Gena Rusu - De 8 ani expert în Feng Shui, Astrologie Chineza, PSYCH-K si Theta Healing

​3 zile în care te poți înscrie ​în grupul nostru de meditații

​Lumea trece prin schimbări majore, pericolele sunt mult mai subtile decât până nu de mult, astfel e nevoie de adaptare.

Cu cât ne adaptăm mai repede, cu atât mai bine!

Meditația este cea mai puternica metoda de a elimina emoții negative captive in corp și de a schimba convingeri/ programe limitative.

Atunci când practici meditația singur pentru aproximativ 20 de minute, se produc schimbari la nivel celular.

Neurostiintele demonstrează efectul benefic al meditatiei, atât in ceea ce privește dezechilibrele corpului fizic (manifestate prin boala), cât și în ceea ce privește blocajele și Suferințele emoționale.

Meditația făcută intr-un grup mai mare amplifica efectele vindecătoare ale acesteia, direct proporțional cu numărul de oameni din grupul respectiv.

In grupul de Facebook  “Puterea meditatiei de grup” sunt deja aproape 70 de oameni care plătesc un abonament lunar de 48 de lei, pentru a beneficia da meditații puternice care sa echilibreze cele mai importante aspecte ale vieții: sănătate fizica și emoțional, familie, bani, cariera.

In momentul in care se schimba vibrația ta, datorită practicării meditatiei, tu devii cocreator al vieții tale și poți face schimbari in orice aspect al vieții dorești.

48 de lei înseamnă foarte puțin, dacă mergi la supermarket, însă îți pot aduce beneficii enorme, dacă ii investești in tine pentru a participa la meditații in fiecare seara de luni, la ora 20:00.

Copyright 2020, Gena Rusu - ​​Grup de susținere a stării de sănătate
Powered by Digitally.Plus

>