatoare de a invata de la ea....

Am pornit in acest curs in primul rand pentru a-mi descoperi mama, sau mai bine zis pentru a-mi iubi mama cu sufletul si ochii de copil...asa cum o iubeam pe mama in copilarie… Lucrasem deja la acest aspect ,dar nu la nivel de subconstient)... Poate nu aveam multe lucruri de rezolvat… nu stiu ce sa spun, dar e ca si cum as fi dat o perdea la o parte (aceasta perdea se poate numi Ego...nu stiu), dar s-au intamplat lucruri minunate in mine.

Lucrand cu situatiile in care ma credeam eu nedreptatita si punanadu-ma in hainele ei, sa vad lucrurile si din perspectiva ei....ceea ce am inteles eu despre ea este ca a suferit enorm, Ca si-a simtit sufletul impartit in bucati, ca este o persoana extrem de sensibila si careia ii cer azi iertare ...Din hainele ei am inteles-o mult mai bine, iar azi ii multumesc nemarginit ca m-a crescut si mi-a dat lectii de invatat pentru care eu azi sunt exact cum mi-am dorit sa fiu....si sunt enorm de fericita ca prin sensibilitatea mea ii seman ei. Dupa acest curs nu doar imi iubesc mama cum o iubeam de copil, chiar mai mult decat atunci pentru ca azi o inteleg.

Dupa acest curs eu sunt indragostita de tot ce inseamna viata, de oameni, de plante de culori de cer de tot....este ca si cum abia acum incepe viata.

Va multumesc cu recunostinta tuturor si va imbratisez cu toata puterea mea de om indragostit de viata”

Elena Gavriloiu

Raspunsul mamei Alinei Vladescu, cursanta si ea :”Cu lacrimi in ochi de emotie si bucurie,nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a putea sa-ti multumesc, copile drag! Ma bucur cu toata fiinta mea ca ai reusit sa intelegi si sa nu te mai indoiesti de dragostea ce ti-o port! Ma bucur pentru ca reusim sa invatam lectii si sa constientizam impreuna! Ma bucur pentru ca am pornit pe drumul spre cunoastere impreuna! Ma simt mandra si onorata de rezultatele tale!

Multumesc cu recunostinta Gena pentru ca ai adus cu maiestrie, bucuria in sufletul copilului meu! Multumesc ca ai facut o mama si o fiica sa se regaseasca si sa-si dea seama ca nu s-au pierdut niciodata! Infinita iubire si recunostinta atat tie Gena ,cat si copilului meu minunat!”

Dana Barboianu

”Despre cursul de reprogramare a subconstientului...

Reusesc azi sa trimit Genei Rusu gandurile mele de recunoştință pentru temele propuse care m-au zguduit profund. Realizez ca am mult de lucru cu mine si ma bucur pentru inceputul bun facut.
Cursul a fost bine structurat, intensiv, clar si concis, eu am lucrat la fiecare tema, dar imi propun să reiau fiecare modul si să-l lucrez cate 14 zile.

Mi-a placut la acest curs TOTUL: vocea, competenta şi disponibilitatea Genei de a transmite cat mai multa informatie, multitudinea de teme, meditatiile foarte eficiente...

Schimbarile le vad si la sotul meu, pe care l-am intrebat de ce e atat de "zen" si a raspuns ca datorita a ceea ce ascult eu. Am reusit sa dau jos 4 kg, desi perioada cursului a fost cu sarbatorile. Mulțumesc, Gena, pentru toate transformarile mele!”

Mari Antonie

”Buna seara Gena,
Buna seara Grup,

In primul rand vreau sa va mutumesc si eu,tie Gena pt tot si tie Grup pt interactiune.
Eu personal nu am participat la toate webinariile, cu ajunsul acasa de la job dupa orele 19,30-20:00 e mai greu dar, vreau sa va spun ca avand acces in permanenta la curs, am intrat ulterior si imi place nespus de mult ca am acces oricand la platforma.

La mine este mai mult de lucru, nu am facut pana acum meditatii si ce este cel mai bun lucru care mi se intampla este ca acum realizez unde am gresit pana acum de ce am avut blocaje financiare si de sanatate si cumva inainte de a rosti orice cuvant, expresie, sau imi vine in minte un gand .. imi dau seama si ma opresc .

Si sunt altfel… muncesc si se vede performanta...
Sunt multe de spus, dar inca o data multumesc cu recunostinta Gena!”

Ioana

”Bună ziua,Gena!
Bună ziua, Grup Minunat!

....Am scris in inima mea câteva pagini referitor la tot ce am trăit și ce am experimentat in ultima perioadă, dar, un rezumat....... Atât pot spune în câteva cuvinte: știm că nimic nu este întâmplător.... Divinitatea mi te-a scos în calea mea pe tine,Gena, Stea Divină ,pentru a mă scoate din penumbra nebuloasă a căutărilor mele! Mi-ai aratat drumul spre cunoaștere, autocunoaștere, înțelegere, iluminare...!Sunt învăluită în Lumină Divină Pură!!!

Pentru toate acestea, îți mulțumesc, Gena, cu deplină Recunoștință!

Ție, Grup Minunat și Vouă tuturor și fiecăruia în parte, vă mulțumesc, cu deplină Recunoștință !”

Copyright 2022, Gena Rusu - Vindecă-ți sufletul și karma în 106 zile -
Powered by Digitally.Plus

>